Toimitus­­tavat

Kannustalolla on kolme eri talopaketin toimitustapaa: Muuttovalmis Kannusplus, Muuttovalmis Moduuli ja Räätälöity toimitus. Kun valitset omaa Kannustalo-Kotiasi ja sen toimitustapaa, pohdi, kuinka paljon haluat osallistua rakentamiseen ja millaisia toiveita sinulla on talon suhteen. Toimitustavan valintaan vaikuttavat myös tontti ja sen sijainnin asettamat haasteet. Tutustu myös millainen on meidän Viittä Vaille Valmis -toimitus.

Muuttovalmis Moduuli

Yhdellä sopimuksella muuttovalmis, moduuleista valmistettu Kannustalo. Moduulit rakennetaan keittiöitä, pesuhuoneita ja saunoja myöten täysin valmiiksi sisätiloissa tehtaalla. Pystytys työmaalla kestää vain muutaman viikon!

Tutustu tarkemmin

Muuttovalmis Kannusplus

Muuttovalmis koti yhdellä sopimuksella. Talon elementit rakennetaan sisätiloissa tehtaalla. Rakennamme talosi työmaalla haluaamaasi valmiusasteeseen saakka joko täysin muuttovalmiiksi tai levypinnoille eli viittä vaille valmiiksi.

Tutustu tarkemmin

Räätälöity

Räätälöity Kannustalo-toimitus on perinteinen talopakettimme. Toimitamme talopaketin ja rakennusmateriaalit työmaalle. Asennamme talopaketin ulkoapäin valmiiksi, jonka jälkeen huolehdit itse talon loppurakentamisesta.

Tutustu tarkemmin