Kannustalo OY 40 vuotta

onneli-ja-anneli-1

Kannustalo julistaa piirustuskilpailun lapsille ja on jälleen mukana Onneli ja Anneli -elokuvassa.

Kannustalo juhlii ensi vuonna 40-vuotistaivaltaan. Sen kunniaksi yritys julistaa lasten piirustuskilpailun, jonka aiheena on Unelmieni Koti. Kilpailu toteutetaan yhteistyössä 3D-Ilmeen kanssa.

Kilpailutehtävänä on piirtää A4-kokoiselle paperille unelmien koti sellaisena kuin se nuoren taiteilijan silmin näyttää ulkoapäin. Piirustuksen toteutustekniikka on vapaa. Kilpailuun voi jokainen osallistua yhdellä piirustuksella.

Kilpailusarjojen mielenkiintoisimmista piirustuksista mallinnetaan unelmien kotien 3D-kuvat, jotka ovat esillä Kannustalon juhlavuoden 2019 markkinointitapahtumissa.

KILPAILUSARJAT:

  • 9–12-vuotiaat
  • 6–9-vuotiaat
  • alle 6-vuotiaat

PALKINNOT:
Sarjojen voittajat pääsevät seuralaisensa kanssa uuden Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan kutsuvierasensi-iltaan Turkuun 9.12.2018. Tarvittaessa palkinto sisältää matkakorvauksen ja yöpymisen Turussa. Lisäksi kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan elokuvalippuja. Kaikille kilpailuun osallistuneille lähetetään myös juhlavuoden 2019 Kannustalo-seinäkalenteri, jossa on kuvat voittajatöistä.

”Kannustalo on mukana Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan työryhmässä. Rakennamme elokuvan tuulimyllyn, jossa Onneli ja Anneli asuvat. Jatkossa tuulimylly tulee varmasti myös myyntiin pihatuotevalikoimaamme”, Kannustalon toimitusjohtaja Mika Uusimäki kertoo.

Kannustalo oli mukana jo edellisessä Onneli, Anneli ja Salaperäinen Muukalainen -elokuvassa rakentamallaan rantamajalla. Molempien elokuvien ohjaaja on Saara Cantell. Uuden Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan virallinen ensi-ilta on joulupäivänä 25.12.2018. Sen pääosissa Onnelina nähdään Celina Fallström ja Annelina Olga Ritvanen. Elokuvan lavastaja on Minna Santakari.

PIIRUSTUSKILPAILUN RAATI:
Voittajatyön valitsee raati, johon kuuluvat Kannustalon toimitusjohtaja Mika Uusimäki, AD Ville Hautaluoma, Kannustalon pääsuunnittelija, rakennusarkkitehti Kati Rasku sekä Satu ja Juha Lihr 3D-Ilmeestä.

TOIMI NÄIN:
Lähetä A4-kokoinen kilpailutyö 30.10.2018 mennessä osoitteeseen Kannustalo Oy, PL 34, 69101 KANNUS. Merkitse kuoreen ’Piirustuskilpailu’. Kuvan taakse on kirjoitettava piirtäjän nimi, ikä, osoite, puhelinnumero ja sähköposti, josta hänet tavoittaa.

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä julkaistaan 19.11.2018 Kannustalon nettisivuilla ja some-kanavissa.

Lisätiedot:
Kannustalo Oy, Nina Kivelä, 050-3989 002, nina.kivela@kannustalo.fi

 

onneli-ja-anneli-3

Onneli ja Anneli nukkuvat kesäyönsä Vekotiituksen tilalla olevassa Tuulimyllyssä. Tuulimyllyn on rakentanut Kannustalo, ja sen on suunnitellut elokuvan lavastaja Minna Santakari yhdessä Kannustalon rakennusmestarin Jukka Högbackan kanssa.

 

onneli-ja-anneli-2

Tuulimyllyn sisällä on nukkumapaikat kahdelle pienelle tytölle. ”Tää on kuin meille suunniteltu” -huokasi Anneli kun näki Tuulimyllyn ensimmäistä kertaa. Kuvan tuotetiedot: Lakanat Balmuir, Neulotut peitot Novita.

 

« Takaisin ajankohtaisiin