POHJANMAA 166 A

4-5h + k, huoneistoala 165,5 m2, kerrosala 198,5 m2 (188,8 m2)

Suorakaiteen muotoisen talon kyljessä on yksikerroksinen saunasiipi, ja yhdessä ne muodostavat suojaisan sisäpihan. Ensimmäiseen kerrokseen on keskitetty kodin yhteiset tilat. Keittiö, olohuone ja ruokailutila ovat yhtä tilaa, joka on osittain jopa kahden kerroksen korkuinen. Yläkerrassa sijaitsevat lastenhuoneet ja vanhempien makuuhuone, jonka yhteydessä on ylellinen ja tilava kylpyhuone. Avara keskiaula on monipuolinen tila, jonka voi sisustaa moneen eri käyttötarkoitukseen. Arjen askareia on helpotettu sijoittamalla yläkertaan myös perheen pyykkihuolto.

Suosikit

Voit lisätä talomalleja suosikkeihisi ja tarkkailla niitä Suosikeissa.

Talopaketti

Talopakettitoimituksessa toimitamme ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit työmaalle. Asennamme talopaketin vähintään säältä suojaan, pisimmillään ulkoapäin valmiiksi. Tämän jälkeen huolehdit itse talon rakentamisesta valmiiksi.

24.08.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Muutto­valmis

Muuttovalmis-toimitus on vaivaton vaihtoehto: yhdellä sopimuksella saat valmiin talon ja avaimet käteen! Muuttovalmiissa toimituksessa talon elementit rakennetaan sisätiloissa tehtaalla. Työmaalla rakennamme elementeistä talosi muuttovalmiiksi niin ulkoa kuin sisältä.

24.08.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.