Tilaa esite

Voit tilata esitteet myös virtuaalisena.

Helena karihtala x Kannustalo

Musta-mallisto

Odotettu, uusi MustA-mallisto on täällä! Sisustussuunnitelija Helena Karihtalan suunnitteleman MustA-malliston lähtökohtana on ollut hänen oma kotinsa. Arjessa hyviksi havaitut ratkaisut toistuvat läpi koko malliston. Uudessa erikoismallistossa on kaksi 1-kerroksista ja kolme 2-kerroksista talomallia.


Ideakirja

Ideakirjassa on kaikki mitä tarvitset oman Kannustalosi hankkimiseen.

Kasasimme 49 suosituinta talomallia, joissa on mukana monipuolisesti erinäköisiä, -muotoisia ja -kokoisia taloja. Mukana on myös kolme tarinaa unelmien kodin rakentamisesta eri elämänvaiheessa. Ideakirja sisältää myös vinkkejä ja ohjeita miten onnistut talokaupassa, raha-asioissa ja oman kotisi suunnittelussa.


Kalenteri 2021

Tilaa vuoden 2021 Kannustalo-seinäkalenteri, jossa on jälleen mukana upeita asiakkaidemme koteja. Saatavilla vain painettuna versiona.


LATO-uutuusmallit

Tutustu uutuusmalleihin, tilaa esite! Ladon moderni tyyli on iätöntä. Aina tyylikäs Lato sopii erilaisiin ympäristöihin, maalle ja kaupunkiin. Eleetön ulkonäkö, toimiva ja joustava pohjaratkaisu sekä kustannustehokas rakentaminen ovat tehneet Ladosta yhden suosituimmista talomalleistamme.

LATO-uutuusmallit on enää saatavilla vain virtuaalisena. Sähköpostiisi tuleva linkki sisältää myös muut esitteemme. Valitse tilauksessa “Vain virtuaaliesite” -valinta, jos haluat vain virtuaalisesti esitteet.


AUMA-mallisto

AUMA-mallisto on minimalistisesta japanilaishenkistä tyylistä inspiroitunut talomallisto, joka on suunniteltu pohjoismaalaiseen tyyliin sopivaksi.

AUMA-mallisto on enää saatavilla vain virtuaalisena. Sähköpostiisi tuleva linkki sisältää myös muut esitteemme. Valitse tilauksessa “Vain virtuaaliesite” -valinta, jos haluat vain virtuaalisesti esitteet.