Sisustajat

Sisustus on olennainen osa Kannustalo-Kotia. Kannustalo on tehnyt vuosien varrella monien Suomen tunnetuimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa. Monille yhteistyö Kannustalon kanssa on ollut ponnahduslauta uusiin haasteisiin.

Kannustalon muuttovalmis talomalliston sisustusmateriaalivalikoima on koottu yhteistyössä sisustussuunnittelijoidemme kanssa. Voit valita mallistostamme kotiisi erihintaisia ja -tyylisiä sisustusvaihtoja. Halutessasi muuttovalmiin talosi kauppaan voidaan lisätä sisustuskonsultaatiopäivä. Tällöin sisustaja on käytettävissäsi päivän ajan. Sen aikana tehdään kotisi materiaalivalinnat. Voitte miettiä samalla myös muita uuden kotisi sisustamiseen liittyviä asioita. Sisustuskonsultaatiopäivä voidaan lisätä myös räätälöityihin talopakettitoimituksiin.

Tutustu myös Kannustalon sisustukseen tarkemmin.


sisustaja_karihtala

Helena Karihtala

Helenan rennon linjakkaassa tyylissä on kansainvälistä tunnelmaa ja klassisuutta. Helenan yhteistyö Kannustalon kanssa alkoi mukaan tulosta Harmaja-omakotitalomalliston suunnittelutiimiin. Projektin myötä Helenasta itsestään tuli Kannustalo-rakentaja. Tämän jälkeen Helena teki Hämeenlinnan asuntomessuvoittaja Vihervaaran ja Jyväskylän asuntomessuilla esitellyn Lato-omakotitalon sekä Seinäjoen asuntomessujen Pohjanmaa-talon sisustukset.

Helena julkaisi huhtikuussa 2017 Sisustajan käsikirjan, jossa on sisustusvinkkien ohessa esitelty kymmenen Helenan sisustamaa kotia. Monet niistä Kannustalon toimittamia.

Helena Karihtala ja Henna Ahonen ovat olleet myös mukana luomassa Kannustalon muuttovalmiiden talomallistojen sisustusvalikoimaa.

interiordesign.fi

 

 


sisustaja_valanti

Kirsi Valanti

Suomen johtaviin sisustus-, huonekalu- ja keittiösuunnittelijoihin kuuluva Kirsi Valanti on tuttu monivuotisesta yhteistyöstä Kannustalon kanssa. Moni asuntomessuilla esitelty Kannustalon palkittu talomalli on Kirsin sisustama. Ensimmäinen asuntomessuprojekti oli perinteisistä puuhuviloista inspiraation saanut asuntomessuvoittaja Ainola, johon Kirsi loi maalaisromanttisen sisustuksen. Sitä seurasivat asuntomessuvoittajat Onnela, Rauhala ja Aurora sekä Kokkolan asuntomessuilla esitellyt kolme omakotitaloa: Venla, Helmi ja Aarre. Kirsin mielestä hänelle yksi merkittävimpiä yhteistyöprojekteja Kannustalon kanssa on ollut Tuusulan asuntomessuilla vuonna 2000 samanaikaisesti kartanomaisen  Rauhalan kanssa esitelty omakotitalo Kosketus. Se muutti hänen oman sisustustyylinsä modernimmaksi ja antoi innoituksen oman yrityksen perustamiselle.

Kirsin sydäntä lähellä suunnittelutyössä ovat ajattomuus, laadukkuus, värien ja tilojen harmonia. Nämä suunnitteluperiaatteet tulevat hyvin esille sekä hänen omassa huonekalumallistossaan että yhteistyössä monien Kannustalo-rakentajien kanssa.

valanti.fi

 

 


sisustaja_ahonen

Henna Ahonen

Kannustalo-rakentajien rakastamasta Henna Ahosesta tuli suositun T.i.l.a.-ohjelman myötä joka kodin tuttu. Henna on ollut mukana monissa Kannustalon Koti-illoissa ja auttanut monia asiakkaitamme unelmakotiensa suunnittelussa. Hennan vahva Kannustalon asiakkaiden tuntemus on ollut suureksi avuksi hänen kuratoidessaan Kannustalon muuttovalmistalojen sisustusvalikoimia.

hdesign.fi

 

 


sisustaja_alftan

Milla Alftan

Milla on suomalaisille tuttu kasvo Suomen Kaunein Koti  -ohjelmasta sekä monille Kannustalon rakentajaperheille suosituista Koti-illoistamme ja sisustuskonsultaatiopäivistä. Ajattomuus, kodikkuus ja sielukkuus ovat avainsanoja Millan suunnittelemissa sisustuksissa. Pyrkimyksenä on luoda luksusta arjen keskelle.

Kannustalon muuttovalmiseen Pasadena-mallistoon Milla loi kolme tunnelmallista sisustusmaailmaa: romanttisen pehmeä Classic, selkeälinjainen Modern ja rouhea Factory.

alftan.fi

 

 


susanna-vento

Susanna Vento

Susanna on pitkän linjan sisustussuunnittelija, -toimittaja ja stailisti. Hän on työskennellyt sisustuslehtien ja kaupallisen kuvan parissa yli 18 vuotta. Viime vuosina Susannan käden jälkeä on ollut nähtävissä niin koti- kuin ulkomailla – tunnetuimpia asiakkaita muun muassa Arabia, Marimekko, Timberwise, Tikkurila, Artek, Adea, Kinnasand, Kvadrat, Ellos ja Residence. Toissa vuonna Susanna Vento kutsuttiin Tukholman huonekalumessujen trendiosaston suunnittelijaksi. Lisäksi tällä sisustussuunnan näyttäjällä on vankkumattomat seuraajat susanna_vento IG-tilillä sekä Varpunen-blogissa.

Susannan ja Kannustalon ensimmäinen yhteistyöprojekti on asuntomessutalo Harmaja Saimaa Mikkelissä kesällä 2017.

susannavento.fi