KAMPANJAHINNAT LASILIUKUOVILLE!

Olemme neuvotelleet Profinin kotimaisille, huippulaadukkaille lasiliukuoville todella hyvät kampanjahinnat. Ne ovat voimassa 30.6.2021 mennessä tehtyihin talokauppoihin. Lasiliukuovi tuo valoa ja yhdistää sisä- ja ulkotilan. Se laajentaa myös terassin käyttöalaa, koska liukuovi ei vaadi aukeamistilaa, kuten terassin ovi. Lasiliukuovi on arjen luksusta.

Kysy kampanjaeduista

LASILIUKUOVI TUO VALOA JA YHDISTÄÄ SISÄ- JA ULKOTILAN

Tuskin kenellekään luonnonvalo merkitsee niin paljon kuin meille suomalaisille. Valon kulku on yksi Kannustalon uusien talomallien suunnittelun lähtökohdista. Profinin tuotteilla voidaan luoda isompiakin  lasiliukuseiniä, jotka yhdistävät sisä- ja ulkotilat saumattomasti toisiinsa. Lasiliukuovet ovat arjen luksusta.

KOTIMAISTA LAATUA JA OSAAMISTA

Korkealaatuisissa kotimaisissa Profin-lasiliukuovissa yhdistyvät perinteinen puusepäntaito, huippumuotoilu ja moderni teknologia. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen ja turvallisuuteen. Profinin laadukkaat lasiliukuovet ovat kaunista ja käytännöllistä arjen luksusta.

KIRKKAASTI PAREMPI KOTI

Luonnonvalon määrän maksimoiva lasiliukuoviseinä tekee kodista viihtyisän ja avaran. Samalla lasiliukuoven suuri, avattava lasipinta tuo kotiin uusia ulottuvuuksia. Profin-lasiliukuovi kokopuisine runkoineen on myös tyylikäs lisä kodin yleisilmeeseen, kaunista ja käytännöllistä arjen luksusta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään