LATO 121 H

4 H + k, huoneistoala 121,0 m2 (kerrosala 141,5 m2, 136,5 m2 250 mm seinävahvuudella)

Suunnitellessamme tätä kotia, mielessämme oli erityisesti ruuhkavuosia elävät perheet. Halusimme tehdä kustannustehokkaan kodin, jossa olisi kaikki tarpeellinen, eikä mitään turhaa. Lato-mallissa on paljon lisävarusteita, joiden avulla sinun on helppo muokata perheellisesi sopiva koti. Lato 121 H on moduuli muuttovalmis talomalli, koska se on helpoin ja nopein tapa tehdä oma koti.

Tässä talomallissa on vakiona 260 cm huonekorkeus. Kaikissa huoneissa on korkeat ikkunat, mikä lisää tilantuntua ja tietysti valoisuutta, Lisäksi kodin pääovi on 20 cm normaaliovea korkeampi.

Lato 121 H -mallissa on kolme tilavaa makuuhuonetta, pienemmät huoneet ovat kätevästi sisääntulon vieressä, kun taas vanhempien makuuhuone omassa rauhassaan olohuoneen toisella puolella. Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat Lato-malleille tyypillisesti avaraa, yhtenäistä tilaa. Jokaiselle toiminnolle on kuitenkin oma paikkansa. Liesisaareke erottaa keittiön ja ruokailutilan toisistaan. Myös keittiössä on korkea ikkuna antamassa valoa kokkaajille. Olohuoneessa ja ruokailutilassa on isot maisemaikkunat. Ne tuovat ympäröivän luonnon osaksi sisustusta.

Tutustu myös Lato 121 H:n sisarmalliin Lato 121 F:ään.

Moduuli muuttovalmis toimitustapa sopii sellaiselle rakentajalle, joka haluaa rakentaa oman kodin mahdollisimman helposti. Talomallin valinnan jälkeen, voit keskittyä kotisi pintamateriaalien valitsemiseen sisustusvalikoimastamme. Moduuli muuttovalmis toimitustavassa rakennamme kaiken keittiöitä, pesutiloja ja valmiita pintoja myöten täysin valmiiksi Oravaisten tehtaallamme. Tuomme valmiit lohkot eli moduulit työmaalle. Asennus perustusten päälle kestää vain noin kolmisen viikkoa. Pääset nopeasti valmiiseen kotiin ja tiedät rakentamisen kustannukset tarkasti etukäteen.

Lato 121 H -malliin on helppo tehdä muutoksia perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Tässä muutamia esimerkkejä: Etuterassia voi tarvittessa kasvattaa. Ikkunoiden eteen voidaan lisätä liukusermit. Kodinhoitohuoneen ison ikkunan paikalle on mahdollista vaihtaa ulko-ovi. Sisustuksessa on paljon vaihtoehtoja… Tarkempaa tietoa saat alueesi Kannustalo-myyjältä.

Tutustu muihin Lato-malleihin ja lue lisää talomalliemme muutosmahdollisuuksista. Mikäli haluat jotain aivan yksilöllisesti tontille suunniteltua käytössäsi on Kannustalon Mittatilauspalvelu.

Voit klikata allaolevat kuvat isommaksi.

Suosikit

Voit lisätä talomalleja suosikkeihisi ja tarkkailla niitä Suosikeissa.

Muutto­valmis

Muuttovalmis Kannustalo tuo tullessaan omakotirakentajalle ainutlaatuisen helppouden. Saat yhdellä sopimuksella koko Kodin, jonka valmiusaste on alan korkeimpia ja rakennusaika alan nopeimpia. Työmaa-aika on vain noin 3 viikkoa asennuksen alkamisesta. Säästät rakennusaikaisissa asumiskustannuksissa. Budjetti on tarkasti tiedossa ja aikataulu pitää. Monet rahoittajat sanovat arvostavansa muuttovalmisrakentamista, koska hankkeen kokonaiskustannustannukset ovat hallinnassa, mikä helpottaa rahoituspäätöksen myöntämistä. Rakentamisen nopeutta kuvaa hyvin se, että parhaimmillaan kauppakirjojen allekirjoituksesta tupaantuliaisiin on aikaa alle puoli vuotta!

26.05.2018
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-edustajaasi.