INFLYTTNINGSKLAR MODULLEVERANS

Inflyttnings Kannustalo tillverkat som moduler. Modulerna byggs helt färdiga i fabrik och monteras på tomten. Monteringen tar bara någon vecka i anspråk!

MERA INFORMATION

INFLYTTNINGSKLART KANNUSPLUS

Huselementen byggs inomhus i fabrik. Kannustalo bygger huset färdigt på byggplatsen, enligt önskad färdighetsgrad.

MERA INFORMATION

SKRÄDDARSYTT

Traditionellt huspaket. Elementen tillverkas inomhus i fabrik. Vi levererar elementen, du bygger färdigt.

MERA INFORMATION

Muuttovalmis Moduulitoimitus

toimitustapa-muuttovalmis

 • Moduuleista valmistettu muuttovalmis Kannustalo rakennetaan parhaalla pohjalaisella puusepäntaidolla Oravaisten tehtaallamme. Talo tehdään pintoja myöten täysin valmiiksi sisätiloissa.
 • Muuttovalmiissa Moduulitoimituksessa ostat kaiken yhdellä sopimuksella. Tiedät siis talosi lopullisen hinnan ja tarkan valmistumisajankohdan etukäteen.
 • Kannustalon muuttovalmiin Moduulitoimituksen merkittävin ero suurelementeistä rakennettavaan Kannusplus-kotiin verrattuna on sen lyhyt rakennusaika työmaalla, sillä moduulit rakennetaan lähes täysin valmiiksi jo tehtaalla. Myös keittiöt, saunat ja muut märkätilat asennetaan tehtaan sisätiloissa.
 • Talomallin voi valita mallistostamme, tai se voi olla yksilöllisesti suunniteltu. Lisäksi on mahdollista valita mallistomme talo, joka räätälöidään tarpeisiisi sopivaksi.
 • Toimitamme valmiiksi sisustetut moduulit työmaalle, jossa ne asennetaan perustusten päälle sekä liitetään toisiinsa ja kunnallistekniikkaan. Tontilla tehtävät kodin asennus- ja viimeistelytyöt kestävät vain muutamia viikkoja talomallista riippuen.

Talomallin valinta ja muutokset malliin: Valitse kotisi Kannustalon muuttovalmismallistosta, jonka ratkaisut ovat muunneltavissa moduulien asettamissa rajoissa. Moduuleista rakennettu muuttovalmis Kannustalo voidaan myös räätälöidä täysin oman näköiseksi pienin lisäkustannuksin.
Toimitussisältö: Toimitus sisältää valmiiksi asennettuna lähes kaiken perustuksista pintamateriaaleihin saakka. Muuttovalmis-sopimukseen voidaan sisällyttää myös perustukset.
Rakentaminen: Talon valmistumisaika on tarkasti tiedossa jo sopimusvaiheessa. Talo rakennetaan moduuleista Oravaisten tehtaallamme. Moduuleihin asennetaan tehtaalla myös kiintokalusteet ja pintamateriaalit. Valmiit moduulit kuljetetaan tontille ja liitetään yhtenäiseksi taloksi perustusten päälle. Kodin asennus lopputöineen kestää yhdestä kolmeen viikkoon talon koosta ja moduulien määrästä riippuen.
Sopimukseen kuuluvat sisustusmateriaalit: Valitset itse omaan kotiisi sopivimmat materiaalit laajasta Kannustalon sisustuskokoelmasta. Kokoelmassa on neljä eri hintaryhmää: vaihtoehtoja on edullisimman ryhmän perusvalikoimasta aina kalleimman ryhmän ylellisiin sisustusratkaisuihin.
Sopimukset ja budjetointi: Teet vain yhden sopimuksen, jolloin tiedät tarkalleen jo sopimusvaiheessa, mitä kotisi rakentaminen maksaa.

TUTUSTU TARKEMMIN

Räätälöity toimitus

toimitustapa-raataloity

 • Räätälöity toimitus on perinteinen talopakettimme. Voit valita oman Kannustalo-Kotisi laajasta ja monipuolisesta mallistostamme, ja sopivinta talomallia voidaan muokata sinun tarpeisiisi sopivaksi. Voimme myös suunnitella Kotisi pohjaratkaisun täysin toiveittesi mukaan.
 • Toimitamme laadukkaat suurelementit, kattokannattajat sekä muut rakennusmateriaalit työmaalle, jossa yhteistyökumppanimme jatkaa rakentamista.
 • Voit myös rakentaa talosi itse. Rakentajana teet erilliset sopimukset kirvesmies-, sähkö- ja lvi-töistä. Räätälöidyn Kannustalon rakentajana teet itse myös kotisi materiaalihankinnat.

