Yritys

Pienestä kannuslaisesta rakennusliikkeestä on neljän vuosikymmenen aikana kasvanut omakotiasumisen ja puutalorakentamisen vahva suunnannäyttäjä Suomessa. Mallistomme uudistuu ja laajenee jatkuvasti. Samaan aikaan hiomme palveluamme yhä paremmaksi, jotta uuden kodin rakentaminen on Sinulle mahdollisimman mukavaa ja helppoa.

Kannustalo tunnetaan tänä päivänä tyylikkäästä arkkitehtuurista, korkeasta laadusta sekä hyvästä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Talomme ovat olleet suomalaisen omakotirakentamisen edelläkävijöitä. Rakastetut perinnetalot Ainola, Onnela, Rauhala, Aurora ja Vihervaara ovat voittaneet jokainen omana vuonnaan Asuntomessujen Paras talo -yleisöäänestyksen, ja ne ovat edelleen haluttuja ja suosittuja mallejamme.

Kannustalo-rakentajien uusiksi suosikeiksi ovat nousseet modernit talomme, kuten tyylikkäästi klassinen Harmaja ja selkeälinjainen Lato. Niiden esikuva on vuonna 2000 Tuusulan asuntomessuilla esitelty Kosketus. Se sai kiitosta myös kansainvälisesti, kun se hieman myöhemmin valittiin New Yorkin modernin taiteen museoon maailman parasta valmistaloarkkitehtuuria esitelleeseen näyttelyyn. Vastaavaa huomionosoitusta ei ole saanut minkään muun suomalaisen talovalmistajan talomalli.

Kannustalosta onkin tullut vuosien mittaan Suomen arvostetuin valmistalorakentaja. Rakennustiedon vuosittain teettämän, puolueettoman Omakotirakentajatutkimuksen mukaan meillä on jo monen vuoden ajan ollut Suomen tyytyväisimmät kodinrakentaja-asiakkaat. Myös talojemme arkkitehtuuri ja julkisivut arvioidaan markkinoiden parhaiksi.

Kannustalossa teemme työtä kehittääksemme jatkuvasti yhä parempia, kustannustehokkaampia ja ekologisempia rakentamisratkaisuja. Juhlavuoden kunniaksi kävimme läpi talomallistomme jokaisen neliön löytääksemme kohdat, joissa toisin tekemällä voimme säästää hinnassa. Emme tinkineet laadusta vaan keskityimme kustannustehokkaaseen suunnitteluun. Kannustalo on aina arvokas ja yksilöllinen.

Aidon ja arvostetun Kannustalon saat vain meiltä.


Lue asiakkaiden kokemuksia Kannustalosta