VARFÖR KANNUSTALO

Kannustalo har rönt stora framgångar på bostadsmässorna, är välrenommerat och har influerat det finländska bostadsbyggandet med utländska intryck. Någon stor hemlighet bakom framgången finns egentligen inte. Bakgrunden är framförallt årtionden av hårt arbete och produktutveckling som görs med hjärtat.

SÄKERHET

Kannustalos historia fick sin början redan i slutet på 1960-talet och från och med 1978 har vi tillverkat hem åt finska folket. Företagets långa historia och stabilitet ger kontinuitet.

Enligt responsen från våra nöjda kunder har våra hus ett gott återförsäljningsvärde. Kannustalo är värdefullt, inte dyrt. Du får toppkvalitet till ett konkurrenskraftigt pris.

MED BRANSCHENS TOPPNAMN

Att lyckas är alltid ett resultat av gott samarbete. Noga utvalda och långvariga samarbetspartner – arkitekter, inredare, leverantörer och byggare – är en del av Kannustalo-familjen och betydelsefulla för framgången. Vi kräver lika mycket av dem som av oss själva. Tillsammans bygger vi varje hus så som om det vore åt oss själva.

KVALITET

Kvaliteten syns i de noga utvalda materialen, otaliga små detaljer och viktigast av allt; att arbetet utförs av våra erfarna yrkesmän.

Varje Kannustalo byggs in i minsta detalj med traditionell österbottnisk snickarglädje och yrkesskicklighet. Vår egen produktutveckling och våra fabriker i Kannus och Oravais garanterar kvaliteten.

BRETT SORTIMENT

I våra broschyrer hittar du hundratals husmodeller som omsorgsfullt planerats med utgångspunkt från en vacker och funktionell vardag; skönhet och kvalitet på kundens villkor. Husmodellernas fasader och planlösningar kan skräddarsys enligt familjens behov och de krav tomten ställer. Vi kan också planera ditt hus som ett individuellt beställningsarbete helt enligt dina önskemål.

MODERN ELLER TRADITIONELL

Vilken stil tilltalar dig? Är du en vän av det moderna eller det traditionella? Träffar klassiska Aurora, Rauhala, Iiris eller Vihervaara rätt eller är du en vän av mer avskalade Harmaja, Lato eller Valo? Bekanta dig med vårt breda urval och hitta din egen favorit.

STOR HERRGÅRD ELLER LITEN STUGA

Under vår verksamhetstid har vi förverkligat ungefär 7000 byggnader – allt från stora projekt till små stugor. Varje kund och varje levererat hem är värdefulla för oss. Berätta vad du önskar dig så förverkligar vi din familjs drömhem tillsammans.

INDIVIDUELLT – ETT HEM FÖR JUST DIN FAMILJ

Vår uppgift är att hjälpa din familj att bygga ert hem med bottenplan, inredning, kök, eldstad och bastu enligt era önskemål… Bit för bit förverkligas ert drömhem.

TILL OCH MED INFLYTTNINGSKLART

Vill du delta i byggandet själv eller göra det enkelt för dig med ett inflyttningsklart hem? Båda lyckas!

NÖJDA KUNDER

Det är viktigt för oss att lyssna på kunden. Vi håller vad vi lovar. På så vis föds Kannustalo-byggarnas framgångssagor.

Byggundersökningen RTS intervjuar varje år finländska husbyggare. Kannustalo är en av de återkommande favoriterna med topplaceringar för utseende, planlösningar och övergripande kvalitet. Kannustalo-byggarnas benägenhet att rekommendera sitt husval är branschens högsta.

EXPERTER TILL DIN TJÄNST

Att bygga ett eget hus är ett stort projekt. Det kan till och med kännas bekymmersamt, men var inte orolig! Vi har gjort det tusentals gånger! Våra kunniga försäljare och hela personalen på Kannustalo hjälper dig.