Muuttovalmis Kannustalo
Voiko rakentaminen olla helpompaa?

rakentaminen_mv

Muuttovalmis Kannustalo tuo tullessaan omakotirakentajalle ainutlaatuisen helppouden. Saat yhdellä sopimuksella koko Kodin, jonka valmiusaste on alan korkeimpia ja rakennusaika alan nopeimpia. Työmaa-aika on talomallista riippuen noin kolme viikkoa asennuksen alkamisesta. Säästät rakennusaikaisissa asumiskustannuksissa. Budjetti on tarkasti tiedossa ja aikataulu pitää. Monet rahoittajat sanovat arvostavansa muuttovalmisrakentamista, koska hankkeen kokonaiskustannustannukset ovat hallinnassa, mikä helpottaa rahoituspäätöksen myöntämistä. Rakentamisen nopeutta kuvaa hyvin se, että parhaimmillaan kauppakirjojen allekirjoituksesta tupaantuliaisiin on aikaa alle puoli vuotta!

Muuttovalmis Kannustalo rakennetaan viimeistä listaa myöten täysin valmiiksi tinkimättömällä, pohjalaisella puusepäntaidolla. Työmaa on ihanneolosuhteissa, sisällä tehtaassamme. Näin vältetään perinteinen, sään armoilla rakentaminen ja sen mukana tulevat riskit. Olemme panostaneet rakennusmateriaaliemme terveellisyyteen. Sisustusvalinnat voit tehdä huippusisustajien valitsemista runsaista vaihtoehdoista. Keittiö räätälöidään aina yksilöllisesti.

Kannustalon muuttovalmiit ratkaisut ovat muunneltavissa moduulien asettamissa rajoissa. Ehdot asettaa moduulien kuljetus: rekan kyydissä moduulin maksimiulkomitat ovat 4,9 x 14,5 metriä.

Saat tarkempaa tietoa edustajaltasi.

Kriittisimmät rakennusvaiheet tehdään säältä suojassa, sisätiloissa tehtaalla

Kannustalon muuttovalmis-konsepti eroaa markkinoiden muista muuttovalmistaloista siinä, että rakennamme muuttovalmiit Kannustalot tilaelementeistä eli moduuleista. Moduulit rakennetaan täysin valmiiksi tehtaalla, josta ne kuljetetaan työmaalle. Asennuksessa moduulit kytketään toisiinsa ja yleiseen sähkö-, vesi- ja viemäriverkkoon. Pääset muuttamaan valmiiseen kotiin nopeasti. Säästät rakennusaikaisissa asumiskustannuksissa.

Tehtaamme moduulilinja muistuttaa paljon autoteollisuuden kokoonpanolinjaa. Talo valmistuu sen edetessä linjalla. Aluksi kootaan moduulit nostamalla lattiaelementin päälle seinäelementit ja niiden päälle kattoelementti. Tämän jälkeen rakennetaan moduulien sisälle tulevat väliseinät. Kaikki pinnat tasoitetaan. Lisäksi tehdään tarvittavat valut ja kosteuseristykset märkätilojen laatoituksia varten. Katot paneloidaan ja lattioiden laatat, parketit tai laminaatit asennetaan. Seinät tapetoidaan. Lopuksi tehdään viimeistelylistoitukset. Teemme sähkö- ja lvi-työt mahdollisimman valmiiksi tehtaalla. Ammattilaisemme rakentavat myös kylpyhuoneet, keittiöt ja saunat tehtaalla.

Moduulirakentaminen tuo mukanaan ainutlaatuisen turvallisuuden: Kannustalon kokeneet ammattilaiset rakentavat talon valmiiksi ihanneolosuhteissa – tehtaalla sisätiloissa. Kirjaimellisesti pohjalaisella puusepäntaidolla. Monet työvaiheet ovat myös tehokkaampia ja työturvallisempia tehdasolosuhteissa perinteiseen työmaahan  verrattuna. Esimerkisi kiipeämiseltä eri kerrosten välillä vältytään, koska kaikki moduulit rakennetaan samassa tasossa. Korkean valmiusasteen ansiosta rakennusaika työmaalla on lyhyt. Pääset nopeasti omaan Kotiin.

Verrattaessa moduulirakentamista perinteiseen paikallarakentamiseen, niin ainoat moduulirakentamista rajoittavat tekijät ovat moduulien mitat, joille raamit luo rekkakuljetus sekä moduulien väliset, erityisesti talotekniikkaa koskevat kytkennät, jotka voivat tapauksesta riippuen vaikuttaa muutosmahdollisuuksiin.

