POHJANMAA 182

6-7h + k, huoneistoala 182,0 m2, kerrosala 215,0 m2 (205,0 m2)

Kaksikerroksinen Pohjanmaa 182 –malli on hyvin samankaltainen messutalon kanssa. Suurin eroavuus on, että tässä mallissa alakerran olohuone ei ole kaksikerrosta avointa tilaa. Tämän ratkaisun ansiosta yläkertaan saatiin yksi ylimääräinen makuuhuone aulatilan vaihtaessa paikkaa. Tarvittaessa aulakin on muutettavissa makuuhuoneeksi, jolloin kodissa on ylelliset, viisi makuuhuonetta. Alakerrassa portaikon viereinen huonetila on tässä pohjaratkaisussa tehty erilliseksi tv-huoneeksi, messutalossa se on jätetty väliseinättömäksi aulaksi.

Suosikit

Voit lisätä talomalleja suosikkeihisi ja tarkkailla niitä Suosikeissa.

Talopaketti

Talopakettitoimituksessa toimitamme ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit työmaalle. Asennamme talopaketin vähintään säältä suojaan, pisimmillään ulkoapäin valmiiksi. Tämän jälkeen huolehdit itse talon rakentamisesta valmiiksi.

24.08.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Muutto­valmis

Muuttovalmis-toimitus on vaivaton vaihtoehto: yhdellä sopimuksella saat valmiin talon ja avaimet käteen! Muuttovalmiissa toimituksessa talon elementit rakennetaan sisätiloissa tehtaalla. Työmaalla rakennamme elementeistä talosi muuttovalmiiksi niin ulkoa kuin sisältä.

24.08.2019
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.