Tilaa esite

Huom! Postitamme vain Suomeen.

* vaaditaan

Kokonaisbudjetti talon rakentamisen osalta ilman tontin ja liittymien osuutta.

Tilausmuoto

Valitse tilattavat esitteet

Virtuaalitilauksessa saat linkin sähköpostiisi, josta näet kaikki esitteemme.

Uutiskirjeen tilaus

Voit peruuttaa tilauksen halutessasi. Tilaamalla hyväksyt Käyttöehdot ja Tietosuojaselosteen.

UUSI AUMA-MALLISTO!

Kannustalon Auma sai ennennäkemättömän suosion Naantalin asuntomessuilla. Nyt messutalostamme on suunniteltu kokonainen mallisto. Tammikuun lopussa julkaistavasta esitteestä löydät erikokoisia versioita talosta. Auma-mallistossa on moneen erilaiseen elämäntilanteeseen ja tarpeeseen sopivia malleja, joita voidaan vielä räätälöidä toiveidesi mukaan.


VILLINKI-MALLISTO

Villingin saaren 1920-luvun klassisesta huvila-arkkitehtuurista inspiraationsa saanut talomallistomme huokuu lämpöä ja kodikkuutta. Villinki-mallistossa on kuusi talomallia, jotka sopivat sekä ykkös- että kakkoskodeiksi. Jokainen Villinki voidaan toteuttaa tontin vaatimusten ja makusi mukaan joko auma- tai harjakattoisena.


Seinäkalenteri 2023

Tilaa supersuosittu seinäkalenterimme! Vuoden 2023 seinäkalenteri vie sinut tunnelmalliselle kuvamatkalle viime kesän asuntomessutaloomme Aumaan. Kalenterin koko on 18×18 cm.

Huom! Kalenteria on vain vähän jäljellä.


Unelmista kodiksi

Tässä on kaikki mitä tarvitset oman Kannustalosi hankkimiseen.

Uudessa 160-sivuisessa julkaisussa esitellään 53 kaunista talomallia ja 7 valmista Kannustalo-kotia sekä perheiden rakentajatarinat. Lisäksi mukana on tuhti tietopaketti jokaiselle rakentamista suunnittelevalle: näin onnistut oman kotisi suunnittelussa, raha-asioissa ja talokaupassa.