rakentaminen_000

Muuttovalmis Kannustalo

Kannustalon muuttovalmis valmistalo sopii Sinulle, joka haluat selvitä rakennusprojektista mahdollisimman vähällä vaivalla. Saat kotiisi kaiken, perustuksista sisustukseen saakka, yhdellä sopimuksella.

Kannustalon muuttovalmis Koti on joko täysin valmiiksi Oravaisten tehtaallamme rakennettu muuttovalmis moduulitalo tai tontilla valmiiksi rakennettava Kannusplus-talo. Muuttovalmiin moduulitalon tuotantoprosessi tehtaalla on sertifioitu. Asennusaika työmaalla on todella lyhyt. Pääset noin kolmessa viikossa valmiiseen kotiin. Kannusplus-toimituksessa ulkoseinäelementit ja kattoristikot tehdään tehtaallamme Kannuksessa. Uusi kotisi rakennetaan valmiiksi työmaalla. Valmistumisaika on 6-8 kk talomallista riippuen. Kannusplus-toimituksia on saatavissa tällä hetkellä seuraaville alueille: Uusimaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Oulun ja Kokkolan talousalueet.

Myös Kannustalon muuttovalmiisiin talomalleihin on mahdollista tehdä muutoksia perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Kannustalon väki on apuna talomallin muokkaamisessa. Meillä on kokemusta tuhansien talojen rakentamisesta.  Kerromme sinulle koko ajan muutosten kustannusvaikutuksista, koska kaikkia muutostoiveita ei aina ole välttämättä järkevä toteuttaa joko rakennusteknisistä tai kustannussyistä. Siksi sinun kannattaa olla yhteydessä oman alueesi Kannustalo-myyjään jo projektin alkuvaiheessa.

Voit valita muuttovalmiin Kannustalosi sisustusratkaisut laajasta, keskenään yhteensopivasta mallistosta. Koska vastaamme projektin kaikista vaiheista, saat tietää kokonaisuuden hinnan tarkasti etukäteen ja pääset nopeasti uuteen Kotiin.

TUTUSTU TARKEMMIN

Räätälöity Kannustalo

Kannustalon räätälöidyssä talopaketissa voit vaikuttaa vahvasti Kotisi suunnitteluun. Talopaketti voi olla joko tyyppimallimme pohjalta tehty muutosversio tai alusta loppuun saakka mittatilaustyönä tontillesi suunniteltu unelmakoti. Räätälöity talopaketti tai muutovalmiskoti rakennetaan valmiiksi useammalla erillisellä sopimuksella. Kannustalon talopaketin materiaalivalikoimassa itsessään on valittavanasi erittäin laaja toimitussisältö.  Saat halutessasi myös räätälöidyn talopaketin jatkorakentamiseen tarvittavat yhteistyökumppanit (kirvesmies-, sähkö- ja LVI-työt) ja muut palvelut (esimerkiksi sisustus- ja pihasuunnittelu) alueesi Kannustalo-edustajan suosittelemien kontaktien kautta. Kotisi valmiusaste määritellään sinun toiveittesi ja tarpeittesi mukaan. Toisaalta rakentaessasi räätälöityä talopakettiamme voit hyödyntää rakentamisessa myös  omaa kontaktiverkostoasi tai rakentaa osittain itse.

Räätälöity talopaketti mahdollistaa laajemman materiaalivalikoiman esimerkiksi sisustusvalinnoissa täysin muuttovalmiiseen valmistaloon verrattuna. Sinun kannattaa kuitenkin huomioida, että rakentaessasi perinteisen talopaketin, tarvitset enemmän omaa aikaa olla muka­na eri rakentamisvaiheissa. Esimerkiksi kiinto- ja saniteettikalusteet eivät kuulu vakiotoimitussisältöön. Voit valita haluamasi toimittajan itse. Tämä lisää jonkin verran omaa työtä, mutta antaa Sinulle enemmän valinnanvaraa ja vaihtoehtoja.

Kannustalon elementtituotanto ja laadunvalvota on sertifioitu ja sille on myönnetty Finotrolin varmennustodistus. Sertifikaatti on voimassa joulukuuhun 2021 saakka.

TUTUSTU TARKEMMIN

Suunnittelu

Korkeatasoinen suunnittelu on yksi Kannustalon vahvoista tunnusmerkeistä. Tiesitkö, että Kannustalon koko suunnittelutiimi on naisia? Niinpä Kannustalon toimivissa, tosielämän haasteisiin vastaavissa ratkaisuissa näkyy vahvasti naisten käden jälki. Tiimimme tietää ja tuntee omakohtaisesti, millaisia vaatimuksia sujuva arki kodille asettaa.

Hyvästä suunnittelusta kertoo myös jatkuva menestyksemme puolueettomassa RTS-tutkimuksessa. Talojemme tilaratkaisut, ulkonäkö, mallivalikoima ja laatu ovat jo vuosien ajan olleet tutkimuksen mukaan alan ehdotonta kärkeä.

Lähtiessämme suunnittelemaan tai räätälöimään Sinun perheesi tarpeisiin mietittyä kotia suunnittelijoidemme työn peruslähtökohtia ovat asiakasperheen toiveet ja tarpeet sekä rakennuspaikan asettamat vaatimukset. Tilanteen ja mahdollisuuksien mukaan Kannustalon edustajat ja suunnittelijat käyvät mielellään asiakkaan tontilla ennen suunnittelun aloitusta. Tärkein tavoite on suunnitella ja rakentaa juuri Sinun ja perheesi tarpeisiin vastaava Koti.

suunnittelu2

Aito Kannustalo

Kannustalon toiminnan johtoajatus on rakentaa taloja – ensisijaisesti teemme kuitenkin Koteja. Koska Koti on elämän suurin hankinta, haluamme rakentaa jokaisen Kannustalo-Kodin kuin tekisimme sen itsellemme. Meille on tärkeää, että Kannustalo-rakentajat kokevat saavansa vastinetta rahoilleen ostaessaan valmistalonsa meiltä. Niinpä kiinnitämme paljon huomiota Kodin yksityiskohtiin, ne erottavat meidät monista kilpailijoistamme.

Katso mistä tunnistat aidon Kannustalon

rakentaminen_aito_kannustalo

Yhteistyökumppanit

Useimpien yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme kulkeneet yhteistä polkua jo pitkään, jopa vuosikymmenten ajan. Kannustalon yhteistyökumppaniksi on valikoitunut toimijoita, jotka täyttävät korkeat vaatimuksemme. Toimittavat meille juuri sellaista tavaraa, jonka valitsisimme omiinkin koteihimme – ja moni meistä on niin tehnytkin.

Pitkäjänteisessä yhteistyössä on jotain samaa kuin toimivassa, pitkässä parisuhteessa. Molemminpuolinen luottamus ja vastapuolen tunteminen ylä- ja alamäissä auttaa elämässä eteenpäin.