Aito Kannustalo on laatua

Kannustalon laatu kestää isältä pojalle

Monet asiakkaamme sanovat, että aito Kannustalo on sijoitus, jonka arvo vain kasvaa hyvissä käsissä vuosien kuluessa. Tärkeä osa Kannustalon laatua ja kauneutta ovat viimeistellyt yksityiskohdat. Kun vertaat Kannustaloa muihin, vierailet taloesittelyissä ja punnitset vaihtoehtoja, kiinnitä huomiota myös kodin yksityiskohtiin. Ne kertovat paljon!

ulkoverhous

Ulkoverhous

Kannustalon ulkoverhous tehdään huolella valikoidusta, pohjoisen tiukkasyisestä puutavarasta. Talojemme seinälaudat pitävät ryhtinsä vuosienkin jälkeen, koska ulkoverhous pyritään sahaamaan sydänpuoli ylöspäin.

kalustetuet

Kaluste- ja verhotuet

Käytämme ostamamme puutavaran mahdollisimman tarkkaan hyväksi. Asennamme tuotantoprosessissa jääneistä ylijäämäpaloista seinäelementteihin tukipuut keittiökalusteille ja verhotangoille.

vuorilaudat

Ikkunanvuorilaudat

Kiinnitämme ikkunanvuorilaudat ja vesipellit valmiiksi ikkunoihin tehtaalla. Klassikkomalliston talojen ikkunoiden yläkoristepuu on erikoismuotoiltu lauta.

kaiteet

Kaiteet

Voit valita kotisi kaiteet monista erilaisista kaidevaihtoehdoista. Muuttovalmiissa malleissa kaiteet toimitetaan valmiiksi asennettuina. Räätälöidyissä malleissa muotoiltu kaidelauta on katkaistu määrämittaan.  Suunnittelijoidemme ja puuseppiemme kehittämä,  muotoiltu käsijohde viimeistelee kokonaisuuden.

pilarit

Näyttävät, leveät pilarit ja koristeet

Näyttävät kuistin pilarit ovat olennainen osa Kannustalotyyliä. Toimitamme talosi pilarit joko valmiina elementteinä tai irtotavarana valintasi mukaan. Pilarilautojen kulmat on viistetty, ja yläosan kruunu on valmiiksi koottu siistin lopputuloksen aikaansaamiseksi sekä työmaalla tapahtuvan työn vähentämiseksi.

alalankku

Alalankku

Kannustalon klassikkomalleissa ulkoverhouksen alareunassa on koko taloa kiertävä, leveä alalankku. Lankun päälle tuleva peltilista viimeistelee kokonaisuuden.

paatyraystaat

Päätyräystäät

Rakennamme päätyräystäät tehtaalla mittatarkasti valmiiksi elementeiksi. Tämä nopeuttaa rakentamista työmaalla.

nurkkalaudat

Nurkkalaudat valmiiksi asennettuina

Asennamme nurkkalaudat paikalleen seinäelementin tasakerran korkeuteen saakka. Näin talosi on ulkoapäin asennuksen jälkeen melkein valmis.

ikkunat

Laaja valikoima ikkunavaihtoehtoja

Teemme yhteistyötä Suomen johtavien ikkunatoimittajien kanssa. Kannustalorakentajana käytössäsi on laaja valikoima erilaisia ikkunamalleja sekä erilaisia energiavaihtoehtoja.

kattopanelit

Omat kattopaneelit ja listamallit

Suunnittelijamme ovat kehittäneet talomalliemme tyyliin sopivia erikoistuotteita.

ovet

Ulko-ovi

Sisääntulo on kodin käyntikortti. Kannustalon pääovi/ulko-ovi on energiatehokas, erikoisrakenteinen termo-ovi, jonka u-arvo on ovimallista riippuen 0,6–0,75. Tavallisen ulko-oven u-arvo on 1,0.

valiovet

Väliovet

Sisustusvalikoimassamme on perinteisten kevytväliovien lisäksi laaja valikoima massiivipuisia väliovia, joiden äänieristävyys on parempi kuin kennorakenteisella ovella.

pintamateriaalit

Pintamateriaalit

Voit valita uuden kotisi pintamateriaalit Kannustalon laajasta sisustusmateriaalivalikoimasta. Se on suunniteltu yhteistyössä Suomen tunnetuimpien sisustussuunnittelijoiden kanssa. Kokoelmassa on paljon erityylisiä ja -hintaisia vaihtoehtoja, joiden avulla sinun on helppo luoda itsesi näköinen kokonaisuus. Halutessasi voit lisätä talokauppaan myös päivän mittaisen sisustuskonsultaation yhdessä valitsemasi sisustajan kanssa.

Laadunvalvonta

Kannustalon elementtituotanto ja laadunvalvonta on sertifioitu ja sille on myönnetty Finotrolin varmennustodistus.

­