Työpaikat

tyopaikat-tarjouslaskija

Kannustalo Oy on vahva, kotimainen perheyritys. Markkinaosuudeltaan olemme Suomen neljänneksi suurin talotehdas. Kannustalo on tunnettu, hyvämaineinen ja laadukas brändi, jota pidetään asumisen suunnannäyttäjänä. Kokemusta Kotien tekemisestä ja unelmien toteuttamisesta on jo neljä vuosikymmentä. Pitkäjänteinen ja tinkimätön työ on nostanut yrityksemme moninkertaiseksi asuntomessuvoittajaksi ja RTS-tutkimusten kestomenestyjäksi. Kannustalo Oy:n tehtaat ovat Kannuksessa ja Oravaisissa.


Haemme

Asennusvastaavaa

Tuotantotiimiimme Kannuksen tehtaalle

Oletko luonteeltasi työtä pelkäämätön ja aktiivisen asenteenomaava tekijä? Löytyykö sinulta aiempaa kokemusta rakentamisestaja kiinnostusta rakennusalaa kohtaan? Etsimme nyt asennusvastaavaa Kannuksen tehtaalle.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus / aikaisempaa työkokemusta rakennusalalta ja asennustoiminnasta. Sinulla on ymmärrystä toimialasta ja kiinnostusta oppia lisää. Toimit tehokkaasti paineen alla kiireisessä työympäristössä ja omaat vahvan stressinsietokyvyn. Kommunikoit sujuvasti eri sidosryhmien kanssa ja suhtaudut työhösi joustavalla, reippaalla ja vahvasti asiakaslähtöisellä asenteella.

Tässä työssä toimit osana tuotantotiimiä ja tehtäviisi kuuluu mm. talopakettitoimitusten asennusaikataulujen suunnittelu, asennusprosessien kehittäminen, urakkalaskenta, kuljetustilaukset, sekä tiivis yhteydenpito asentajiin ja asiakkaisiin. Tehtävässä vaaditaan palvelualttiutta, organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä, sekä runsaasti positiivista asennetta.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 12.8 mennessä osoitteeseen: tyohakemus@kannustalo.fi


Haemme

kirvesmiehiä

Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueelle

Muuttovalmiiden Kannustalojen suosio kasvaa räjähdysmäisesti. Oletko rakennusalan ammattilainen, ja etsit työtä monipuolisista kirvesmiestehtävistä? Haemme nyt Kannustalolle työsuhteeseen ammattitaitoisia ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä KIRVESMIEHIÄ rakentamaan muuttovalmiita pientaloja Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueelle. Odotamme sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä, mutta sitäkin tärkeämpää on asenne ja motivaatio.

Työtehtävät muodostuvat omakotitalorakentamisen monipuolisista työvaiheista, kuten sisä- ja ulkopuolen runkotöistä, sekä sisustusrakentamisen viimeistelytöistä.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava sekä työssäsi ahkera ja palvelualtis – ammattiylpeys ja asenne tekemiseen ratkaisee. Tehtävä edellyttää sinulta aikaisempaa työkokemusta ja ammattitaitoa erilaisista talonrakennustöistä sekä itsenäisestä työskentelystä. Työssäsi tarvitset erinomaista hyvää kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. B-ajokortti, sekä oma auto ovat eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana hyvässä porukassa rakentamassa kanssamme laadukkaita ja arvostettuja Kannustalon koteja.

Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Liity mukaan Kannustalo Oy:n tiimiin rakentamaan Koteja ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työpäällikkö
Jani Myllymäki
p. 050-467 7934
jani.myllymaki@kannustalo.fi

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: tyohakemus@kannustalo.fi

Laita hakemuksesi otsikoksi ”Kirvesmies”.