Kannustalo suosittelee – BLOGIT

Linkkejä Kannustalo-talonrakentajien sivustoille blogeissa

Oi Aurora

Valkoinen Harmaja

Olen sisustuksesta ja designista intohimoisesti kiinnostunut päälle kolmekymppinen, kahden lapsen äiti. Asumme perheeni kanssa omakotitalossa, jota sisustan modernin ajattomaan henkeen, sopivalla ripauksella kodikkuutta, taidetta ja sisustustrendejä. Valkoinen Harmaja -blogiin olen vuodesta 2010 saakka tallentanut kodin pieniä ja suurempia päivityksiä.

Messutalo Pohjanmaa

Valkoisen Harmajan Suvin postaukset asuntomessutalo Pohjanmaasta

Sally's

Neljän lapsen äiti. Pikkuisen kullannupun nuorekas Mummi. Vaimo. Innokas sisustaja, joka hurahti maalaisromantiikkaan jo Amerikan vuotenaan 1988.

Koti Aurorassa

Blogissa sisustetaan heinäkuussa 2011 valmistunutta Kannustalon Auroraa, tehdään pihahommia ja nautitaan arkielämästä ja kaikesta kauniista yhdessä perheen ja koiran kanssa. Lisäksi tehdään paljon myös itse diy-meiningillä. Blogia kirjoittelee Johanna.

Interior by
Jutta k.n.

Blogini on omistettu sisustamiselle sekä kaikelle, mikä minua sisustajana inspiroi. Kirjoittajana kompastelen pilkkuihin, mutta teen sen rennosti. Suurimpana sisustusprojektinani on tällä hetkellä oman kodin suunnittelu, rakentaminen ja sisustaminen, josta varmasti riittää kirjoitettavaa. Päätyöni ohessa teen sisustussuunnitelmia ja stailauksia myös asiakkaille. Sisustustyylini on sopiva kombo modernia ja perinteistä, ripauksella rustiikkia sekä glamouria.

Rantavilla

Miniblogi RantaVillan rakennusprojektista. Sivuilla seurataan unelmiemme Beach housen ja sen pihapiirin rakentumista Pyhäselän rannalle.

Från dröm till verklighet

Johanna Högväg är en finlandsvensk formgivare, bosatt på den Österbottniska slätten i Jakobstad, Finland. Johannna ger ut egna kollektioner med grafiska tryck under företagsnamnet Highway Design och jobbar med kunduppdrag inom mönsterplanering, illustrering och grafisk formgivning.

Meanwhile in Longfield

Lähellä sydäntäni ovat retkeily, koti, matkustaminen, valokuvaus sekä hyvä ruoka. Elämänmakuinen ja värikäs blogini pursuaa näitä asioita.

Kranttu tanttu raksalla

Kanava kertoo perheen omakotitalon rakennusprojektista. Onneksi on ammattilaisia mukana, muuten hommasta ei tulisi mitään! Asioita opetellaan kantapään kautta ja ratkaisuja tehdään niin järjellä kuin tunteellakin. Rakennusmatkalla haastatellaan paljon vastaantulijoita. Haastattelut on tehty kiinnostuksesta lajiin, ei rahallisen korvauksen toivossa. Koko ajan ei jaksa rakentaa, joten asiaa on jonkin verran myös raksan vierestä. Tervetuloa mukaan matkalle!

Ranta­tilalla

.. tapahtuu! Rakenna, remontoi, sisusta, suunnittele, ideoi, innostu ja iloitse. Elämää maalla järvenrannalla vanhalla tilalla. Tervetuloa.

Villa Nygård

Villa Nygård blogi syntyi kesällä 2011 tarkoituksenaan toimia muistikirjana rakentamisemme aikana.
Kannustalon Aurora on nyt viimeistelytöitä vaille valmis. Rakentaminen jatkuu pihassa autotallin osalta, joten rakennushöpinöiltä tuskin tullaan välttymään.

Harmaas­sa Aurorassa

Harmaassa Aurorassa eletään pienen perheen tavallista arkea. Rakkautta on koti, perhe, kauniit asiat ja yhdessä tekeminen. Takkatuli ja villasukat. Sienimetsä, kumisaappaat ja syyssateet. Kesän lämpö ja merivesi, lämmin kallio jalkojen alla.

Villa Elsalla

2012 rakennetussa Kannustalon Aurorassa asustaa neljän hengen perhe. Blogissa kirjoitellaan elämästä lapsiperheessä.

Miilun­polttajan unelma

Kannustalon vihervaara 209 -pienin muutoksin rakennetaan.. Rakennettiin alk. 2012 Hopearaitille Ylöjärvelle. Talon lisäksi tontille nousi autotalli/katos ja hevostalli 3 karsinalla.

Villa Vaahto­karkin tarinoita

Olen neljän lapsen äiti, yhden miehen vaimo, koti-ihminen, visuaalisesti maailmaa hahmottava erityisherkkä esteetikko, boheemi perfektionisti, sydämeltäni käsityöläinen ja taiteilija, koulutukseltani myös jotain muuta. Blogini kertoo intohimostani kotiin, rakentamiseen, taloihin, tiloihin, sisustamiseen, puutarhanhoitoon, suunnitteluun ja niiden toteutukseen. Välähdyksiä ja tunnelmia elämän arjesta ja juhlasta. Olet tänne sydämellisesti tervetullut!

Eri­purasten Rauhala

Raksaprojektista uusiin haasteisiin. Puutarhan laittoa ja lapsiperheen elämää 10/12 valmistuneessa Kannustalon muuttovalmiissa Rauhalassa Kaakkois-Suomessa.

Latotalo

Tässä blogissa rakennetaan Kannustalon Lato Pirkanmaalle. Raksailun ohessa järjestetään häitä ja yritetään pitää muukin elämä kasassa.

Talo­sanomat

Talosanomat nostaa esille ja estradille Ihmisten koteja. Talosanomat tuo ihailtavaksi tarinan Kodista, jonka kertojana olet vaikkapa Sinä itse.

Harmaja Savoon

Tupa Mänty­kummulle

Kannustaloa rakentaa kaksi alle kolmekymppistä täysin kokematonta rakentajaa. Seuraa kuinka rakennusprojekti etenee.

Puron­mutka

Mistä kaikki alkoi? Omat suunnitelmamme alkoivat keväällä 2013, kun päätimme vaihtaa purjeveneen ostamisen omakotitalon hankintaan. Samalla maailman ympäri purjehdus vaihtui muuttoon takaisin kotimaan kamaralle – omalle tontille ja omaan taloon. Kolme vuotta Huippuvuorilla oli näköjään meille riittävästi.

Kotilato

Tämä blogi kertoo rakennusprojektista ja elämästä sen keskellä. Kirjoittajina toimivat veikkolalainen Jii ja punavuorelainen Är, jotka päättivät lyödä hynttyyt yhteen. Kun kummankaan asunto ei kelpaa toiselle on edessä uuden yhteisen kodin hankinta. Elokuussa perheeseen liittyi myös pikkuinen Hoo.