Kotisi muuntelu

Tiesitkö, että voit yhdistää minkä tahansa Kannustalon julkisivumallin minkä tahansa talomallin pohjaratkaisuun? Kun olet löytänyt sopivan pohjaratkaisun ja mieleisesi Kannustalon julkisivutyylin, voit räätälöidä kotiasi toiveidesi ja tarpeidesi mukaan. Tutustu tarkemmin miten voit muokata Kannustalo-kotiasi juuri sinulle sopivaksi!

Pohjien muuntelu

Jokaisen talomallimme pohjaratkaisua on helppo muokata toiveidesi ja tontin vaatimusten mukaan. Voit muun muassa siirtää huoneiden paikkoja, muuttaa huoneiden määrää, syventää tai pidentää pohjaa, vaihtaa ikkunoiden ja ovien paikkoja, suurentaa tai pienentää pinta-alaa ja poistaa väliseiniä.

Katso video

Sisäkorkeuden valinta

Kaikissa talomalleissamme on vakiona 2,6 metrin huonekorkeus. Voita valita vakiokorkeuden lisäksi 2,8 metriä korkean erikoiskorkeuden. Vinon sisäkaton voit valita muun muassa pulpettikatolliseen kotiisi, mikä tuo entistä enemmän tilan tuntua sekä luo mahdollisuuden lisäikkunoille.

Katso video

Julkisivun muuntelu

Saat jokaisen meidän pohjaratkaisun valitsemallasi julkisivutyylillä. Miellyttääkö moderni Harmaja tai Lato vai pidätkö enemmän perinteisistä Aurorasta tai Rauhalasta? Viimeistelemme myös sinun suunnitteleman pohjaratkaisun Suomen kauneimmilla julkisivutyyleillä!

Katso video

Sisustus

Sisustus on olennainen osa Kannustalo-kotiasi. Olemme valinneet yhteistyössä Suomen tunnetuimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa kattavan valikoiman sekä moderneja että perinteisiä sisustusratkaisuja. Muuttovalmis-toimituksessa voit valita laajasta sisustuvalikoimastamme juuri sinun näköisesi kodin!

Katso video

Lue lisää >>

Ekologinen rakenne

Kannustalo on yksilöllinen myös rakenteen osalta. Otamme huomioon ekologisuuden koko tuotantoprosessissa. Kaikki lähtee liikkeelle ympäristön huomioivasta suunnittelusta sekä puhtaista, aikaa kestävistä rakenne- ja materiaaliratkaisuista. Voit valita kaikkiin talomalleihimme eristeeksi luonnollisen, hengittävän puukuitueristeen.

Katso video

Lue lisää >>

HINTAPELI

Laske kotisi hinta.Tee yleisiä muutoksia valittuihin talomalleihin. Hinta lasketaan Muuttovalmis-toimituksen mukaan.

hintapeli

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite