Etusivu » Talopaketit » Toimitustavat » Muuttovalmis Kannusplus toimitus

Muutto­valmis Kannusplus -toimitus

toimitustapa-kannusplus

 • Kannusplus-toimituksia on saatavana seuraaville alueille: Uusimaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Keski-Suomi, Etelä- ja Keski-Pohjanmaa, Satakunta sekä Oulun talousalue.
 • Kannusplus-toimitus sisältää täysin muuttovalmiin kodin, joka rakennetaan suurelementeistä tehtaallamme Kannuksessa ja viimeistellään työmaalla.
 • Kannusplus-toimituksessa ostat kaiken yhdellä sopimuksella ja tiedät talosi lopullisen hinnan sekä tarkan valmistumisajankohdan etukäteen. Maksuerät mukailevat talon valmistumista työmaalla.
 • Mieluisa talomalli valitaan Kannusplus-mallistosta. Valittua mallia voidaan räätälöidä omannäköiseksi tietyin reunaehdoin. Räätälöintivaihtoehdoissa sinua auttaa ammattitaitoinen Kannustalo-myyjäsi.
 • Toimitus sisältää valmiiksi asennettuna lähes kaiken perustuksista pintamateriaaleihin. Rakennusaika työmaalla on kuudesta kahdeksaan kuukautta talomallista riippuen.
 • Voit tilata Kotisi myös viittä vaille valmiina, jolloin hoidat pintamateriaalien asennuksen itse.

Talomallin valinta ja muutokset malliin

Sopivin talomalli valitaan Kannusplus-mallistosta ja se voidaan räätälöidä omannäköiseksi tietyin reunaehdoin. Räätälöintivaihtoehdoissa sinua auttaa ammattitaitoinen Kannustalo-myyjäsi.

Toimitussisältö

Toimitus sisältää valmiiksi asennettuna lähes kaiken perustuksista pintamateriaaleihin saakka. Katso tarkempi toimitussisältö tästä.

Rakentaminen

Talon valmistumisaika on tarkasti tiedossa jo sopimusvaiheessa. Talo rakennetaan suurimmaksi osaksi paikan päällä, omalla tontillasi. Suurelementit eli talon runko valmistetaan kuitenkin turvallisissa olosuhteissa Kannustalon tehtaalla ja tuodaan pystytettäväksi tontillesi. Kannustalon omat rakentajat viimeistelevät talon täysin valmiiksi.

Sopimukseen kuuluvat sisustusmateriaalit

Valitset itse omaan kotiisi sopivimmat materiaalit laajasta Kannustalon sisustuskokoelmasta. Kokoelmassa on neljä eri hintaryhmää: vaihtoehtoja on edullisimman ryhmän perusvalikoimasta aina kalleimman ryhmän ylellisiin sisustusratkaisuihin.

Sopimukset ja budjetointi

Teet vain yhden sopimuksen, jolloin tiedät tarkalleen jo sopimusvaiheessa, mitä kotisi rakentaminen maksaa.


myynti

Kannustalon muuttovalmis KannusPlus omakotitalo

Sinä tiedät perheesi toiveet, Me hoidamme talosi rakentamisen

Kannusplustoimitussisällössä Sinä voit ostaa Kannustalo-kotisi valmiiksi tehtynä yhdellä sopimuksella.

Hoidamme työmaan aikataulutuksen sekä itse rakentamisen. Me myös vastaamme siitä, että kustannusarvio pysyy Kannustalo-toimituksen osalta sovitussa. Sinä kerrot perheesi toiveet ja tarpeet. Me toteutamme ne. Niinpä sinä voit keskittyä työhösi ja arkesi pyörittämiseen. Kannustalon väki hoitaa puolestasi itse rakentamisen.

