LATO 136X -talot

lato-136x
Kannustalon suunnittelijat loivat uudet Lato 136X -talomallit suuren suosion saavuttaneeseen Lato-mallistoon.

Kannustalon Lato on moderni puutalo, jonka julkisivujen esikuvana on käytetty perinteistä suomalaista latoa. Selkeän muotonsa ansiosta talomalli on rakennuskustannuksiltaan tehokas. Se sopii niin tiiviiseen kaupunkirakentamiseen kuin maaseudun rauhaan. Lato-talo on saatavissa sekä räätälöitynä talopakettitoimituksena että muuttovalmiina Kannusplus-toimituksena.

LATO 136X –TALOMALLIT

4h + k, huoneistoala 136,0 m2, kerrosala 159,0 m2 (153,5 m2)

lato_136_x_julk2
LATO 136X

Tutustu!

lato_136_xa_julk1
LATO 136XA

Tutustu!

lato_136_xb_julk1
LATO 136 XB

Tutustu!

LATO 136X -TALOMALLIT SOPIVAT ERILAISILLE TONTEILLE

Suunnittelimme Lato 136X -talomallista kolme pohjaratkaisuvaihtoehtoa. Näin talo on helppo sijoittaa erilaisille tonteille. Pääsisäänkäynti voi olla joko Ladon pitkältä sivulta tai päädystä.

lato136x-2-1

Useat tontit rajoittuvat katuun. Tämä on otettu huomioon Lato 136X -talomallien tilasuunnittelussa. Lato 136XA– ja Lato 136XB -malleissa toisella pitkällä sivulla ei ole lainkaan uloskäyntiä. Takasivulle on sijoitettu makuuhuoneita ja märkätiloja, jotka eivät välttämättä vaadi Lato-talolle tyypillisiä korkeita ikkunoita. Talomalli on siksi helppo sijoittaa ihan tontin reunaan. Keittiö ja olohuone ovat vastaavasti pihan puolella. Sinne jää rauhallinen sisäpiha. Alla olevat kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

lato136x-5

LATO 136X – ERIKOISEN VALOISA OLOHUONE

lato136x-6
Lato 136X on pienennetty versio Lato 148 -talomallista. Molemmille näille talomalleille tunnusomaista on valoisan keittiö-oleskelutilan vastakkain sijoitetut isot maisemaikkunat. Ne kehystävät ulkopuolen näkymistä alati vaihtuvia tauluja. Olohuoneen tilantuntua on vaikea kuvailla. Oikeasti, se täytyy kokea!

Ota hetki omaa aikaa ja vertaile rauhassa uusia Lato 136X -talomalleja keskenään. Mikä niistä on sinun suosikkisi?

lato136x-4

MUOKKAA LATO-TALO MIELEISEKSESI KODIKSI

Kannustalon talomalleihin voi tehdä muutoksia perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Taloja voidaan suurentaa tai pienentää. Ikkunoita, ovia ja väliseiniä voidaan lisätä ja poistaa. Kannustalon väki on apunasi suunnittelussa. Ota yhteyttä alueesi Kannustalo-edustajaan jo mahdollisimman alkuvaiheessa. Saat häneltä paljon rakentamiseen liittyvää hyvää tietoa. Olemme keränneet myös sivuillemme aikaisempien Kannustalo-rakentajien vinkkejä rakentamista suunnitteleville.

Lisää erikokoisia Latoja löydät Lato-mallistosta. Voit tilata LATO-esitteen ilmaiseksi kotiisi esitetilaussivultamme.