Etusivu » Talopaketit » Toimitustavat » Räätälöity toimitus

Räätälöity toimitus

Räätälöidyn toimituksen logo

  • Räätälöity toimitus on perinteinen talopakettimme. Voit valita oman Kannustalo-Kotisi laajasta ja monipuolisesta mallistostamme, ja sopivinta talomallia voidaan muokata sinun tarpeisiisi sopivaksi. Voimme myös suunnitella Kotisi pohjaratkaisun täysin toiveittesi mukaan.
  • Toimitamme laadukkaat suurelementit, kattokannattajat sekä muut rakennusmateriaalit työmaalle, jossa yhteistyökumppanimme jatkaa rakentamista.
  • Voit myös rakentaa talosi itse. Rakentajana teet erilliset sopimukset kirvesmies-, sähkö- ja lvi-töistä. Räätälöidyn Kannustalon rakentajana teet itse myös kotisi materiaalihankinnat.

Talomallin valinta ja muutokset malliin

Suunnittelemme kotisi pohjaratkaisun toiveittesi mukaan. Talomalli voi olla mallistostamme, tai se voidaan suunnitella täysin yksilöllisesti. Myös mallistomme talojen muokkaaminen on mahdollista.

Toimitussisältö

Kannustalo valmistaa ja toimittaa räätälöidyn kotisi laadukkaat, seinän kokoiset suurelementit, kattokannattajat sekä muut rakennusmateriaalit työmaalle.

Rakentaminen

Voit ottaa täyden vastuun kotisi rakentamisesta heti suurelementtitoimituksen jälkeen. Jos et halua rakentaa taloasi itse, Kannustalon asennusporukka voi myös pystyttää kodin laajimmillaan ulkoapäin valmis -vaiheeseen saakka.

Sopimukseen kuuluvat sisustusmateriaalit

Räätälöidyssä toimituksessa sisustusmateriaalien hankinta ja asentaminen jää sinun tehtäväksesi.

Sopimukset ja budjetointi

Rakentajana teet erilliset sopimukset kirvesmies-, sähkö- ja lvi-töistä. Räätälöidyn Kannustalon rakentajana teet itse myös kotisi materiaalihankinnat.
Annamme pitävän budjetin ja toimitusaikataulun toimittamillemme tuotteille, mutta lopulliset kustannukset ja kotisi valmistumisajankohta ovat omissa käsissäsi.
Paikallisilla Kannustalo-myyjillämme on laaja alueellinen ammattilaisten kontaktiverkosto. Heidän kauttaan löydät tarvittaessa sopivan ammattilaisen jokaiseen työvaiheeseen.


etukuva_raataloidyt

Räätälöity Kannustalo

Suurelementeistä rakennettava, yksilöllisesti räätälöity Kannustalo – siitä meidät edelleen parhaiten tunnetaan. Jos haluat rakentaa räätälöidyn Kannustalon, on suunnittelun lähtökohtana useimmiten joku mallistosta löytämäsi talomalli, jota muokataan tarpeittesi mukaan, mikäli pohjaratkaisu ei toimi sellaisenaan. Toki suunnittelu voidaan aloittaa myös puhtaalta pöydältä. Kannustalon elementtituotanto ja laadunvalvota on sertifioitu ja sille on myönnetty Finotrolin varmennustodistus. Sertifikaatti on voimassa joulukuuhun 2021 saakka.

Kannustalon asentajat pystyttävät räätälöidyn talopaketin laajimmallaan ulkoapäin valmis -vaiheeseen saakka. Heidän saatua työnsä valmiiksi muutamassa päivässä, voit jatkaa eteenpäin haluamallasi tavalla: joko Kannustalon edustajan paikallista ammattilaisverkostoa hyödyntäen tai kykyjesi mukaan itse tehden. Rakennusaika työmaalla ennen muuttoa on yleensä 6-12 kuukautta.

Muunneltavuus

Kannustalon räätälöity talopaketti – siitä meidät parhaiten tunnetaan. Kannustalon räätälöity suurelementtitoimitus on nimensä mukainen: jokaista yksityiskohtaa myöten asiakkaan toiveiden mukaan muokattavissa oleva talopaketti. Jokainen Kannustalo-Koti suunnitellaan yksilöllisesti sekä asiakasperheen toiveet ja tarpeet että rakennuspaikan ominaisuudet ja vaatimukset huomioiden.

