AURORA 165

5h + k, huoneistoala 165 m2, kerrosala 190 m2

Puolitoistakerroksisen muuttovalmiin Kannustalon vakioratkaisussa rakennamme yläkerran lämpimäksi hallitilaksi ilman väliseiniä. Ammattilaisella yläkerran viimeistelyyn kuluu pari viikkoa. Alakerta on yhtenäistä, avaraa tilaa. Kannustalon 280 cm huonekorkeus pääsee oikeuksiinsa. Olohuoneessa paikka takalle. Kodinhoitohuoneessa runsaasti säilytystilaa ja työskentelytasoja. Yläkerrassa avara aula, tilavat makuuhuoneet ja vanhempien huoneen yhteydessä hulppea vaatehuone.

Suosikit

Voit lisätä talomalleja suosikkeihisi ja tarkkailla niitä Suosikeissa.

Muutto­valmis

Muuttovalmis-toimitus on vaivaton vaihtoehto: yhdellä sopimuksella saat valmiin talon ja avaimet käteen! Muuttovalmiissa toimituksessa talon elementit rakennetaan sisätiloissa tehtaalla. Työmaalla rakennamme elementeistä talosi muuttovalmiiksi niin ulkoa kuin sisältä. Tarkista saatavuus alueellesi.

25.02.2020
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Sisusta itse

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Rakennamme kotisi pinnat levyvalmiiksi ja huolehdimme talotekniikasta, kuten sähköistä. Jatkat sen jälkeen rakentamista itse hankkimistasi materiaaleista. Tarkista saatavuus alueellesi.

25.02.2020
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Talopaketti

Talopakettitoimituksessa toimitamme ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit työmaalle. Lisäksi saatavilla talopaketin asennus vähintään säältä suojaan, pisimmillään ulkoapäin valmiiksi. Tämän jälkeen huolehdit itse talon rakentamisesta valmiiksi. Saatavilla koko Suomeen.

25.02.2020
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.