LATO 108 A

4h + k, huoneistoala 108 m2, kerrosala 126 m2 (121,5 m2)

Hyvin suunniteltu on neliöitään suurempi. Ei turhia seiniä, paljon valoa, avaruutta, ja yhteistä tilaa. Huomaa keittiön saareke. Keittiöön on myös mahdollista lisätä ovi ja rakentaa taakse suuri terassi.

Muuttovalmis

Muuttovalmis Kannustalo tuo tullessaan omakotirakentajalle ainutlaatuisen helppouden. Saat yhdellä sopimuksella koko Kodin, jonka valmiusaste on alan korkeimpia ja rakennusaika alan nopeimpia. Työmaa-aika on vain 1-2 viikkoa asennuksen alkamisesta. Säästät rakennusaikaisissa asumiskustannuksissa. Budjetti on tarkasti tiedossa ja aikataulu pitää. Monet rahoittajat sanovat arvostavansa muuttovalmisrakentamista, koska hankkeen kokonaiskustannustannukset ovat hallinnassa, mikä helpottaa rahoituspäätöksen myöntämistä. Rakentamisen nopeutta kuvaa hyvin se, että parhaimmillaan kauppakirjojen allekirjoituksesta tupaantuliaisiin on aikaa alle puoli vuotta!

Hinta sisältää asennuskustannukset pääkaupunkiseudulle. Hintaan lisätään toimituskulut, jotka ovat 2500-14500 € talon koosta ja kuljetusetäisyydestä riippuen. Ahvenanmaa tapauskohtaisesti.

Pyydä asiakaskohtainen tarjous ja toimituserittely lähimmältä edustajaltamme.

21.11.2017
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-edustajaasi.