FREGATTI 88

3h + k, huoneistoala 88,0 m2, kerrosala 102,5 m2

Fregatille tunnusomaiset, talon muotoa mukailevat korkeat ikkunat hallitsevat takapihalle avautuvaa näkymää. Olohuoneen jatkoksi voi lisätä samantyyppisen sisäänvedetyn terassin antamaan suojaa ja tuomaan modernia ilmettä julkisivuun kuin Fregatti 96 -mallissa. Terassit yhdistävät sisätilat luontoon ja moninkertaistavat tilantunnun.

Fregatti 88 on muunnos alkuperäisestä Villa Fregatista, johon on lisätty kylpyhuone sekä tekninen tila. Keittiön eteisen puoleiseen päätyy voi sijoittaa joko pienen aamiaispisteen tai vaikkapa nojatuolinurkkauksen aamukahvin nautiskeluun. Alakerran makuuhuoneen seinän yläosaan sijoittuva leveä ikkuna tuo valoa makuuhuoneeseen, mutta sijoittelun ansiosta antaa myös yksityisyyttä.

Yläkertaan sijoittuu avara aula, toinen makuuhuone sekä vaatehuone. Aulasta on aukeavat näkymät alas olohuoneeseen sekä korkeiden ikkunoiden kautta ulos luontoon. Valoa makuuhuoneen puolelle tuo päädyn korkea ikkuna ranskalaisine parvekkeineen. Parven matalimpia osia voi hyödyntää esimerkiksi kiinteinä säilytystiloina.

Suosikit

Voit lisätä talomalleja suosikkeihisi ja tarkkailla niitä Suosikeissa.

HUOMIOI, KUN VERTAAT:

Tässä mallissa laajempi sisältö (Sisusta itse- ja Muuttovalmissisällöt)

  • Lämmönlähde mukana hinnassa
  • Kuvien mukaiset terassit valmiiksi tehtynä
  • Kannustalo huolehtii tavaroiden vastaanoton ja suojauksen
  • Rakennusaikainen siivous
  • Kannustalo vastaa työturvallisuudesta oman toimituksen osalta
  • Meillä vakiona thermorakenteiset ulko-ovet (asunto-osa)

Valitse alue

Minne aiot rakentaa?

Eteläinen Suomi on Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuolinen alue ja Muu Suomi sen yläpuoliset alueet.

Muutto­valmis

235 800 €

Hintoihin lisättävä mm. rahtikulut, tontti, liittymät ja maatyöt.


Muuttovalmis-toimitus on vaivaton vaihtoehto: yhdellä sopimuksella saat valmiin talon ja avaimet käteen! Muuttovalmiissa toimituksessa talon elementit rakennetaan sisätiloissa tehtaalla. Työmaalla rakennamme elementeistä talosi muuttovalmiiksi niin ulkoa kuin sisältä.

24.08.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Sisusta itse

195 300 €

Hintoihin lisättävä mm. rahtikulut, tontti, liittymät ja maatyöt.


Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Rakennamme kotisi pinnat levyvalmiiksi ja huolehdimme talotekniikasta, kuten sähköistä. Jatkat sen jälkeen rakentamista itse hankkimistasi materiaaleista.

24.08.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Talopaketti

Talopakettitoimituksessa toimitamme ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit työmaalle. Asennamme talopaketin vähintään säältä suojaan, pisimmillään ulkoapäin valmiiksi. Tämän jälkeen huolehdit itse talon rakentamisesta valmiiksi.

24.08.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.