Sisustus tekee kodin tunnelman

Tuskin mihinkään muuhun talomerkkiin yhdistetään niin voimakkaasti tunnelmallista sisustusta kuin Kannustaloon. Toimittamiemme kotien sisustuksia esitellään säännöllisesti sisustuslehdissä ja sosiaalisessa mediassa. Asuntomessuilla esittelemiemme menestysmallien sisustukset ovat olleet lähtökohtana Kannustalon monipuolisen sisustusmateriaalivalikoiman luomiselle.

Voit valita muuttovalmiin Kannustalo-kotisi pintamateriaalit laajasta sisustusmateriaalivalikoimastamme. Kokoelma on koottu yhteistyössä huippusisustussuunnittelijoidemme kanssa. Olemme keränneet kokoelmaan aikaa ja kulutusta kestäviä vaihtoehtoja, joissa on hyvä hinta-laatu -suhde. Mallistossa on mukana monen tyylisiä, erilaisille kukkaroille sopivia vaihtoehtoja.

sisustus-aukeamakollaasi-1

Näin luot muuttovalmiin Kannustalon sisustuksen:

1. Tarjousvaihe

Malliston kaikki pintamateriaalit (lattiat, seinät ja katot) on jaettu eri hintaryhmiin, joista sinun on helppo koota mieleisesi kokonaisuus. Tarjousvaiheessa eri tilat hinnoitellaan valitsemasi hintaryhmän mukaan.

2. Talokaupan jälkeen

Kun talokauppa on tehty, alkaa sisustuksen hienosäätö. Kutsumme sinut sisustusstudiollemme, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi jokaisen tilan pintamateriaalit. Tässä vaiheessa voit tehdä muutoksia hintaryhmiin. Voit valita perusmateriaaliksi esimerkiksi hintaryhmän kaksi tuotteita ja joihinkin tiloihin tehosteita hintaryhmästä neljä. Ammattilaisemme ovat apunasi hyvän kokonaisuuden ideoimisessa ja antavat tarkempia tuotetietoja.

sisustus-aukeamakollaasi-2

SAMA SISUSTUS – KOLME ERILAISTA TUNNELMAA

Kodin tilat antavat puitteet sisustukselle. Löydät materiaalivalikoimastamme sekä ajattoman klassisia että juuri nyt muodikkaita pintamateriaalivaihtoehtoja. Jotkut asiakkaamme valitsevat kotinsa seiniin selkeän neutraalin väriskaalan, johon ei kyllästy helposti. Kokonaisuutta tehostetaan myöhemmin esimerkiksi värikkäillä sisustustekstiileillä. Toiset pitävät tummemmista sävyistä tai ihan valkoisesta, niiden rinnalle valitaan esimerkiksi seiniin voimakas tehostesävy. Ammattilaisemme ovat apunasi sisustusmateriaalivalinnoissa, jotta saat luotua kotiisi mieleisesi kokonaisuuden.

ESIMERKKI

Vertaile sisustuksen vaikutusta tunnelmiin alla olevassa kuvavertailussa, jossa on kaksi erilaista sisustusta saman Pasadena 110 -talomallin olohuoneeseen. Kiinnitä huomiota myös siihen, miten ikkunavalinnoilla voidaan avata ja sulkea näkymiä ympäröivään luontoon.

Vielä yksi versio samasta olohuoneesta. Kiinnitä huomiota myös ruutuikkunoihin, jotka luovat tehostetiiliseinän kanssa Pasadenan olohuoneeseen industrialin tunnelman. Leveä lankkulattia tehostaa vaikutelmaa.

sisustus-vertailu-2