Pasadena

Pasadena on valmistalomallisto, jonka ajatuksena on ollut tuoda parhaat palat Kalifornian modernista puutaloarkkitehtuurista suomalaiseen asumiseen. Suunnittelijamme inspiroituivat kalifornialaisten kotien tilaratkaisuista, sisustusmateriaaleista ja huonekaluista, jotka kaikki tähtäävät perheen helppoon ja mukavaan arkeen. Pasadenan talomallit on suunniteltu tiiviille kaupunkitonteille. Se on myös toimiva vapaa-ajan talo, kakkoskoti.

TILAA ESITTEITÄ


Virtuaalikierroksetvenla

Virtuaalikierroksilla pääset tutustumaan aitoihin Kannustaloihin. Vieraile rakastetuissa messutaloissamme ja sukella asiakkaittemme ihastuttaviin Koteihin. Ripaus mielikuvitusta siivittää sinut paikan päälle.

Tutustu virtuaalikierroksiin


Muuttovalmis Pasadena on modernia puutalo­arkkitehtuuria

Kannustalon muuttovalmiissa Kannusplus -toimituksessa saat kodin yhdellä sopimuksella. Talon elementit rakennetaan sisätiloissa tehtaalla. Rakennamme talosi työmaalla haluaamaasi valmiusasteeseen saakka joko täysin muuttovalmiiksi tai levypinnoille eli viittä vaille valmiiksi.

Monet arkkitehdit sanovat, että omakotitalon suunnittelijan kannalta tiiviit kaupunkitontit ovat usein kaikkein haastavimpia. Kaikki turha pitää karsia pois talomallista: Sivuseinillä on vain vähän ikkunoita, mikä lisää yksityisyyttä. Siksi asuinrakennuksen yhteyteen on myös helppo kytkeä autokatos tai -talli. Rajalliset tonttineliöt vaikuttavat myös kodin sisätilojen tehokkaisiin tilaratkaisuihin. Asuintiloissa on kaikki oleellinen. Isot ikkunat ja yhtenäiset huonetilat lisäävät tilantuntua ja tuovat ympäröivän ulkotilan osaksi sisustusta. Talomallien osittain katetut terassit rajaavat näkymiä ja antavat yksityisyyttä ulko-oleskeluun. Kulmamallissa omakotitalon takapihalle syntyy suojainen oleskelupaikka.

pasadena-103

Talon väri ja vuodenajat

Pasadena 106 A kesä- ja talvimaisemassa. Samasta talomallista löytyy kaksi muutosversiota Pasadena 106 B ja Pasadena 106 C.

Hyödynnä omakotitalosi koko pihapiiri

Miksi et laajenna omakotitalosi koko pihapiiriä osaksi kotia? Suunnittelijamme piirsivät Pasadenan modernin puutaloarkkitehtuurin tyyliin sopivia autotalleja, saunoja ja muita piharakennuksia. Esimerkkinä alla oleva kesäolohuone – pool house. Kannustalon pihapiirituotteiden avulla voit rajata näkymiä, rakentaa tarpeellista lisätilaa tai lisätä yksityisyyttä. Voit tehdä Pasadena-omakotitalosi takapihalle esimerkiksi suojaisan atriumpihan. Suunnittele koko pihapiiri valmiiksi alkuvaiheessa. Toteuta se joko heti tai myöhemmin, elämäntilanteesi mukaan. Ammattilaisemme ovat apunasi rakennusten sijoittamisessa tontillesi.