Kannusplus-malliston perusmalleiksi on valittu suosituimmat yksikerroksiset Harmaja-, Aurora- ja Vihervaara-kotimme ja niitä voidaan räätälöidä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Suunnittelemme taloja myös mittatilaustyönä. Räätälöidyt talot on mahdollista saada myös muuttovalmiina, alkuvaiheessa vain konseptin mukaisesti. Edustajamme ovat rakentamisen ammattilaisia, ja he ovat apunasi talomallin valinnassa, muokkaamisessa ja suunnittelussa.

Käytössäsi on myös laaja sisustusmateriaalimallisto, johon sisustussuunnittelijamme ovat koonneet eri tavarantoimittajien valikoimista Kannustalojen tyyliin sopivia materiaalivaihtoehtoja. Sinun on helppo koota niistä harmoninen kokonaisuus yhdessä sisustussuunnittelijoidemme kanssa. Lisäksi voit valita toimitustavaksi joko kaiken kattavan Muuttovalmiin tai sisätilojen viimeistelyä vaille olevan Viittä vaille valmiin Kannusplus-kodin.

Kannusplus-toimituksia on saatavana seuraaville alueille: Uusimaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Varsinais-Suomi, Keski-Suomi, Etelä- ja Keski-Pohjanmaa sekä Oulun talousalue.

NÄIN muuttovalmis KANNUSPLUS -taloprojekti ETENEE vaiheittain

kannusplus-tyomaa

Kannusplus-toimituksessa toimitussisällön mukainen koti syntyy yhdellä sopimuksella. Tässä toimituksessa tiedät kotisi lopullisen kokonaishinnan ja valmistumisajankohdan tarkasti etukäteen. Näin prosessi etenee pääpiirteissään:

 1. Mieluisan Kannusplus-talomallin valitseminen ja suunnittelu. Kaikki lähtee liikkeelle perheesi tarpeista. Sinun kannattaa tutustua ensin olemassa olevaan mallistoon. Mieti ensin, mikä pohjaratkaisu vastaa tarpeitasi. Mieti seuraavaksi millaisesta ulkonäöstä pidät? Mitkä ovat tontin vaatimukset? Ota sen jälkeen yhteyttä lähimpään Kannustalo-edustajaasi. Talomalleja on mahdollista räätälöidä toiveidesi ja tontin vaatimusten mukaan. Edustajamme auttaa sinua talomallin valinnassa ja mahdollisten muutosten tekemisessä. Alustava suunnitelma syntyy tapaamisten myötä. Tämän jälkeen käydään läpi toimitussisältö ja lasketaan lopullinen hinta valitsemallesi kodille.
 2. Tehdään talokauppa. Talokaupan tekemisen yhteydessä varmistetaan uuden kotisi toimitusaikataulu. Kaupanteon jälkeen suunnittelijamme piirtävät uuden kotisi rakennuslupakuvat. Työt tontilla voidaan aloittaa, kun rakennuslupa on saatu.
 3. Materiaalivalinnat. Sisustusmateriaalit on laskettu talokauppaan valitsemasi hintaryhmän mukaan. Perushintaan sisältyvät myös kiintokalusteet,kodinkoneet ja sauna. Viittä vaille valmis (VVV) -toimituksissa pintamateriaalit eivät sisälly toimitukseen.Lopullinen keittiö- ja kiintokalustesuunnitelma räätälöidään kaupanteon jälkeen keittiömyymälässä. Tällöin tehdään myös lopulliset huonekohtaiset sisustusmateriaalivalinnat. Tässä vaiheessa voit vielä muuttaa hintaryhmiä. Myös kodin sähkö- ja saniteettiratkaisuissa on runsaasti erityylisiä ja -hintaisia vaihtoehtoja.
 4. Tontti rakentamiskuntoon. Ennen kuin muuttovalmiin kotisi rakentaminen voi alkaa tontilla, on tehtävänäsi huolehtia, että kotisi tontti on rakentamiskunnossa. Käytännössä tämä tarkoittaa puiden ja pintamaan poistoa, putki- ja sähköliittymien rakentamista sekä täyttömaiden tasoitusta ja tiivistystä. Kannustalo-edustajilla on hyvät suhteet alueesi maanrakennusfirmoihin. Halutessasi saat myös näihin työvaiheisiin apua kauttamme.
 5. Rakentaminen alkaa. Kannuplus-toimituksen rakennusprosessi työmaalla lähtee liikkeelle aloituskokouksella. Ensin tehdään kodin perustukset ja valetaan laatta. Perustukset ovat valmiit muutamassa päivässä. Uuden kotisi seinäelementit ja kattokannattajat valmistetaan Kannuksen tehtaallamme. Jokainen elementti tehdään kuivissa olosuhteissa tehtaan sisätiloissa. Suurelementtien ja vesikaton asennus sekä ulkopuolen viimeistely työmaalla kestävät parisen viikkoa talomallista riippuen.Tämän jälkeen siirrytään sisätilojen sisustus- ja viimeistelytöihin. Kannustalon ammattilaiset kiinnittävät pintoihin valitsemasi maalit, tapetit, lattiamateriaalit, laatoitukset ja kiinteät kalusteet. Putkimiehet asentavat valitsemasi hanat ja saniteettikalusteet. Sähkömiehet toteuttavat valaistuksen ja muut sähköratkaisut valintojesi mukaan.Yleisestä käytännöstä poiketen hoidamme myös työmaalle tulevan, talotoimitukseemme kuuluvan tavaran vastaanoton, suojauksen ja työmaa-aikaisen siivouksen. Olemme pyrkineet tekemään rakentamisen sinulle näidenkin työvaiheiden osalta mahdollisimman helpoksi ja huolettomaksi.
 6. Muutto lähestyy. Talon valmistuttua ammattilaisemme antavat sinulle käyttöönottokoulutuksen ja kodin huoltokirjan. Sitten onkin aika muuttaa ja alkaa miettiä tupaantuliaisia.

