LATO 121 H

4 H + k, huoneistoala 121,0 m2 (kerrosala 141,5 m2, 136,5 m2 250 mm seinävahvuudella)

Suunnitellessamme tätä kotia, mielessämme oli erityisesti ruuhkavuosia elävät perheet. Halusimme tehdä kustannustehokkaan kodin, jossa olisi kaikki tarpeellinen, eikä mitään turhaa. Lato-mallissa on paljon lisävarusteita, joiden avulla sinun on helppo muokata perheellisesi sopiva koti.

Tässä talomallissa on vakiona 260 cm huonekorkeus. Kaikissa huoneissa on korkeat ikkunat, mikä lisää tilantuntua ja tietysti valoisuutta, Lisäksi kodin pääovi on 20 cm normaaliovea korkeampi.

Lato 121 H -mallissa on kolme tilavaa makuuhuonetta, pienemmät huoneet ovat kätevästi sisääntulon vieressä, kun taas vanhempien makuuhuone omassa rauhassaan olohuoneen toisella puolella. Olohuone, keittiö ja ruokailutila ovat Lato-malleille tyypillisesti avaraa, yhtenäistä tilaa. Jokaiselle toiminnolle on kuitenkin oma paikkansa. Liesisaareke erottaa keittiön ja ruokailutilan toisistaan. Myös keittiössä on korkea ikkuna antamassa valoa kokkaajille. Olohuoneessa ja ruokailutilassa on isot maisemaikkunat. Ne tuovat ympäröivän luonnon osaksi sisustusta.

Tutustu myös Lato 121 H:n sisarmalliin Lato 121 F:ään.

Lato 121 H -malliin on helppo tehdä muutoksia perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Tässä muutamia esimerkkejä: Etuterassia voi tarvittessa kasvattaa. Ikkunoiden eteen voidaan lisätä liukusermit. Kodinhoitohuoneen ison ikkunan paikalle on mahdollista vaihtaa ulko-ovi. Sisustuksessa on paljon vaihtoehtoja… Tarkempaa tietoa saat alueesi Kannustalo-myyjältä.

Tutustu muihin Lato-malleihin ja lue lisää talomalliemme muutosmahdollisuuksista. Mikäli haluat jotain aivan yksilöllisesti tontille suunniteltua käytössäsi on Kannustalon Mittatilauspalvelu.

Voit klikata allaolevat kuvat isommaksi.

Suosikit

Voit lisätä talomalleja suosikkeihisi ja tarkkailla niitä Suosikeissa.

Talopaketti

Talopakettitoimituksessa toimitamme ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit työmaalle. Lisäksi saatavilla talopaketin asennus vähintään säältä suojaan, pisimmillään ulkoapäin valmiiksi. Tämän jälkeen huolehdit itse talon rakentamisesta valmiiksi. Saatavilla koko Suomeen.

25.02.2020
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.