Laavu

Yksikerroksinen Laavu toistaa esikuvansa, ensimmäisen asumuksen ideaa voimakkaassa katon linjassa ja tilojen ryhmittelyssä. Ikiaikainen laavu tuijotti tulta, Kannustalon Laavu katsoo kohti edessä avautuvaa maisemaa.

Laavu-valmistalossa on vino pulpettikatto. Talomallin pohjaratkaisu jakautuu selkeästi kahteen osaan – yksityiseen ja julkiseen. Talon matalassa osassa on peräkkäin makuuhuoneet ja pesutilat. Niitä vastapäätä, talon korkeammalla puolella, ovat yhteiset tilat: oleskelu, ruokailu ja keittiö. Oleskelutilan isojen maisemaikkunoiden paikkoja ja rytmitystä voidaan tarkistaa talokohtaisesti sisätiloista avautuvien maisemien mukaan.

Laavu on mahdollista ostaa sekä perinteisenä räätälöitynä talopakettina tai muuttovalmiina Kannusplus-toimituksena. Talon pohjaratkaisua ja julkisivuja on mahdollista muokata perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Edustajamme ovat apunasi muutosten tekemisessä.

Laavun prototyypin suunnitteli Kannustalolle Arkkitehtuuritoimisto Heikkinen-Komonen. Alkuperäinen talomalli tehtiin New Yorkin modernin taiteen museon (MoMa) kutsukilpailuun vuonna 2007. Kutsu kilpailuun tuli sen jälkeen, kun tieto Kannustalon vuoden 2000 asuntomessutalon Kosketuksen valinnasta MoMan valmistalovalioita esittelevään näyttelyyn varmistui.

Laavu sai ensiesittelynsä Habitare-messuilla vuonna 2007. Talo rakennettiin yhteistyössä tunnettujen suomalaisten designyritysten kanssa. Mukana olivat mm. Adea, Artek, Iittala, Marimekko, Saari-keittiö ja Woodnotes. Kokonaisuuden koordinoi sisustussuunnittelija Ulla Koskinen.

TILAA ESITTEITÄ


Virtuaalikierroksetvenla

Virtuaalikierroksilla pääset tutustumaan aitoihin Kannustaloihin. Vieraile rakastetuissa messutaloissamme ja sukella asiakkaittemme ihastuttaviin Koteihin. Ripaus mielikuvitusta siivittää sinut paikan päälle.

Tutustu virtuaalikierroksiin

Esitteet

Tilaa esitteitä kotiisi tai lue verkossa.

Esitteet

Kannustalo-myyjät

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.