Työpaikat

Kannustalo kasvaa ja kehittyy

tyopaikat-tarjouslaskija

Kannustalo Oy on vahva, kotimainen perheyritys. Markkinaosuudeltaan olemme Suomen kolmanneksi suurin talotehdas. Kannustalo on tunnettu, hyvämaineinen ja laadukas brändi, jota pidetään asumisen suunnannäyttäjänä. Kokemusta Kotien tekemisestä ja unelmien toteuttamisesta on jo lähes neljä vuosikymmentä. Pitkäjänteinen ja tinkimätön työ on nostanut yrityksemme moninkertaiseksi asuntomessuvoittajaksi ja RTS-tutkimusten kestomenestyjäksi. Kannustalo Oy:n tehtaat ovat Kannuksessa ja Oravaisissa.


Haemme rakennesuunnittelutiimiimme

Rakenne­­suunnittelijoita

Tehtäviisi kuuluu moduulirakenteisten puuomakotitalojen elementti- ja rakennesuunnittelu sekä tiimin jäsenenä rakenteiden ja tuotteen kehitystyö.

Tehtävissäsi tarvitset AMK tai vastaavan opistotasoisen rakennusalan koulutuksen ja suunnittelukokemusta. Lisäksi hallitset tietokoneavusteisen suunnittelun. Käytössäsi on Vertex-suunnitteluohjelma sekä ammattitaitoisen tiimimme tuki. Toimipaikkana voi olla Oravainen tai Seinäjoki.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 4.2. mennessä:
tyohakemus@kannustalo.fi

 

Lisätietoa:

Esa Marjakangas

esa.marjakangas@kannustalo.fi
050 3989 061

Joel Björklund

joel.bjorklund@kannustalo.fi
050 592 2723


PÅ SVENSKA

Vi söker nu

KONSTRUKTIONS­PLANERARE

till vårt konstruktionsplaneringsteam

Till dina uppgifter hör element- och konstruktionsplanering för modulhus i träkonstruktion samt produktutveckling i samarbete med teamet.

För att lyckas i uppgiften behöver du YH- eller motsvarande examen på institutnivå inom byggbranschen samt erfarenhet av planering. Dessutom behärskar du datorbaserad planering. Till din hjälp har du Vertex-planeringsprogram och stöd av vårt yrkeskunniga team. Placeringsorten kan vara Oravais eller Seinäjoki.

Senast 4.2 behöver vi din fritt formulerade ansökan med löneanspråk:
tyohakemus@kannustalo.fi

 

Tilläggsuppgifter:

Esa Marjakangas

esa.marjakangas@kannustalo.fi
050 3989 061

Joel Björklund

joel.bjorklund@kannustalo.fi
050 592 2723


Töitä hyville tyypeille!

Vahvistamme Kannuksen tehtaan organisaatiota. Etsimme uusia henkilöitä tilauksiin, tarjouslaskentaan ja rakenne- ja arkkitehtisuunnitteluun. Mikäli olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi nopeasti. Täytämme tehtäviä sen mukaan, kun sopivia henkilöitä löytyy.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV:
tyohakemus@kannustalo.fi

Lisätietoja

Suunnittelu

Esa Marjakangas
esa.marjakangas@kannustalo.fi
050 3989 061

Tarjouslaskenta

Raimo Louhimaa
raimo.louhimaa@kannustalo.fi
044 9806 127

Tilaukset

Jari Hopeavuori
jari.hopeavuori@kannustalo.fi
050 5430 944