Edustajamme ja heidän kanssaan yhteistyötä tekevät suunnittelijat käyvät mielellään myös paikanpäällä tontilla katsomassa Kodin tulevaa paikkaa. Tavoitteena on suunnitella ja rakentaa juuri Sinun ja perheesi tarpeisiin vastaava Koti. Koska kyseessä on valmistalot, rakennamme seinäelementit sisätiloissa, sateelta ja sään väihteluilta suojassa. Laadunvarmistus takaa sen, että talon runko ja eristeet on tehty kunnolla.

Tiesitkö sitä, että Kannustalon koko suunnittelutiimi on naisia? Niinpä Kannustalon toimivissa, tosielämän haasteisiin vastaavissa ratkaisuissa näkyy vahvasti naisten käden jälki. Tiimimme tietää ja tuntee omakohtaisesti, millaisia vaatimuksia sujuva arki kodille asettaa. Hyvästä suunnittelusta kertoo myös jatkuva menestyksemme puolueettomassa RTS-tutkimuksessa. Talojemme tilaratkaisut, ulkonäkö, mallivalikoima ja laatu ovat jo vuosien ajan olleet tutkimuksen mukaan alan ehdotonta kärkeä.

raataloidyt_muunneltavuus

Räätälöidyn Kannustalo-Kodin asennus

Koti toimitetaan tontille seinän kokoisina elementteinä ja Kannustalon asennusporukka pystyttää kodin sopimuksen mukaan, laajimmillaan ulkoapäin valmis -vaiheeseen saakka. Siitä eteenpäin voit jatkaa kotisi rakentamista parhaaksi katsomallasi tavalla: joko mahdollisuuksien mukaan itse tehden tai edustajiemme yhteistyöverkoston ammattilaisjoukkoa enemmän tai vähemmän hyödyntäen. Kaikki kotisi sisustus- ym. valinnat teet omien mieltymyksiesi mukaan juuri niissä rautakaupoissa ja myymälöissä joissa haluat.

Edustajillamme ja heidän yhteistyökumppaneillaan on pitkä kokemus Kannustalojen rakentamisesta. Rakennusaika tontilla on yleensä 6-12 kuukautta siitä riippuen, millä joukolla rakentaminen tapahtuu.

raataloidyt_asennus

Räätälöidyn sisustus

Jokainen Kannustalo suunnitellaan arjen ehdoilla, asumismukavuutta ja kodin toimivuutta vaalien. Kauneus ja käytännöllisyys kulkevat vahvasti käsi kädessä. Räätälöity Kannustalo antaa omaa kotiaan rakentavalle hyvä puitteet ja täyden vapauden luoda oman kotinsa sisustuksesta juuri omanlaisensa. Ideoita omaan kotiisi voit hakea esimerkiksi tutustumalla Suomen kauneimpiin koteihin.

Oman Kannustalo-kotisi suunnitteluvaiheessa sinun kannattaa mahdollisuuksiesi mukaan osallistua keväisin ja syksyisin ympäri Suomea järjestettäviin Kannustalon Koti-iltoihin. Illoissa on aina mukana Kannustalon kanssa yhteistyötä tekevä huippusisustaja: Helena Karihtala, Henna Ahonen, Kirsi Valanti tai Milla Alftan. He ovat konsultoineet vuosien saatossa satoja Kannustalo-rakentajia. Monet asiakkaamme ovat saaneet päivän sisustuskonsultaation kaupantekijäisenä Koti-iltaan osallistumisen jälkeen talokaupan tehtyään. Jatkossa konsultaation haluamalleen sisustajalle voi ostaa myös erillisenä palveluna.

Yhden konsultaatiopäivän aikana ehtii käydä läpi yllättävän paljon asioita. Mitä enemmän sisustaja saa asiakkaasta taustatietoja – kodin asukkaat, harrastukset, lemmikit, tärkeimmät toiveet – sen parempi. Yleensä konsultaatiopäivän aikana keskitytään joko muutamaan erityisen tärkeään huoneeseen tai vedetään kodin suuria linjoja, mietitään esimerkiksi valaistusta ja värimaailmaa.

sisustajat

Räätälöityä Kannustaloa rakentavat asiakkaamme voivat valita oman kotinsa pintamateriaalit myös muuttovalmisrakentamiseen suunnitellusta Kannustalon sisustuskokoelmasta. Silloin materiaalit valitaan talokaupan teon jälkeen erikseen yhdessä ammattilaistemme kanssa.