kannusplus-valmis

TYYPILLISIÄ POHJARATKAISUIHIN TEHTÄVIÄ MUUTOKSIA

tyypillisia-pohjamuutoksia

Muuttovalmis talomalli suunnitellaan aina toiveitasi vastaavaksi

 • Lämmitysjärjestelmän valinnat.
 • Pohjaa voi lyhentää ja pidentää kuivien tilojen osalta.
 • Vinoja sisäkattoja voidaan lisätä.
 • Ikkunoita voidaan lisätä ja poistaa, suurentaa ja pienentää.
 • Ulko-ovia lisätä ja poistaa sekä vaihtaa paikkaa.
 • Kalusteisiin ja kodinkoneisiin voi tehdä muutoksia.
 • Tulisijaa voi vaihtaa tai poistaa. Saunaa voi räätälöidä.
 • Terasseja voi lisätä.
 • Väliovia ja väliseinäikkunoita voi lisätä ja poistaa.
 • Saniteettikalusteissa paljon vaihtoehtoja.
 • Useita eritasoisia sähköratkaisuja.

Myös julkisivuja voidaan muokata

Tontin kaavamääräykset antavat suuntaviivat rakentamiselle. Suunnittelijamme kehottavat miettimään ensin kodin pohjaratkaisun ja vasta sen jälkeen julkisivun. Talon ulkonäköä on helppo muokata sen jälkeen, kun tilasuunnittelu on tehty. Katso esimerkkejä.

