Jerry Patomeri

050 561 3747
jerry.patomeri@kannustalo.fi

Kiirikkanummentie 75
03320 Selki

Sinimäentie 6, 3.krs. (Mankkaa)
02630 Espoo

Teen myös kotikäyntejä.

Toimin seuraavilla alueilla:

Ota yhteyttä

Oman kodin rakentaminen on iso ja usein ainutkertainen projekti. Siksi luotettavaan talovalmistajaan satsaaminen on yksi rakentajan tärkeimmistä päätöksistä. Monet asiakkaani sanovat, että aito Kannustalo on sijoitus, jonka arvo vain kasvaa hyvissä käsissä vuosien kuluessa. Tärkeä osa Kannustalon laatua ja kauneutta ovat viimeistellyt yksityiskohdat.

Minulla on jo yli kymmenen vuoden kokemus rakentamisesta. Olen luonut laajat verkostot ja hyvät suhteet alan muihin toimijoihin ja yhteistyökumppaneihin, joita tarvitaan rakentamisen eri vaiheissa. Aikaisemmin työskentelin pitkään pankkialalla rahoituksen ja sijoitustuotteiden parissa.

Talomyyjänä pyrin siihen, että asiointi kanssani on helppoa ja sujuvaa. Kuuntelen teitä ja toiveitanne herkällä korvalla. Kokemukseni myötä autan teitä toteuttamaan unelmanne omasta kodista juuri teille sopivalla budjetilla.

Asun vaimoni ja viiden lapsen kanssa Vihdissä. Meillä oli yhteinen unelma tilavasta omakotitalosta. Toteutimme tämän haaveen rakentamalla 2-kerroksisen perinnetalon, Kannustalo Auroran. Koko taloprojektin ajan olemme kokeneet olevamme Kannustalon hyvissä ja turvallisissa käsissä.

Ota yhteyttä ja tehdään yhdessä teidän talounelmistanne totta, autan mielelläni.

Ota yhteyttä Jerryyn

* vaaditaan

Kokonaisbudjetti talon rakentamisen osalta ilman tontin ja liittymien osuutta.

Tässä voit kertoa tarkemmin rakennushankkeestasi, esimerkiksi pinta-ala, huoneiden lukumäärä, kerrosten lukumäärä, moderni/perinteinen, toivomasi talomalli jne.

Uutiskirjeen tilaus

Voit peruuttaa tilauksen halutessasi. Tilaamalla hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojaselosteen.

Löydät minut seuraavista esittelyistä

Kaikki tapahtumat