RTS-tuloksia:

suomen tyyty­väisimmät kodin­rakentajat

Puolueeton Rakennustutkimus RTS Oy:n haastattelee vuosittain noin 5 000 rakentajaa ja remontoijaa. RTS-tutkimus selvittää laajasti rakentajien valintoja, taustoja, tiedonhankintaa, mielikuvia, mieltymyksiä ja kokemuksia.

NÄIN RTS LUONNEHTII KANNUSTALOA:

Kannustalo on Suomen viidenneksi suurin puurunkoisten talopakettien toimittaja. Kannustalo on toimittanut räätälöityjen talopakettien lisäksi myös vuodesta 2011 alkaen täysin muuttovalmiita, moduulirakenteisia valmistaloja.

Kannustalon tyypillinen asiakas rakentaa ison, monimuotoisen talon ja on usein hyvin toimeen tuleva.
Kannustalon asiakkaista liki puolet valitsee Kannustalon jo yhden tarjouksen perusteella.

Laatu, ulkonäkö ja talotoimittajan luotettavuus ovat poikkeuksellisen vahvoja tekijöitä Kannustalon asiakkaille, kun he valitsevat talomerkkinsä. Myös tilaratkaisuilla ja myyjän ammattitaidolla on merkitystä.

Kannustalon kokonaiskuva yleisesti rakentajien keskuudessa on erinomainen. Kannustaloa arvostetaan ulkonäöstä, laadusta, tilaratkaisuista, mallivalikoimasta, luotettavuudesta ja esitteistä. Lisäksi Kannustalon arkkitehtuuri kerää kiitosta.

Kannustalo on alan kärkeä asiakkaiden tyytyväisyydessä talotoimitukseen, tehtaaseen ja pystytykseen. Asiakkaat ovat myös valmiita suosittelemaan Kannustaloa.
(RTS: Omakotirakentajan valintaopas 2017)

Tervetuloa Kannustalo-rakentajaksi – tutkitusti markkinoiden tyytyväisimpien asiakkaiden joukkoon.

Taulukko RTS tuloksien kokonaisuudesta. Ensimmäisenä Kannustalo 631 pistettä. Toisena Sievitalo 592 pistettä ja kolmantena Design-talo 583 pistettä. Toimialan keskiarvo 515 pistettä.

Taulukko luotettavuudesta. Kannustalo ensimmäisenä 53 pistettä, Kastelli toisena 52 pistetä ja Jukkatalo kolmantena 43 pistettä.

Taulukko laadukkuudesta. Kannustalo ensimmäisenä 44 pistettä, Jetta-talo toisena 23 pistettä ja Kastelli sekä Omatalo kolmantena 22 pistettä.

Taulukko tilaratkaisuista. Kannustalo ja Kastelli ensimmäisenä 27 pistettä, Omatalo toisena 25 pistettä ja Teri-Talot kolmantena 22 pistettä.

Taulukko mallivalikoimasta. Kannustalo ja Kastelli ensimmäisenä 44 pistettä, Omatalo toisena 36 pistettä ja Jukkatalo kolmantena 35 pistettä.

Taulukko ulkonäöstä. Kannustalo ensimmäisenä 59 pistettä, Teri-Talot toisena 37 pistettä ja Herrala kolmantena 24 pistettä.

Taulukko kokonaiskuvasta. Kannustalo ensimmäisenä 274 pistettä, Kastelli toisena 266 pistettä ja Omatalo kolmantena 233 pistettä.

Kannustalo on arvokas vaan ei kallis

Taulukko rakentamisen kokonaismenoista. Kannustalo samalla tasolla muiden talotehtaiden kanssa.

Valmius suositella talomerkkiä

Taulukko talomerkin suosittelun todennäköisyydestä toisille rakentajille. Kannustalo ensimmäisenä. Eniten Kyllä-ääniä ja vähiten Ei-ääniä.


Lähde: Talopakettianalyysi, Omakotirakentaja 14/15 RV, Huhtikuu 2015