Sisustus tekee kodin tunnelman

Tuskin mihinkään muuhun talomerkkiin yhdistetään niin voimakkaasti tunnelmallista sisustusta kuin Kannustaloon. Toimittamiemme kotien sisustuksia esitellään säännöllisesti sisustuslehdissä ja sosiaalisessa mediassa. Monet asuntomessutalojemme ovat luoneet uusia sisustustrendejä. Voit ostaa talokaupan yhteyteen päivän sisustuskonsultaation huippusisustajamme kanssa. Päivän aikana käydään läpi sinua askarruttavia kotisi sisustukseen liittyviä asioita

Valitessasi Muuttovalmis-toimitustavan teet kotisi pintamateriaalivalinnat Sisustusstudiollamme yhdessä sisustussuunnittelija Helena Karihtalan kanssa valmiista sisustusmateriaalivalikoimastamme. Olemme keränneet kokoelmaan  Helenan kanssa aikaa ja kulutusta kestäviä vaihtoehtoja, joissa on hyvä hinta-laatu -suhde. Mallistossa on mukana monen tyylisiä, erilaisille kukkaroille sopivia vaihtoehtoja. Niistä on sinun helppo luoda itsesi näköinen kokonaisuus.

sisustus-aukeamakollaasi-1

Näin SYNTYY muuttovalmiin KOTISI sisustus:

1. ennen talokauppaa

Malliston kaikki pintamateriaalit (lattiat, seinät ja katot) on jaettu eri hintaryhmiin, joista sinun on helppo koota mieleisesi kokonaisuus. Tarjousvaiheessa eri tilat hinnoitellaan valitsemasi hintaryhmän mukaan.

2. Talokaupan jälkeen

Kun talokauppa on tehty, alkaa sisustuksen hienosäätö. Kutsumme sinut sisustusstudiollemme, jossa käydään yksityiskohtaisesti läpi jokaisen tilan pintamateriaalit. Tässä vaiheessa voit tehdä muutoksia hintaryhmiin. Voit valita perusmateriaaliksi esimerkiksi hintaryhmän kaksi tuotteita ja joihinkin tiloihin tehosteita hintaryhmästä neljä. Ammattilaisemme ovat apunasi hyvän kokonaisuuden ideoimisessa ja antavat tarkempia tuotetietoja.

sisustus-aukeamakollaasi-2

Kodin tilat antavat puitteet sisustukselle. Löydät materiaalivalikoimastamme sekä ajattoman klassisia että juuri nyt muodikkaita pintamateriaalivaihtoehtoja. Jotkut asiakkaamme valitsevat kotinsa seiniin selkeän neutraalin väriskaalan, johon ei kyllästy helposti. Kokonaisuutta tehostetaan myöhemmin esimerkiksi värikkäillä sisustustekstiileillä. Toiset pitävät tummemmista sävyistä tai ihan valkoisesta, niiden rinnalle valitaan esimerkiksi seiniin voimakas tehostesävy. Ammattilaisemme ovat apunasi sisustusmateriaalivalinnoissa, jotta saat luotua kotiisi mieleisesi kokonaisuuden.

lato-by-laura-olohuone-takalla

Lato by Laura

Pyysimme juhlavuotemme kunniaksi kiinnostavia suomalaisia sisustajia tekemään valitsemastaan talomallista Kannustalon monipuolisella sisustusvalikoimalla itsensä näköisen kokonaisuuden. Sarjan aloittaa sisustussuunnittelija Laura Ruohola. Hän teki sisustuksen Lato 123 -talomalliin.

Lue koko juttu


Sisustajat

Sisustus on olennainen osa Kannustalo-kotia. Kannustalo on tehnyt vuosien varrella monien Suomen tunnetuimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa. Monille yhteistyö Kannustalon kanssa on ollut ponnahduslauta uusiin haasteisiin.

Kannustalon muuttovalmis talomalliston sisustusmateriaalivalikoima on koottu yhteistyössä sisustussuunnittelijoidemme kanssa. Voit valita mallistostamme kotiisi erihintaisia ja -tyylisiä sisustusvaihtoja. Halutessasi muuttovalmiin talosi kauppaan voidaan lisätä sisustuskonsultaatiopäivä. Tällöin sisustaja on käytettävissäsi päivän ajan. Sen aikana tehdään kotisi materiaalivalinnat. Voitte miettiä samalla myös muita uuden kotisi sisustamiseen liittyviä asioita. Sisustuskonsultaatiopäivä voidaan lisätä myös räätälöityihin talopakettitoimituksiin.

