SISUSTAJAN
KÄSIKIRJA

 

Osallistu arvontaan ja voita kirja

Voita Helena Karihtalan uusi Sisustajan käsikirja. Arvomme joka viikko toukokuun loppuun saakka kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken yhden Helena Karihtalan Sisustajan käsikirjan. Osallistu arvontaan täyttämällä alla oleva lomake.


 

Helene Karihtala - Sisustajan käsikirja

Helena Karihtala: Sisustajan käsikirja

Kun kaipaat kotiisi viihtyisää tunnelmaa ja sisustusoivalluksia tai etsit tietoa pintamateriaaleista ja värien käytöstä, sisustajan käsikirja on opas sinua varten. Sisustussuunnittelija Helena Karihtala taitaa klassisen tyylin ja yhdistelee ennakkoluulottomasti niin edullisia löytöjä kuin designiakin. Kirjan sisustusoppia täydentävät persoonalliset kodit – kaikkiaan 10 upeaa yksilöä – joiden ansiosta pelkkä kirjan selaaminenkin inspiroi lukijaansa.

Helena Karihtala

Helena Karihtala

Helena Karihtala on pitkän linjan sisustussuunnittelija ja -vaikuttaja, joka tunnetaan julkisuudessa hyvästä silmästään ja klassisesta tyylistäästään. Sisustajan käsikirja on suunnittelijan esikoisteos, jossa hän antaa hyviä neuvoja niin suurta kotiprojektia aloitteleville kuin heille, joille kodin uudistaminen sekä sisustaminen on intohimo.

Helena Karihtalan ja Kannustalon yhteistyö alkoi lähes kaksi vuosikymmentä sitten. Helena on ollut mukana sisustamassa Kannustalon messutaloja, kehittämässä uusia talomalleja ja antamassa sisustusneuvoja lukemattomille Kannustalo-Kotien rakentajille.