Työpaikat

tyopaikat-tarjouslaskija

Kannustalo Oy on vahva, kotimainen perheyritys. Markkinaosuudeltaan olemme Suomen neljänneksi suurin talotehdas. Kannustalo on tunnettu, hyvämaineinen ja laadukas brändi, jota pidetään asumisen suunnannäyttäjänä. Kokemusta Kotien tekemisestä ja unelmien toteuttamisesta on jo neljä vuosikymmentä. Pitkäjänteinen ja tinkimätön työ on nostanut yrityksemme moninkertaiseksi asuntomessuvoittajaksi ja RTS-tutkimusten kestomenestyjäksi. Kannustalo Oy:n tehtaat ovat Kannuksessa ja Oravaisissa.


Haemme yrittäjäpohjaisia

KIRVESMIESRYHMIÄ

Porin ja Rauman alueelle omakotitalokohteisiin

Kannustalo kasvaa ja kehittyy ja tarvitsemme lisää tekijöitä rakentamaan koteja kanssamme Satakunnan alueelle. Työtehtävät sisältävät omakotitalojen sisä- ja ulkopuolen runkotöitä sekä sisustusrakentamisen viimeistelytöitä.

Odotamme laadukasta työnjälkeä, hyvää asennetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä kokemusta vastaavista töistä. Tarjoamme sinulle laadukkaan tuotteen, mielenkiintoisen työn ja kilpailukykyiset edut.

Liity mukaan Kannustalo Oy:n tiimiin rakentamaan Koteja!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työpäällikkö
Jani Myllymäki
p. 050-467 7934
jani.myllymaki@kannustalo.fi

 


Haemme

SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ

KANNUKSEEN TAI SEINÄJOELLE

Etsimme kasvavaan joukkoomme suunnittelupäällikköä. Toimipaikkasi sijaitsee Kannuksessa tai Seinäjoella, mutta työskentelet säännöllisesti molemmilla paikkakunnilla.

Suunnittelupäällikkönä toimit suunnittelutiimin esimiehenä ja vastaat pientalokohteiden rakenneratkaisuista ja niiden kehittämisestä sekä olet mukana ERP-järjestelmän käyttöönotossa. Seuraat aktiivisesti rakennusalaan liittyviä säännöksiä, kehitystrendejä ja pystyt innovoimaan uusia toimintatapoja. Olet kustannus- ja laatutietoinen ja osaat yksinkertaistaa teknisiä asioita.

Työskentelet tärkeässä roolissa koko rakentamisketjun alusta loppuun asti ja pääset vaikuttamaan tuotanto- ja rakentamisprosessin kehittämiseen. Kuulut yhtiön avainhenkilöihin ja johtoryhmän jäsenenä pääset kehittämään liiketoimintaa kokonaisvaltaisesti.

Olet tottunut tekemään itsenäisesti päätöksiä oman vastuualueesi tavoitteiden saavuttamiseksi. Työskentelet tehokkaasti myös paineen alla, olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvä palveluasenne.

Toivomme sinulta lisäksi:

  • rakennusalan insinööri-/DI -koulutusta
  • aikaisempaa työkokemusta rakennesuunnittelusta
  • sujuvaa Vertex -ohjelmiston käyttökokemusta
  • arvostamme kokemusta rakennusliiketoiminnasta

Liity mukaan Kannustalo Oy:n tiimiin rakentamaan Koteja ja lähetä hakemuksesi, cv:si ja palkkatoiveesi meille 22.10. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toimitusjohtaja
Mika Uusimäki
p. 0500-363 080

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: tyohakemus@kannustalo.fi

Laita hakemuksesi otsikoksi ”Suunnittelupäällikkö”.


Haemme

kirvesmiehiä

Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueelle

Muuttovalmiiden Kannustalojen suosio kasvaa räjähdysmäisesti. Oletko rakennusalan ammattilainen, ja etsit työtä monipuolisista kirvesmiestehtävistä? Haemme nyt Kannustalolle työsuhteeseen ammattitaitoisia ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä KIRVESMIEHIÄ rakentamaan muuttovalmiita pientaloja Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueelle. Odotamme sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä, mutta sitäkin tärkeämpää on asenne ja motivaatio.

Työtehtävät muodostuvat omakotitalorakentamisen monipuolisista työvaiheista, kuten sisä- ja ulkopuolen runkotöistä, sekä sisustusrakentamisen viimeistelytöistä.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava sekä työssäsi ahkera ja palvelualtis – ammattiylpeys ja asenne tekemiseen ratkaisee. Tehtävä edellyttää sinulta aikaisempaa työkokemusta ja ammattitaitoa erilaisista talonrakennustöistä sekä itsenäisestä työskentelystä. Työssäsi tarvitset erinomaista hyvää kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. B-ajokortti, sekä oma auto ovat eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana hyvässä porukassa rakentamassa kanssamme laadukkaita ja arvostettuja Kannustalon koteja.

Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Liity mukaan Kannustalo Oy:n tiimiin rakentamaan Koteja ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työpäällikkö
Jani Myllymäki
p. 050-467 7934
jani.myllymaki@kannustalo.fi

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen: tyohakemus@kannustalo.fi

Laita hakemuksesi otsikoksi ”Kirvesmies”.