Mittatilaus­työnä tehty RantaVilla

Kannustalo on tunnettu siitä, että kaikkia talomallejamme voidaan räätälöidä asiakkaan toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Jokainen Kannustalo tehdään aina tehtaallamme mittatilaustyönä. Sen vuoksi elementteihin on helppo tehdä muutoksia. Asiakaskohtaiset räätälöinnit eivät aiheuta kohtuuttoman suuria lisäkustannuksia tuotteeseen.

RantaVilla rakennettiin kauniin Pyhäselän rannalle Joensuuhun. Perhe haaveili beach house -tyylisestä rakennuksesta. He olivat käyneet vuosien varrella paljon taloesittelyissä, messuilla ja keränneet ahkerasti ideoita uutta kotia varten. Kannustalon edustaja tuli mukaan projektiin jo alkuvaiheessa. Edustajamme Tarmo Turtiainen auttoi perhettä projektin eri vaiheissa. Kannustalon mittatilauspalvelu toteutti suunnitelmat yhteistyössä perheen kanssa heidän piirtämien luonnosten pohjalta. Tontti on hyvin erityislaatuinen: se on kohtuullisen kapea ja yksi sivu rajoittuu järveen. Tämä koti on samalla myös vapaa-ajan asunto, todellinen beach house.

kannustalo9

Kannustalolta tilattiin räätälöity talopakettitoimitus. Paikalliset tekijät rakensivat talon valmiiksi. Edustajamme auttoi yhteistyökumppaneiden valinnassa. Perheen äiti on sisustussuunnittelija. Se näkyy erityisesti materiaalivalinnoissa, kalustuksessa ja Rantavillan kokonaisvaikutelmassa. Piha, julkisivut ja sisustus muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, puhuvat samaa kieltä.

Viereisissä valokuvissa taloa on esitelty ulkopuolelta. Enemmän tietoa rakentamisesta, kuvia sisustuksesta ja talosta eri vuodenaikana löydät Rantavilla-miniblogista. Kannattaa tutustua erityisesti Facebookin albumeihin, joihin on koottu kuvia rakentamisen eri vaiheista.

Lisää kuvia