Talomallin valinta ja muutokset malliin: Suunnittelemme kotisi pohjaratkaisun toiveittesi mukaan. Talomalli voi olla mallistostamme, tai se voidaan suunnitella täysin yksilöllisesti. Myös mallistomme talojen muokkaaminen on mahdollista.
Toimitussisältö: Kannustalo valmistaa ja toimittaa räätälöidyn kotisi laadukkaat, seinän kokoiset suurelementit, kattokannattajat sekä muut rakennusmateriaalit työmaalle.
Rakentaminen: Voit ottaa täyden vastuun kotisi rakentamisesta heti suurelementtitoimituksen jälkeen. Jos et halua rakentaa taloasi itse, Kannustalon asennusporukka voi myös pystyttää kodin laajimmillaan ulkoapäin valmis -vaiheeseen saakka.
Sopimukseen kuuluvat sisustusmateriaalit: Räätälöidyssä toimituksessa sisustusmateriaalien hankinta ja asentaminen jää sinun tehtäväksesi.
Sopimukset ja budjetointi: Rakentajana teet erilliset sopimukset kirvesmies-, sähkö- ja lvi-töistä. Räätälöidyn Kannustalon rakentajana teet itse myös kotisi materiaalihankinnat.
Annamme pitävän budjetin ja toimitusaikataulun toimittamillemme tuotteille, mutta lopulliset kustannukset ja kotisi valmistumisajankohta ovat omissa käsissäsi.
Paikallisilla Kannustalo-myyjillämme on laaja alueellinen ammattilaisten kontaktiverkosto. Heidän kauttaan löydät tarvittaessa sopivan ammattilaisen jokaiseen työvaiheeseen.

TUTUSTU TARKEMMIN

Muuttovalmis Kannusplus-toimitus

toimitustapa-kannusplus

 • KannusPlus-toimituksia on saatavana seuraaville alueille: Uusimaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa ,Varsinais-Suomi, Oulun ja Kokkolan talousalueet.
 • Kannusplus-toimitus sisältää täysin muuttovalmiin kodin, joka rakennetaan suurelementeistä tehtaallamme Kannuksessa ja viimeistellään työmaalla.
 • Kannusplus-toimituksessa ostat kaiken yhdellä sopimuksella ja tiedät talosi lopullisen hinnan sekä tarkan valmistumisajankohdan etukäteen. Maksuerät mukailevat talon valmistumista työmaalla.
 • Mieluisa talomalli valitaan Kannusplus-mallistosta. Valittua mallia voidaan räätälöidä omannäköiseksi tietyin reunaehdoin. Räätälöintivaihtoehdoissa sinua auttaa ammattitaitoinen Kannustalo-myyjäsi.
 • Toimitus sisältää valmiiksi asennettuna lähes kaiken perustuksista pintamateriaaleihin. Rakennusaika työmaalla on kuudesta kahdeksaan kuukautta talomallista riippuen.
 • Voit tilata Kotisi myös viittä vaille valmiina, jolloin hoidat pintamateriaalien asennuksen itse.

Talomallin valinta ja muutokset malliin: Sopivin talomalli valitaan Kannusplus-mallistosta ja se voidaan räätälöidä omannäköiseksi tietyin reunaehdoin. Räätälöintivaihtoehdoissa sinua auttaa ammattitaitoinen Kannustalo-myyjäsi.
Toimitussisältö: Toimitus sisältää valmiiksi asennettuna lähes kaiken perustuksista pintamateriaaleihin saakka.
Rakentaminen: Talon valmistumisaika on tarkasti tiedossa jo sopimusvaiheessa. Talo rakennetaan suurimmaksi osaksi paikan päällä, omalla tontillasi. Suurelementit eli talon runko valmistetaan kuitenkin turvallisissa olosuhteissa Kannustalon tehtaalla ja tuodaan pystytettäväksi tontillesi. Kannustalon omat rakentajat viimeistelevät talon täysin valmiiksi.
Sopimukseen kuuluvat sisustusmateriaalit: Valitset itse omaan kotiisi sopivimmat materiaalit laajasta Kannustalon sisustuskokoelmasta. Kokoelmassa on neljä eri hintaryhmää: vaihtoehtoja on edullisimman ryhmän perusvalikoimasta aina kalleimman ryhmän ylellisiin sisustusratkaisuihin.
Sopimukset ja budjetointi: Teet vain yhden sopimuksen, jolloin tiedät tarkalleen jo sopimusvaiheessa, mitä kotisi rakentaminen maksaa.

TUTUSTU TARKEMMIN