Ammattilaisemme ovat apunasi. Ota yhteyttä edustajaasi, niin mietitään yhdessä sinulle sopiva Koti.

mv_muunneltavuus

Nopeasti uuteen kotiin

Muuttovalmiin Kannustalo-kodin valmiusaste on alan korkeimpia ja rakennusaika alan nopeimpia. Budjetti on tarkasti tiedossa ja aikataulu pitää.

Muuttovalmis Kannustalo-Koti rakennetaan täysin valmiiksi ideaaliolosuhteissa, sisätiloissa Oravaisten tehtaallamme. Talo tulee tuotantoon noin kolme viikkoa ennen sovittua toimituspäivää ja asiakkaat käyvät tarkistamassa oman kotinsa moduulit tehtaalla ennen toimitusta.

Kodin asennus kestää noin kolme viikkoa talon koosta ja moduulien määrästä riippuen. Sitten koti on täysin valmis ja on aika muuttaa sisään. Videosta näet, kuinka näppärästi 122-neliöinen messu-Latomme asennus sujui Jyväskylässä maaliskuussa 2014.

Kysy edustajaltasi lähimmästä esittelytalosta.

Sisustusvalinnat

Yksilölliset sisustusmateriaalivalinnat ovat jokaiselle omakotirakentajalle tärkeitä. Ne luovat pohjan sille, että uusi Koti on varmasti asukkaittensa näköinen ja oloinen, kodilta tuntuva. Moni rakentaja tuntee hämmennystä valtavan valikoiman ja tärkeiden valintojen edessä.

Valinnan vaikeutta helpottaaksemme suunnittelijamme kokosivat Kannustalon muuttovalmismalliston laajan sisustusvalikoiman yhteistyössä huippusisustajien kanssa. Halutessaan asiakkaamme voivat myös pyytää Helena Karihtalaa, Henna Ahosta, Kirsi Valantia tai Milla Alftania konsultoimaan kotinsa sisustamista.

sisustajat

Sisustusratkaisut on luokiteltu kolmeen hintaryhmään. Asiakas voi oman kotinsa sisustuskokonaisuutta rakentaessaan valita vaihtoehtoja vapaasti eri hintaryhmien välillä. Toimituksen kokonaishinta nytkähtää pykälän ylös- tai alaspäin valintojen mukaan. Hintaryhmästä riippumatta asiakkaamme voi luottaa Kannustalon sisustusvalikoiman korkealaatuisuuteen. Johtotähtenämme ovat arjessa toimivat, aikaa ja elämää kestävät, laadukkaat ratkaisut.

Tärkeitä valintoja varten asiakkaamme usein saapuu Oravaisten tehtaallemme Kannustalo-maailmaan, Hämeenlinnan messuvoittaja Vihervaaraan tai Helsingin uuteen Kannustalo-studioomme. Toki valinnat voi tehdä myös kotisohvalla yhteistyössä edustajamme kanssa.

kaakeleita

Vakiomallitkin muunneltavissa

Peruslähtökohta muuttovalmiin kodin suunnittelussa asiakkaallemme on muuttovalmismallistomme, johon kuuluvista tyyppitalomalleista muokataan sujuvasti asiakkaan tarpeisiin paremmin vastaavia muutosmalleja. Silloin lähtökohtana on se, että talon perusrakenne pysyy ennallaan, mutta sisällä voi tapahtua muutoksia moduulien rajoissa. Muutosmahdollisuuksiin voivat joissain tapauksissa vaikuttaa myös talotekniikkaa koskevat kytkennät.

Rekkakuljetuksesta johtuen yhden moduulin maksimimitat ovat 4,9 x 14,5 metriä. Moduuleja toki voi olla lähes rajaton määrä. Olemme toteuttaneet jopa useita asuntoloita.

Mikäli muuttovalmismallistosta – johon kuuluu jo yli 60 talomallia muunnoksia laskematta – ei löydy sinun tarpeisiisi sopivaa talomallia, voidaan myös muuttovalmis Kannustalo-koti suunnitella täysin puhtaalta pöydältä. Silloin asiakas maksaa suunnittelutyöstä erikseen sovittavan lisämaksun.

Tutustu tästä Kannustalon muuttovalmis malleihin