HARMAJA SUOMI 126

4h + k, huoneistoala 126,0 m2, kerrosala 149,0 m2 (144,0 m2)

Taloon tullaan sisälle toisesta päädystä. Heti eteisestä aukeaa pitkä näkymä isoon ja korkeaan olohuone-keittiö-ruokailutilaan. Kauniit, korkeat maisemaikkunat tuovat valoa ja liittävät ympäröivän luonnon osaksi sisätiloja. Talo tuntuu heti neliöitään suuremmalle.

Makuuhuoneet ja saunaosasto ovat peräkkäin talon toisella sivulla. Pesutiloista pääsee vilvoittelemaan isolle terassille. Taloon saa helposti edullisia lisäneliöitä, kun muuttaa toisen päätyterassin huonetilaksi.

Harmaja Suomeen sopii hyvin myös harja- ja aumakatto. Kysy vaihtoehdoista talomyyjältämme. Talomalliin saa myös korotetun huonekorkeuden 2,8 m (normaali korkeus 2,6 m).

KIINNITÄ HUOMIOITA MYÖS NÄIHIN:

  1. Arjessa toimiva keittiö, jossa on runsaasti kaappitilaa ja työskentelytasoa. Keittiöön voi lisätä myös ison saarekkeen, jolloin säilytystila lisääntyy entisestään. Kalusteiden yläpuolelle tai välitilaan voi lisätä ikkunan.
  2. Yhden makuuhuoneista voi tehdä media- tai työhuoneeksi. Lasipariovilla ja väliseinäikkunoilla voi lisätä tilantuntua entisestään.
  3. Makuuhuoneeseen voi lisätä oven kodinhoitohuoneeseen.
  4. Tarvitsetko vielä yhden huoneen? Taloon saa helposti edullisia lisäneliöitä, kun muuttaa toisen päätyterassin huonetilaksi.

Valitse alue

Minne aiot rakentaa Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena?

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -toimitukset saatavilla vain Pori-Tampere-Lahti-Kotka akselin alapuoliselle alueelle. Saatavilla myös muualle Suomeen myyjiemme kumppaniverkoston kautta.

Muutto­valmis  256 640

Yhdellä sopimuksella saat valmiin kodin ja avaimet käteen! Lue lisää >>

Sisusta itse  199 330

Sisusta itse -toimituksessa pääset osallistumaan talon sisäpintojen rakentamiseen ja sisustamiseen. Lue lisää >>

Talopaketti  79 630

Edullinen vaihtoehto jos haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Ei sisällä asennusta. Asennus saatavilla erikseen. Lue lisää >>


Hinnat eivät sisällä toimituskuluja.

Tutustu toimitustapoihin

Muuttovalmis- ja Sisusta itse -edut:

Kannustalon Muuttovalmis-toimituksessa on vakiona lämmönlähde, kuvien mukaiset terassit asennettuna. Huolehdimme myös rakennusaikana tavaroiden vastaanoton ja suojauksen sekä rakennusaikaisten työvaiheiden siivouksen. Kannustalon valitessasi saat myös energiatehokkaat Kaskipuun Thermo ulko-ovet vakiona asunto-osaan. Luonnollisesti huolehdimme myös rakennusaikaisesta työturvallisuudesta Kannustalon toimituksen osalta.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Uusi Unelmista kodiksi on tilattavissa!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite