Tapahtumat

Täältä löydät tulevat taloesittelyt, rakennusmessut ja muut tapahtumat, joissa Kannustalo on mukana. Tule paikan päälle tutustumaan Kannustalo-rakentajien taloihin!

Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkien kävijöiden turvallisuuteen: esittelyissä on saatavilla kasvomaskit, suojahanskat sekä käsidesiä. Toivomme ennakkoilmoittautumista, jotta voimme taata jokaisen kävijän turvallisuuden sekä tarvittaessa ottaa yhteyttä osallistujiin jälkikäteen. Järjestämme myös yksityisesittelyitä niillä alueilla, joissa julkisen esittelyn järjestämistä ei suositella. Tarkempaa tietoa saat alueesi Kannustalo-myyjältä.

Voit myös tutustua useisiin esiteltyihin taloihin virtuaalisesti juuri sinulle sopivaan aikaan. Käy lukemassa myös Kannustalo-rakentajien kokemuksia ja katsomassa kuvia valmistuneista kodeista.

Lato-lokakuu

Esittelemme lokakuussa useita erilaisia ja eri rakennusvaiheessa olevia Latoja ympäri Suomen. Päivitämme esittelytietoja jatkuvasti, seuraa ilmoittelua. Liittymällä uutiskirjeen tilaajaksi saat alueesi taloesittelyistä sähköpostiisi tiedon.

lokakuu

marraskuu

Menneet tapahtumat