Tule meille töihin

Kannustalo Oy on vahva, kotimainen perheyritys. Markkinaosuudeltaan olemme Suomen neljänneksi suurin talotehdas. Kannustalo on tunnettu, hyvämaineinen ja laadukas brändi, jota pidetään asumisen suunnannäyttäjänä. Kokemusta kotien tekemisestä ja unelmien toteuttamisesta on jo 40 vuotta. Pitkäjänteinen ja tinkimätön työ on nostanut yrityksemme moninkertaiseksi asuntomessuvoittajaksi ja RTS-tutkimusten kestomenestyjäksi. Kannustalo Oy:n tehdas sijaitsee Kannuksessa.


Nyt etsimme Kannustalo-perheeseen

Kannustalo-myyjää Uudellemaalle

Arvostamme myynti- ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa, yhteistyötaitoja ja näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä. Myös aikaisempi kokemus rakennusalalta on eduksi. Olet ahkera, positiivinen ja oma-aloitteinen!

Saat mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn sekä tuloksia vastaavaan ansiotasoon. Voit toimia itsenäisenä yrittäjänä tai työsuhteessa. Käytössäsi on arvostettu talobrändi, erinomaiset tuotteet ja monipuoliset toimitusvaihtoehdot, hyvä markkina-alue sekä tukenasi ammattitaitoinen myynnintuki.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 15.3.2020 mennessä mika.issakainen@kannustalo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Mika Issakainen

Myyntijohtaja

mika.issakainen@kannustalo.fi

0440 575 357


Haemme arkkitehtitiimiimme

Rakennus­suunnittelijaa

Tehtävänäsi on luonnosten ja pääpiirrustusten suunnittelu.

Käytössäsi on nykyaikainen Vertex-suunnitteluohjelma sekä ammattitaitoisen tiimimme tuki. Työ edellyttää ylempää rakennusalan koulutusta. Aikaisempi suunnittelukokemus ja Vertexin osaaminen katsotaan eduksi. Toimipiste sijaitsee Kannuksessa tai Seinäjoella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus jarmo.ahomaki@kannustalo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jarmo Ahomäki

Suunnittelupäällikkö

jarmo.ahomaki@kannustalo.fi

044 972 4641