Tule meille töihin

Kannustalo Oy on vahva, kotimainen perheyritys. Markkinaosuudeltaan olemme Suomen neljänneksi suurin talotehdas. Kannustalo on tunnettu, hyvämaineinen ja laadukas brändi, jota pidetään asumisen suunnannäyttäjänä. Kokemusta kotien tekemisestä ja unelmien toteuttamisesta on jo 40 vuotta. Pitkäjänteinen ja tinkimätön työ on nostanut yrityksemme moninkertaiseksi asuntomessuvoittajaksi ja RTS-tutkimusten kestomenestyjäksi. Kannustalo Oy:n tehdas sijaitsee Kannuksessa.


Haemme suunnittelutiimiin

RAKENNESUUNNITTELIJAA

Tehtävänäsi on puuomakotitalojen elementti- ja rakennesuunnittelu.

Käytössäsi on Vertex-suunnitteluohjelma ja ammattitaitoisen tiimin tuki. Aikaisempi suunnittelukokemus ja Vertex-ohjelman osaaminen katsotaan eduksesi. Toimipisteesi sijaitsee Kannuksessa tai Seinäjoella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen 6.12.2020 mennessä: jarmo.ahomaki@kannustalo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jarmo Ahomäki

Suunnittelupäällikkö

jarmo.ahomaki@kannustalo.fi

044 972 4641


Tarvitsemme ajoittain uusia henkilöitä rakennussuunnitteluun, haemme siis arkkitehtitiimiimme

Rakennus­suunnittelijaa

Tehtävänäsi on luonnosten ja pääpiirrustusten suunnittelu.

Käytössäsi on nykyaikainen Vertex-suunnitteluohjelma sekä ammattitaitoisen tiimimme tuki. Työ edellyttää ylempää rakennusalan koulutusta. Aikaisempi suunnittelukokemus ja Vertexin osaaminen katsotaan eduksi. Toimipiste sijaitsee Kannuksessa tai Seinäjoella.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus niin otamme yhteyttä kun tarvetta uusille suunnittelijoille tulee: jarmo.ahomaki@kannustalo.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jarmo Ahomäki

Suunnittelupäällikkö

jarmo.ahomaki@kannustalo.fi

044 972 4641