Näin rakennamme

Kannustalolla on lähes 40 vuoden kokemus omakotitalojen valmistuksesta. Olemme toteuttaneet tuhansien perheiden unelman omasta kauniista, laadukkaasta ja toimivasta Kannustalo-kodista kustannustehokkaasti. Jokainen asiakas ja jokainen käsistämme lähtevä talo on meille arvokas ja ainutkertainen!

Toimitus­tavat

Kun valitset omaa Kannustalosi toimitustapaa, pohdi, kuinka paljon haluat osallistua omakotitalosi rakentamiseen ja millaisia toiveita ja budjetti sinulla on talon suhteen.

Tutustu

Kotisi muuntelu

Tiesitkö, että voit yhdistää minkä tahansa Kannustalon julkisivumallin minkä tahansa talomallin pohjaratkaisuun? Tutustu tarkemmin miten voit muokata Kannustalo-kotiasi juuri sinulle sopivaksi!

Tutustu

Etätyöpisteen suunnittelu

Etätyön tekeminen kotona vaatii työskentelyyn sopivan tilan. Sen suunnitteluun kannattaa käyt- tää aikaa ja vaivaa. Viihtyisä ja toimiva etätyöpiste tekee kotona työskentelystä tehokasta ja mukavaa.

Lue lisää

Usein kysytyt kysymykset

Talonrakentamisessa moni asia voi mietityttää. Lue Kannustalon ammattilaisten vastaukset yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin Kannustalosta ja rakentamisesta.

Lue lisää

Paljonko maksaa rakentaa talo?

Noin 70–80 prosenttia rakennusbudjetista koostuu talon hinnasta. Mikä muu rakentamisessa maksaa? Lue kattava juttumme rakentamisen kokonaiskustannuksista.

Lue lisää

Talo­mallit

Valitse mieluisesi talomalli laajasta valikoimastamme. Kaikkien talomallien pohjaratkaisut voidaan toteuttaa sekä moderneilla että klassisilla julkisivutyyleillä.

Tutustu

Esitteet

Tilaa Kannustalon esitteet ilmaiseksi kotiisi!

Tilaa esite

Rakenta­misen vaiheet

Meillä on kokemusta tuhansien talojen ja talopakettien rakentamisesta. Kannustalo tietää, miten Koti rakennetaan. Näin omakotitalosi rakennusprojektisi etenee…

Tutustu

Vinkkejä rakenta­jalle

Keräsimme tähän Kannustalo-rakentajien, suunnittelijoidemme ja yhteistyökumppaniemme antamia hyödyllisiä vinkkejä kaikille omakotitalosta haaveileville.

Lue vinkit

Sisustus

Tutustu Kannustalon kauniiseen sisustukseen.

Tutustu

Aito Kannustalo

Talomme ovat täynnä pieniä, huolella mietittyjä asumismukavuutta lisääviä yksityiskohtia.

Tutustu

6 SYYTÄ VALITA KANNUSTALO

Oman kodin rakentaminen on iso ja usein ainutkertainen projekti. Siksi luotettavaan talovalmistajaan satsaaminen on yksi rakentajan tärkeimmistä päätöksistä. Lue 6 syytä miksi kannattaa valita Kannustalo!

Tutustu

Yksi pohja - monta tyyliä

Aloita oman Kannustalosi suunnitteleminen valitsemalla ensin pohjakuva. Sopivan pohjakuvan löydyttyä julkisivu voidaan muuttaa haluamasi tyyliseksi. Toteutamme myös asiakkaiden omia suunnitelmia.

Tutustu

KannustaloEKO

Kannustalo on yksilöllinen myös rakenteen osalta: Voit valita kaikkiin Kannustalon talomalleihin luonnollisen, hengittävän puukuitueristeen.

Tutustu