Messu­kohteen sisustaja Anne Melender

Sisustussuunnittelija ja somevaikuttaja Anne Melender suunnitteli Kannustalon kaksikerroksiseen Maininki-paritaloon kolmen sukupolven kuvitteelliset kodit. Suuremmassa asunnossa (kohde 3) asuu vanhemmat varhaisteini-ikäisen tyttärensä kanssa ja pienemmässä (kohde 4) perheen isoäiti.

Anne on saanut lapsuudenkodistaan innostuksen sisustamiseen. Jo alle kymmenvuotiaana leikeissä korostuivat sisustus ja koti, ja sisustuslehdet olivat Annen lempilukemista. Anne tunnetaan Turussa toimineesta liikkeestään Sisustuksen Koodista, jota hän pyöritti yhdessä Tomi Kouvolan kanssa parikymmentä vuotta. Nyt hän työskentelee sosiaalisen median vaikuttajana tuottaen erilaisia sisältöjä kodista ja kauniista arjesta.

– Messukohteessa halusin ilmentää Kannustalon kodikasta ja ajatonta tyyliä ja luoda molempiin asuntoihin viihtyisän, hieman erilaisen tunnelman. Valitsin kalusteet Kannustalon yhteistyökumppanin Boknäsin mallistosta ajatellen laadukkaita materiaaleja ja hyvää muotoilua. Arvostan kauniita luonnonmateriaaleja, koska ne kestävät käyttöä ja ikääntyvät kauniisti. Italialaisen Foscarinin valaisimien ajaton, moderni muotoilu sopii kokonaisuuteen. Sisustuksessa esineiden selkeät muodot ja taide ovat isossa roolissa. Ennen kaikkea tunnelma on tärkeä molempien kotien kaikissa tiloissa.

Anne on myös Kannustalo-rakentaja. Voit seurata häntä Instagramissa @anne.melender ja @talovillawoods sekä lukea blogia annemelender.fi

Vasen kuva @anne.melender