Työpaikat

tyopaikat-tarjouslaskija

Kannustalo Oy on vahva, kotimainen perheyritys. Markkinaosuudeltaan olemme Suomen kolmanneksi suurin talotehdas. Kannustalo on tunnettu, hyvämaineinen ja laadukas brändi, jota pidetään asumisen suunnannäyttäjänä. Kokemusta Kotien tekemisestä ja unelmien toteuttamisesta on jo neljä vuosikymmentä. Pitkäjänteinen ja tinkimätön työ on nostanut yrityksemme moninkertaiseksi asuntomessuvoittajaksi ja RTS-tutkimusten kestomenestyjäksi. Kannustalo Oy:n tehtaat ovat Kannuksessa ja Oravaisissa.


Haemme

kirvesmiehiä

Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueelle

Oletko rakennusalan ammattilainen, ja etsit työtä monipuolisista kirvesmiestehtävistä? Haemme nyt Kannustalolle työsuhteeseen ammattitaitoisia ja itsenäiseen työskentelyyn kykeneviä KIRVESMIEHIÄ rakentamaan muuttovalmiita pientaloja Etelä-Suomen, Pirkanmaan ja Keski-Suomen alueelle. Odotamme sinulta löytyvän aikaisempaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä, mutta sitäkin tärkeämpää on asenne ja motivaatio.

Työtehtävät muodostuvat omakotitalorakentamisen monipuolisista työvaiheista, kuten sisä- ja ulkopuolen runkotöistä, sekä sisustusrakentamisen viimeistelytöistä.

Toivomme sinun olevan joustava, luotettava sekä työssäsi ahkera ja palvelualtis – ammattiylpeys ja asenne tekemiseen ratkaisee. Tehtävä edellyttää sinulta aikaisempaa työkokemusta ja ammattitaitoa erilaisista talonrakennustöistä sekä itsenäisestä työskentelystä. Työssäsi tarvitset erinomaista hyvää kuntoa ja voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. B-ajokortti, sekä oma auto ovat eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana hyvässä porukassa rakentamassa kanssamme laadukkaita ja arvostettuja Kannustalon koteja.

Jos sinulla on asenne kohdallaan ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Liity mukaan Kannustalo Oy:n tiimiin rakentamaan Koteja ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työpäällikkö
Jani Myllymäki
p. 050-467 7934
jani.myllymaki@kannustalo.fi

Lähetä hakemuksesi 6.6. mennessä osoitteeseen: tyohakemus@kannustalo.fi

Laita hakemuksesi otsikoksi ”Kirvesmies”.


HAEMME

vastaavaa työnjohtajaa

Etelä-Suomen alueen työmaille

Sinulla on rakennusinsinöörin tai rakennusmestarin tutkinto ja sinulla on kokemusta pientalotyömaiden johtamisesta, rakennuttajan, työpäällikön tai vastaavan mestarin töistä.

Arvostamme sinussa oma-aloitteisuutta ja aktiivisuutta, ja osaat hahmottaa kokonaisuuksia ilman että yksityiskohdat jäävät huomiotta. Toivomme sinulta kustannus- ja laatutietoisuutta työturvallisuutta unohtamatta. Työskentelet tehokkaasti myös paineen alla, olet yhteistyökykyinen ja sinulla on hyvä palveluasenne, eikä liikkuvatyö tuota sinulle ongelmaa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän hyvä maineisessa yrityksessä. Tehtäviisi kuuluu muuttovalmiiden talojen työmaajohto sekä työturvallisuusasiat. Vastaat muuttovalmiiden pientalojen rakennushankkeiden läpiviennistä ja huolehdit mm. työmaan valvonnasta, laatuvaatimuksista ja aikatauluista sekä niihin liittyvästä dokumentoinnista. Osana tiimiä osallistut myös liiketoiminnan kehittämistyöhön.

Liity mukaan Kannustalo Oy:n tiimiin rakentamaan Koteja ja lähetä cv:si jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toimitusjohtaja
Mika Uusimäki
p. 0500-363 080
mika.uusimaki@kannustalo.fi

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi 6.6. mennessä osoitteeseen: tyohakemus@kannustalo.fi

Laita hakemuksesi otsikoksi ”Vastaava työnjohtaja Etelä-Suomi”.