Knappast något annat husmärke förknippas så starkt med stämningsfull inredning som Kannustalo. Hem som vi levererat förevisas regelbundet i inredningstidningar och på sociala medier. Inredningen av framgångsmodellerna från bostadsmässorna ligger till grund för skapandet av Kannustalos mångsidiga inredningskollektion.

Du kan välja ytmaterialen till ditt Kannustalo-hem från vårt breda inredningssortiment. Sortimentet har tagits fram i samarbete med våra toppinredare. I sortimentet har vi samlat hållbara alternativ som står sig över tid och har ett bra förhållande mellan pris och kvalitet. Kollektionen omfattar alternativ i många olika stilar och passar olika plånböcker.

sisustus-aukeamakollaasi-1

SÅ INREDER DU DITT INFLYTTNINGSKLARA KANNUSTALO:

1. OFFERTSKEDET

Alla ytmaterial i sortimentet (golv, väggar, tak) är indelade i olika prisgrupper. Det är enkelt att skapa en helhet som passar just dig. I offertskedet prissätts de olika utrymmena enligt den prisgrupp du valt.

2. EFTER HUSKÖP

När avtalet har tecknats är det dags att finslipa inredningen. Vi bjuder in dig till vår inredningsstudio och tillsammans går vi detaljerat igenom alla ytor i alla rum. I detta skede kan du byta prisgrupp. Du kan till exempel välja basmaterialen från prisgrupp två och fondväggar och dylikt ur prisgrupp fyra. Våra experter hjälper dig med helheten och ger mera information om produkterna..

sisustus-aukeamakollaasi-2

SAMMA INREDNING – TRE OLIKA STILAR

Hemmets utrymmen ger ramarna för inredningen. I vårt materialsortiment hittar du såväl tidlösa och klassiska som trendiga alternativ. En del kunder väljer väggmaterial i neutral färgskala för att inte tröttna på dem med tiden. Helheten accentueras senare till exempel med hjälp av färggranna textilier. Andra tycker om mörkare nyanser eller helt vitt med fondväggar i starka färger. Våra experter hjälper dig med inredningsvalen så att ditt hem blir en tilltalande helhet.

EXEMPEL

Jämför inredningens påverkan på atmosfären i bilderna av vardagsrummet i husmodellen Pasadena 110 som inretts på två helt olika sätt. Notera även hur valet av fönster kan öppna upp mot eller avskärma från det omgivande landskapet.

Ännu en version av samma vardagsrum. Notera även de rutiga fönstren som tillsammans med fondväggen i tegel ger en industriell känsla i Pasadenas vardagsrum. Det breda plankgolvet förstärker intrycket.

sisustus-vertailu-2