Sisustus tekee kodin tunnelman

Tuskin mihinkään muuhun talomerkkiin yhdistetään niin voimakkaasti tunnelmallista sisustusta kuin Kannustaloon. Toimittamiemme kotien sisustuksia esitellään säännöllisesti sisustuslehdissä ja sosiaalisessa mediassa. Monet asuntomessutalojemme ovat luoneet uusia sisustustrendejä. Voit ostaa talokaupan yhteyteen päivän sisustuskonsultaation huippusisustajamme kanssa. Päivän aikana käydään läpi sinua askarruttavia kotisi sisustukseen liittyviä asioita

Valitessasi Muuttovalmis-toimitustavan teet kotisi pintamateriaalivalinnat Sisustusstudiollamme yhdessä sisustussuunnittelija Helena Karihtalan kanssa valmiista sisustusmateriaalivalikoimastamme. Olemme keränneet kokoelmaan  Helenan kanssa aikaa ja kulutusta kestäviä vaihtoehtoja, joissa on hyvä hinta-laatu -suhde. Mallistossa on mukana monen tyylisiä, erilaisille kukkaroille sopivia vaihtoehtoja. Niistä on sinun helppo luoda itsesi näköinen kokonaisuus.

sisustus-aukeamakollaasi-1

Näin SYNTYY muuttovalmiin KOTISI sisustus:

1. ennen talokauppaa

Malliston kaikki pintamateriaalit (lattiat, seinät ja katot) on jaettu eri hintaryhmiin, joista sinun on helppo koota mieleisesi kokonaisuus. Tarjousvaiheessa eri tilat hinnoitellaan valitsemasi hintaryhmän mukaan.

2. Talokaupan jälkeen

Kun talokauppa on tehty, alkaa sisustuksen hienosäätö. Kutsumme sinut sisustusstudiollemme, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi jokaisen tilan pintamateriaalit. Tässä vaiheessa voit tehdä muutoksia hintaryhmiin. Voit valita perusmateriaaliksi esimerkiksi hintaryhmän kaksi tuotteita ja joihinkin tiloihin tehosteita hintaryhmästä neljä. Ammattilaisemme ovat apunasi hyvän kokonaisuuden ideoimisessa ja antavat tarkempia tuotetietoja.

sisustus-aukeamakollaasi-2

Kodin tilat antavat puitteet sisustukselle. Löydät materiaalivalikoimastamme sekä ajattoman klassisia että juuri nyt muodikkaita pintamateriaalivaihtoehtoja. Jotkut asiakkaamme valitsevat kotinsa seiniin selkeän neutraalin väriskaalan, johon ei kyllästy helposti. Kokonaisuutta tehostetaan myöhemmin esimerkiksi värikkäillä sisustustekstiileillä. Toiset pitävät tummemmista sävyistä tai ihan valkoisesta, niiden rinnalle valitaan esimerkiksi seiniin voimakas tehostesävy. Ammattilaisemme ovat apunasi sisustusmateriaalivalinnoissa, jotta saat luotua kotiisi mieleisesi kokonaisuuden.

lato-by-laura-olohuone-takalla

Lato by Laura

Pyysimme juhlavuotemme kunniaksi kiinnostavia suomalaisia sisustajia tekemään valitsemastaan talomallista Kannustalon monipuolisella sisustusvalikoimalla itsensä näköisen kokonaisuuden. Sarjan aloittaa sisustussuunnittelija Laura Ruohola. Hän teki sisustuksen Lato 123 -talomalliin.

Lue koko juttu

Sisustajat

Kannustalo on tehnyt yhteistyötä vuosien varrella monien Suomen tunnetuimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa

Lue lisää