PÄÄTIMME TEHDÄ KAIKEN UUDELLA TAVALLA.
LUE, MITÄ SE MERKITSEE SINULLE.

”Teemme jatkuvasti työtä kehittääksemme entistä kustannustehokkaampia rakentamisratkaisuja. Niiden ansiosta nuorillakin perheillä on varaa valita kodikseen Kannustalo. Haluamme, että Kannustalo on mukana perheen elämässä kaikissa vaiheissa, vauvasta vaariin.”

Kannustalon toimitusjohtaja Mika Uusimäki

UNELMIESI KANNUSTALO ALLE 1500 €/m2!

  • Mietimme Kannustalossa kaiken alusta lähtien uudelleen.
  • Kävimme läpi talon jokaisen neliön löytääksemme kohdat, joissa toisin tekemällä säästämme hinnassa.
  • Emme tinkineet laadusta, vaan keskityimme kustannustehokkaaseen suunnitteluun. Kannustalo on edelleen arvokas ja yksilöllinen.
  • Toteutamme toiveesi ja rakennamme talosi parhaista materiaaleista. Työstään ylpeät puuseppämme rakentavat jokaisen käsistään lähtevän Kannustalon tinkimättömällä pohjalaisella puusepäntaidolla.

UUDISTUKSEN MYÖTÄ PYSTYMME TARJOAMAAN SINULLE KAIKKI
HARMAJA-MALLISTOMME TALOMALLIT UUDELLA HINNALLA.

Esimerkkinä:

HARMAJA 136 PLUS

4h + k, huoneistoala 136,5 m2 + tt 4 m2, kerrosala 158,0 m2 (153,5 m2)

harmaja_136_plus_julk2

Perusmallissa murrettu harjakatto ja suora sisäkatto.

  • Murretulla harjakatolla
  • Neliöhinta 1077 – 1485 €
  • Kokonaishinta muuttovalmiilla Kannusplus-toimituksella 209 230 € (1485 € / m2)*
  • Kokonaishinta Viittä vaille valmis -toimituksella 151 700 € (1077 € / m2)*

* Hinnat ilman rahtikuluja, tonttia, maatöitä ja lämmönlähdettä. Katso tarkempi toimitussisältö tästä.

Olohuoneeseen voi lisätä vinon sisäkaton katkoviivan kohdalle.

Tässä kolmen makuuhuoneen mallissa oleskelutila on peräti 58,5 neliömetriä. Iso kodinhoitohuone ja tilava vaatehuone auttavat pitämään avoimet tilat järjestyksessä. Kodinhoitohuoneeseen käydään kätevästi suoraan keittiöstä.

TUTUSTU KOKO HARMAJA-MALLISTOON

Harmaja on aikaa kestävä, moderni talomalli, jonka suunnittelivat Kannustalon rakennusarkkitehdit Sanna Hautamäki ja Kati Rasku yhdessä sisustussuunnittelija Helena Karihtalan kanssa. Talon pohjaratkaisu on nerokas. Sen sydämessä nautitaan yhdessäolosta, seurustelusta ja kokkaamisesta. Oleskelutilan ympärillä ovat makuuhuoneet ja märkätilat. Harmajassa ei ole hukkatilaa, mutta talo vaikuttaa aina avaralta ja todellista kokoaan isommalta.

Tutustu

VOIT VALITA TALOSI TOIMITUSTAVAN

Kannusplus -toimitus on täysin muuttovalmis koti, joka on rakennettu Kannuksessa tehtaallamme valmistetuista suurelementeistä.

Viittä vaille valmis -toimituksessa talo toimitetaan levyvalmiina tontille. Hoidat pintamateriaalien oston ja asennuksen itse.

Räätälöity -toimitus on talopakettimme, jolloin toimitamme elementit ja rakennusmateriaalit työmaalle. Asennamme talopaketin ulkoapäin valmiiksi, jonka jälkeen huolehdit itse talon loppurakentamisesta.

VERTAILE TOIMITUSTAPOJA

KOSKAAN AIEMMIN ET OLE VOINUT RAKENTAA
KANNUSTALOA NÄIN EDULLISESTI

Emme tarjoa kampanja-alennusta, vaan tämä on pysyvä muutos. Aiomme jatkaa uudistunutta toimintaamme ja mukauttaa siihen myös kaikki muut talomallistomme. Kysy lisää entistä edullisemmasta, aina arvokkaasta Kannustalosta. Myyjämme, arkkitehtimme ja sisustussuunnittelijamme palvelevat Sinua.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.