pasadena-pool-house

Näin syntyy Sinun Pasadena-omakotitalo

Pasadena on enemmän kuin pelkkä talopaketti. Se on ennen kaikkea Koti. Pasadena on samalla myös aivan uudenlaista kokonaisajattelua: Koko rakennusprosessi lähtee liikkeelle talomallin valinnasta. Tämän jälkeen päätalo ja pihapiiriin mahdollisesti tulevat muut rakennukset sijoitetaan optimaalisesti tontille. Kannustalo-edustajasi on apunasi tonttisijoittelun tekemisessä. Talomallin valinnan jälkeen valitset mieleisesi pohjaratkaisun. Sen jälkeen on aika tulla sisustusstudiollemme valitsemaan sisätilojen materiaaleja. Se on tosi hauskaa! Ammattilaisemme kulkevat rinnallasi suunnitteluvaiheesta talon valmistumiseen saakka – ja sen jälkeenkin, jos niin haluat. Toimintamme peruspilareita on aina ollut se, että kaveria ei jätetä.

1. valitse ensin mieleisesi talomalli

2. sen jälkeen perheellesi sopivin pohjaratkaisu

Suunnittelimme jokaiseen talomalliin valmiiksi useampia tilaratkaisuja, joista voit valita perheellesi sopivimman vaihtoehdon. Mikäli haluat vielä muokata valitsemaasi pohjaratkaisua, niin edustajasi on apunasi.

3. tontillesi sopiva kattomuoto

Tontin kaavamääräykset ottavat yleensä kantaa omakotitalon ja muiden rakennusten kattomuotoon ja -kaltevuuteen. Katolla on tosi iso vaikutus talon julkisivuun. Otetaan esimerkiksi mallistosta Pasadena 111: Talon ilme muuttuu täysin erilaiseksi, kun vaihdat linjakkaan pulpettikaton murretuksi harjaksi tai arkkitehtoniseksi kuutioksi.

pasadena-kattomuodot

4. lopuksi mieleisesi sisustus

Monet asiakkaamme kertovat rakastavansa sisustamista, Useat sanovat myös, että pintamateriaalivalintojen tekeminen on välillä tosi vaikeaa. Vaihtoehtoja on ihan liian paljon! Sisustussuunnittelijamme ovat miettineet valmiiksi erityylisiä sisusmaailmoja ja hintaryhmiä helpottamaan valintaprosessiasi. Pasadena-malliston perushinnat on laskettu Kannustalon perushintarymän (HR 1) sisustusmateriaaleilla. Pyysimme sisustussuunnittelija Milla Alftania valitsemaan Pasadena-talomallistoon uusia sisustusmaterikokonaisuuksia. Milla loi Pasadena-Koteihin kolme tunnelmallista sisustusmaailmaa: romanttinen Classic, selkeälinjainen Modern ja rouhea Factory. Jokaiseen sisustusmaailmaan löytyy sekä tummat että vaaleat materiaalivaihtoehdot.

Kannustalon hankintaprosessi on tehty sisustamisessakin mahdollisimman helpoksi ja hinnoittelu läpinäkyväksi. Meillä sisustusvalintojen tekeminen on hauskaa. Perusajatuksena on, että valitset talokaupan yhteydessä yhden sisustusmaailman, jonka mukaan kokonaishinta lasketaan. Kaupanteon jälkeen sisustusstudiomme ammattilaiset ovat apunasi tekemässä lopullisia valintoja ja hienosäätöä. Tärkeintä meille on se, että perheesi saa hyvän, aikaa kestävän kokonaisuuden. Myös keittiö ja kiintokalusteet räätälöidään erikseen keittiömyymälässä kaupanteon jälkeen.

 

Emme tiedä ketään, joka voisi kertoa Sinulle paremmin Pasadenan sisustusajattelusta kuin sisustussuunnittelija Milla Alftan. Tässä klipissä Milla käy läpi Pasadenan kolmen sisustusmaailman - Classic, Modern ja Factory - erityispiirteet. Tämä on lyhennetty versio laajemmasta haastattelusta, joka on nähtävissä kokonaisuudessaan Kannustalo-edustajasi luona.

Asiakkaiden kuvia

Esitteet

Tilaa esitteitä kotiisi tai lue verkossa.

Esitteet

Kannustalo-myyjät

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.