Tilaa esite

Voit tilata esitteet myös virtuaalisena.

Kalenteri 2021

Tilaa vuoden 2021 Kannustalo-seinäkalenteri, jossa on jälleen mukana upeita asiakkaidemme koteja. Saatavilla vain painettuna versiona.


Helena karihtala x Kannustalo

ERIKOISMALLISTO TULOSSA

Julkaisemme tammikuussa 2021 uuden MustA-talomalliston. Se on suunniteltu yhteistyössä sisustussuunnittelija Helena Karihtalan kanssa. Malliston inspiraationa on ollut Helenan uusi Kannustalo-koti.

Ennakkotilaa esite oheisella lomakkeella. Helenan koti on esitelty uusimmassa Asun-lehdessä.


Ideakirja 2020

Ideakirjassa on kaikki mitä tarvitset oman Kannustalosi hankkimiseen.

Kasasimme 49 suosituinta talomallia, joissa on mukana monipuolisesti erinäköisiä, -muotoisia ja -kokoisia taloja. Mukana on myös kolme tarinaa unelmien kodin rakentamisesta eri elämänvaiheessa. Ideakirja sisältää myös vinkkejä ja ohjeita miten onnistut talokaupassa, raha-asioissa ja oman kotisi suunnittelussa.


LATO-uutuusmallit

Tutustu uutuusmalleihin, tilaa esite! Ladon moderni tyyli on iätöntä. Aina tyylikäs Lato sopii erilaisiin ympäristöihin, maalle ja kaupunkiin. Eleetön ulkonäkö, toimiva ja joustava pohjaratkaisu sekä kustannustehokas rakentaminen ovat tehneet Ladosta yhden suosituimmista talomalleistamme.

LATO-uutuusmallit on enää saatavilla vain virtuaalisena. Sähköpostiisi tuleva linkki sisältää myös muut esitteemme. Valitse tilauksessa “Vain virtuaaliesite” -valinta, jos haluat vain virtuaalisesti esitteet.


AUMA-mallisto

AUMA-mallisto on minimalistisesta japanilaishenkistä tyylistä inspiroitunut talomallisto, joka on suunniteltu pohjoismaalaiseen tyyliin sopivaksi.

AUMA-mallisto on enää saatavilla vain virtuaalisena. Sähköpostiisi tuleva linkki sisältää myös muut esitteemme. Valitse tilauksessa “Vain virtuaaliesite” -valinta, jos haluat vain virtuaalisesti esitteet.