HARMAJA 137 XA

5h + k, huoneistoala 137,0 m2, kerrosala 160,0 m2 (155,0 m2)

Neljän makuuhuoneen kodissa on tilaa suuremmallekin perheelle. Pulpettikattoinen talomalli takaa normaalia korkeamman huonetilan keskeisiin oleskelutiloihin, talo voidaan kuitenkin toteuttaa myös murrettuna harjakattona. Talon edustalla olevalle suojaisalle ja suurelle terassialueelle mahtuu reilunkin kokoinen kesäolohuone. Terassille on oma, erillinen käyntinsä ruokailutilan kautta.

Suosikit

Voit lisätä talomalleja suosikkeihisi ja tarkkailla niitä Suosikeissa.

Räätä­löity

Räätälöity toimitus on perinteinen talopakettimme. Toimitamme talopaketin ja rakennusmateriaalit työmaalle. Asennamme talopaketin ulkoapäin valmiiksi, jonka jälkeen huolehdit itse talon loppurakentamisesta. Paikallisilla Kannustalo-myyjillämme on laaja alueellinen ammattilaisten kontaktiverkosto. Heidän kauttaan löydät tarvittaessa sopivan ammattilaisen jokaiseen työvaiheeseen. Myyjämme auttavat Sinua aina laskemaan, mikä toimitustapa vastaa parhaiten budjettiasi, aikatauluasi ja omaa innokkuuttasi osallistua rakentamisen eri vaiheisiin.

18.07.2018
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Muutto­valmis Kannusplus

Muuttovalmis Kannusplus-toimitus sisältää muuttovalmiin kodin, joka rakennetaan pääosin työmaalla tehtaallamme Kannuksessa valmistetuista suurelementeistä. Ostat kaiken yhdellä sopimuksella ja tiedät samalla talosi lopullisen hinnan. Rakennusaika työmaalla on kuudesta kahdeksaan kuukautta talomallista riippuen. Maksuerät mukailevat talon valmistumista työmaalla.

VIITTÄ VAILLE VALMIS -TOIMITUS (VVV) on muuten aivan samanlainen kuin Kannusplus-toimitus, mutta rakennamme talon levyvalmiiksi. Hoidat pintamateriaalien oston ja asennuksen itse. Toimitussisältö.

18.07.2018
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.