AURORA 175 B

6h + k, huoneistoala 175,0 m2, kerrosala 203,5 m2 (195,5 m2)

Heti ulko-ovelta avautuu näkymä olohuoneen kautta sisäpihalle saakka. Keittiö on sijoitettu käytännöllisesti eteisen viereen. Portaikko rajaa keittiön omaan rauhaansa, ja pieni niemeke erottaa sen ruokailutilasta. Olohuone ja ruokailutila ovat talon sisäpihan puolella, kauniiden maisemaikkunoiden äärellä. Ne yhdistyvät saumattomasti eteisaulaan ja keittiöön. Sen vuoksi tilat tuntuvat ruhtinaallisen avarilta. Yläkerran keskiaula toimii reilunkokoisena arkiolohuoneena. Se muuntuu kätevästi myös työhuoneeksi tai kirjastoksi. Pariovet johtavat masterbedroomiin, jonka yhteydessä on oma vaatehuone. Yläkerrassa on myös kolme muuta makuuhuonetta.

Käy lukemassa rakentajatarinoita Aurora-kodeista meidän Suomen kauneimpia koteja -sivulla. Tutustu myös kaikkien aikojen komeimmaksi messutaloksi valittuun Messuvoittaja Auroraan. Ota yhteyttä alueesi edustajaan ja suunnitellaan yhdessä unelmiesi Aurora-koti.

Suosikit

Voit lisätä talomalleja suosikkeihisi ja tarkkailla niitä Suosikeissa.

Talopaketti

Talopakettitoimituksessa toimitamme ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit työmaalle. Asennamme talopaketin vähintään säältä suojaan, pisimmillään ulkoapäin valmiiksi. Tämän jälkeen huolehdit itse talon rakentamisesta valmiiksi. Saatavilla koko Suomeen.

24.01.2020
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.