tyopaikat-tarjouslaskija

Kannustalo Oy on vahva, kotimainen perheyritys. Markkinaosuudeltaan olemme Suomen kolmanneksi suurin talotehdas. Kannustalo on tunnettu, hyvämaineinen ja laadukas brändi, jota pidetään asumisen suunnannäyttäjänä. Kokemusta Kotien tekemisestä ja unelmien toteuttamisesta on jo lähes neljä vuosikymmentä. Pitkäjänteinen ja tinkimätön työ on nostanut yrityksemme moninkertaiseksi asuntomessuvoittajaksi ja RTS-tutkimusten kestomenestyjäksi. Kannustalo Oy:n tehtaat ovat Kannuksessa ja Oravaisissa.


Nyt etsimme Kannustalo-perheeseen

ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ (UUSIMAA)

Arvostamme myynti- ja asiakaslähtöistä ajattelutapaa, yhteistyötaitoja ja näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä. Myös aikaisempi kokemus rakennusalalta ja ruotsin kielen taito ovat eduksi.

Olet myyntihenkinen, ahkera, positiivinen ja oma-aloitteinen. Tehtävän alkuvaiheessa toimit kokopäiväisesti Kannustalo-edustajana. Myynti-ja tuotekokemuksen kartuttua tarjoamme sinulle kykyjäsi vastaavan tehtävän Suomen arvostetuimman talobrändin myynnin johtamisessa ja kehittämisessä. Myös tällöin johdat alueesi myynti eturintamassa eli osallistut edelleen aktiivisesti kaupantekoon.

Saat mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn sekä tuloksia vastaavaan ansiotasoon. Käytössäsi on arvostettu talobrändi, erinomaiset tuotteet niin räätälöidyn talopaketin kuin muuttovalmiin Kannustalon myyntiin, hyvä markkina-alue sekä tukenasi ammattitaitoinen henkilökuntamme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 3.9 mennessä:
raimo.louhimaa@kannustalo.fi

Lisätietoja:

Markkinointijohtaja
Raimo Louhimaa
044 980 6127

( på svenska )
Toimitusjohtaja
Mika Uusimäki
0500 363080


Nu söker vi till Kannustalo-familjen en

DISTRIKTSFÖRSÄLJNINGSCHEF (NYLAND)

Vi uppskattar ett försäljnings- och kundinriktat tankesätt, god samarbetsförmåga samt dokumenterat god framgång inom försäljning. Även tidigare erfarenhet av byggnadsbranschen samt kunskaper i svenska räknas som meriter. Befattningen förutsätter flytande kunskaper i finska.

Du är försäljningsinriktad, flitig, positiv och tar egna initiativ. Till en början fungerar du som en Kannustalo-representant på heltid. Efter att försäljningserfarenheten och produktkännedomen ökat erbjuder vi dig en arbetsuppgift som motsvarar din förmåga inom säljledning och utveckling av Finlands mest ansedda husmärke. Även då deltar du fortfarande aktivt i handeln.

Vi erbjuder möjlighet till självständigt arbete samt en inkomstnivå i linje med uppnådda resultat. Till din tjänst i försäljningen av såväl skräddarsydda huspaket som nyckelfärdiga Kannustalo-hus har du ett välrenommerat husmärke samt utmärkta produkter.

Skicka in din fritt formulerade ansökan senast 3.9 till:
raimo.louhimaa@kannustalo.fi

Tilläggsuppgifter fås av:

(på svenska)
Verkställande direktör
Mika Uusimäki
0500 363 080

Marknadsföringschef
Raimo Louhimaa
044 980 6127