Helena Karihtala

Helenan rennon linjakkaassa tyylissä on kansainvälistä tunnelmaa ja klassisuutta. Helenan yhteistyö Kannustalon kanssa alkoi mukaan tulosta Harmaja-omakotitalomalliston suunnittelutiimiin. Projektin myötä Helenasta itsestään tuli Kannustalo-rakentaja. Tämän jälkeen Helena teki Hämeenlinnan asuntomessuvoittaja Vihervaaran ja Jyväskylän asuntomessuilla esitellyn Lato-omakotitalon sekä Seinäjoen asuntomessujen Pohjanmaa-talon sisustukset.

Helena julkaisi huhtikuussa 2017 Sisustajan käsikirjan, jossa on sisustusvinkkien ohessa esitelty kymmenen Helenan sisustamaa kotia. Monet niistä Kannustalon toimittamia.

Helena Karihtala ja Henna Ahonen ovat olleet myös mukana luomassa Kannustalon muuttovalmiiden talomallistojen sisustusvalikoimaa.

interiordesign.fi

Kirsi Valanti

Suomen johtaviin sisustus-, huonekalu- ja keittiösuunnittelijoihin kuuluva Kirsi Valanti on tuttu monivuotisesta yhteistyöstä Kannustalon kanssa. Moni asuntomessuilla esitelty Kannustalon palkittu talomalli on Kirsin sisustama. Ensimmäinen asuntomessuprojekti oli perinteisistä puuhuviloista inspiraation saanut asuntomessuvoittaja Ainola, johon Kirsi loi maalaisromanttisen sisustuksen. Sitä seurasivat asuntomessuvoittajat Onnela, Rauhala ja Aurora sekä Kokkolan asuntomessuilla esitellyt kolme omakotitaloa: Venla, Helmi ja Aarre. Kirsin mielestä hänelle yksi merkittävimpiä yhteistyöprojekteja Kannustalon kanssa on ollut Tuusulan asuntomessuilla vuonna 2000 samanaikaisesti kartanomaisen Rauhalan kanssa esitelty omakotitalo Kosketus. Se muutti hänen oman sisustustyylinsä modernimmaksi ja antoi innoituksen oman yrityksen perustamiselle.

Kirsin sydäntä lähellä suunnittelutyössä ovat ajattomuus, laadukkuus, värien ja tilojen harmonia. Nämä suunnitteluperiaatteet tulevat hyvin esille sekä hänen omassa huonekalumallistossaan että yhteistyössä monien Kannustalo-rakentajien kanssa.

valanti.fi

Henna Ahonen

Kannustalo-rakentajien rakastamasta Henna Ahosesta tuli suositun T.i.l.a.-ohjelman myötä joka kodin tuttu. Henna on ollut mukana monissa Kannustalon Koti-illoissa ja auttanut monia asiakkaitamme unelmakotiensa suunnittelussa. Hennan vahva Kannustalon asiakkaiden tuntemus on ollut suureksi avuksi hänen kuratoidessaan Kannustalon muuttovalmistalojen sisustusvalikoimia.

hdesign.fi

Milla Alftan

Milla on suomalaisille tuttu kasvo Suomen Kaunein Koti -ohjelmasta sekä monille Kannustalon rakentajaperheille suosituista Koti-illoistamme ja sisustuskonsultaatiopäivistä. Ajattomuus, kodikkuus ja sielukkuus ovat avainsanoja Millan suunnittelemissa sisustuksissa. Pyrkimyksenä on luoda luksusta arjen keskelle.

Kannustalon muuttovalmiseen Pasadena-mallistoon Milla loi kolme tunnelmallista sisustusmaailmaa: romanttisen pehmeä Classic, selkeälinjainen Modern ja rouhea Factory.

alftan.fi

Susanna Vento

Susanna on pitkän linjan sisustussuunnittelija, -toimittaja ja stailisti. Hän on työskennellyt sisustuslehtien ja kaupallisen kuvan parissa yli 18 vuotta. Viime vuosina Susannan käden jälkeä on ollut nähtävissä niin koti- kuin ulkomailla – tunnetuimpia asiakkaita muun muassa Arabia, Marimekko, Timberwise, Tikkurila, Artek, Adea, Kinnasand, Kvadrat, Ellos ja Residence. Toissa vuonna Susanna Vento kutsuttiin Tukholman huonekalumessujen trendiosaston suunnittelijaksi. Lisäksi tällä sisustussuunnan näyttäjällä on vankkumattomat seuraajat susanna_vento IG-tilillä sekä Varpunen-blogissa.

Susannan ja Kannustalon ensimmäinen yhteistyöprojekti on asuntomessutalo Harmaja Saimaa Mikkelissä kesällä 2017.

susannavento.fi