HARMAJA 135 X

4h + k, huoneistoala 137,5 m2, kerrosala 155,5 m2 (150,5 m2)

Valoa ja avaruutta! Tähän Harmaja kotiin sisään tullessa edessä avautuu suora näkymä olohuoneen kautta sisäpihalle ja puutarhaan saakka. Keittiö-olohuone-ruokailutila on huikean kokoinen, 52 neliötä. Sen ympärille on rytmitetty makuuhuoneet ja saunatilat. Vanhempien makuuhuoneesta on käynti sekä ulos terassille, että vaatehuoneen kautta kodinhoitohuoneeseen, kylpyhuoneeseen ja saunaan.

 

Katso kuvia valmiista Kodista »

Suosikit

Voit lisätä talomalleja suosikkeihisi ja tarkkailla niitä Suosikeissa.

Räätä­löity

Räätälöity toimitus on perinteinen talopakettimme. Toimitamme talopaketin ja rakennusmateriaalit työmaalle. Asennamme talopaketin ulkoapäin valmiiksi, jonka jälkeen huolehdit itse talon loppurakentamisesta. Paikallisilla Kannustalo-myyjillämme on laaja alueellinen ammattilaisten kontaktiverkosto. Heidän kauttaan löydät tarvittaessa sopivan ammattilaisen jokaiseen työvaiheeseen. Myyjämme auttavat Sinua aina laskemaan, mikä toimitustapa vastaa parhaiten budjettiasi, aikatauluasi ja omaa innokkuuttasi osallistua rakentamisen eri vaiheisiin.

18.07.2018
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Muutto­valmis Kannusplus

Muuttovalmis Kannusplus-toimitus sisältää muuttovalmiin kodin, joka rakennetaan pääosin työmaalla tehtaallamme Kannuksessa valmistetuista suurelementeistä. Ostat kaiken yhdellä sopimuksella ja tiedät samalla talosi lopullisen hinnan. Rakennusaika työmaalla on kuudesta kahdeksaan kuukautta talomallista riippuen. Maksuerät mukailevat talon valmistumista työmaalla.

VIITTÄ VAILLE VALMIS -TOIMITUS (VVV) on muuten aivan samanlainen kuin Kannusplus-toimitus, mutta rakennamme talon levyvalmiiksi. Hoidat pintamateriaalien oston ja asennuksen itse. Toimitussisältö.

18.07.2018
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.