Kaksi vaihtoehtoa toimitussisällöksi

kannusplus-muutto
Kannusplussassa on kaksi vaihtoehtoista toimitussisältöä: voimme rakentaa kotisi pintoja ja kiintokalusteita myöten valmiiksi. Mikäli haluat tehdä pintatyöt itse, haluat mallistostamme poikkeavia ratkaisuja sisustukseen tai sinulla on valmiina omia yhteistyökumppaneita, suosittelemme Kannusplussan viittä vaille valmis -toimitussisältöä. Alla olevassa taulukossa on käyty läpi kumpikin toimitussisältö pääpiirteissään. Tarkempaa tietoa saat alueesi Kannustalo-myyjältä

MUUTTO­VALMIS VIITTÄ VAILLE VALMIS
Rakennus­osat Tarvi­ke Asen­nus Tarvi­ke Asen­nus Lisä­selvitys
Rakennuslupa- ja rakennepiirustukset X X X X Talon osalta
Tontin raivaus ja LVIS-liittymät
Maatyöt salaojitus maan tiivistys
Perusmuurilevyt ja vesipaine-eristys
Talon perustus X X X X Teräsbetoniperustus
Sisäpuolen soratäyttö ulkopuolinen routaeristys sadevesiputket
Talon runko ja kantavat rakenteet X X X X
Ulkoseinäeristykset X X X X
Tuulensuojalevy X X X X Kipsilevy 9 mm
Aluskate ja ruoteet X X X X
Peltikate X X X X
Lattiaeristys X X X X 200 mm
Lattiaraudoitus ja valu X X X X 80 mm 5mm verkkoraudoite
Savuhormi
Muurattu varaava takka Saatavana eri malleja
Kosteiden tilojen väliseinämuraukset X X X X
Savupiipun pellitys ja kattosilta
Ikkunat ja pintahelat X X X X Ulkopuite alumiinia selektiivilasit
Ulko-ovet ja lukot X X X X Lämpöovet
Pääovi X X X
Väliaikainen työmaaovi X X
Ulkopuolen puuverhous X X X X Pohjamaalattu
Katosten aluslaudoitus X X X X Pohjamaalattu
Ikkuna- ja ovikoristeet X X X X Pohjamaalattu
Kaiteet ja kaidetolpat X X X X Pohjamaalattu
Palkit ja pilarit X X X X
Puuterassit X X X X Painekyllästettyä puuta
Tikkaat ja lumiesteet X X X X Tyyppimallin mukaisesti
Sadevesikourut ja syöksytorvet X X X X
Yläpohjan höyrysulku X X X X
Sisäkaton koolaus X X X X
Yläpohjan lämpöeristys X X X X 450 mm
Sisäseinät X X X X Kipsilevy 13 mm+äänieristevilla
Sisäkatot X X X X Mdf-paneeli
Saunaosaston panelointi X X X Puupaneeli
Saunan lauteet X X
Tekniikka valmis paketti * X X X X
Tekniikka kalustuspaketti ** X X
Ilmavirtojen mittaus ja säätö X X
Vesikaton läpiviennit X X X X
Lämmönlähde Saatavana eril. lämpöpumput kaukolämpö vesikiertoinen tulisija ym lämmitysratkaisut
Väliovet pintahelat ja väliovilasitukset X X
Keittiö- ja wc -kalusteet X X Tyyppimallin pohjakuvan mukaisesti
Muut kiintokalusteet X X Tyyppimallin pohjakuvan mukaisesti
Pesupöydän altaat X X
Kodinkoneet X X Kylmälaitteet keittöliesi liesituuletin astianpesukone
Lattiapinnoitteet X X
Laatoitustyöt X X
Levypintojen tasoitus X X
Sisämaalaukset X X
Ulkopuolinen pintamaalaus
Listoitustyöt X X
Pienvarusteet kuten verhokiskot
Pihatyöt jätehuolto siivous
Työaikainen siivous X X X X
Työmaasähkö ja -vesi
Valvonta ja pääsuunnittelu
Rahti X X X X
Vastuu työturvallisuudesta X X X X
Materiaalin vastaanotto X X X X
*   viemäriputkitukset ja lattiakaivot, lattialämmitysputkisto, vesiputkisto, IV -kanavat, sähköjohdotus, ryhmäkeskus, kvv työnjohto tähän asti
** IV-kone, IV venttiilit, hanat, vesikalusteet, kiinteät valaisimet, pistorasiat, kytkimet, kvv työnjohto loppuun asti