Toimitus­tavat

Valitse sopivin toimitus­vaihtoehto kodillesi

Voit valita sopivimman Kannustalon toimitustavan kolmesta eri vaihtoehdosta: Muuttovalmis-toimitus sopii sinulle, joka haluat saada Kannustalosi valmiina avaimet käteen -periaatteella. Sisusta itse -toimituksessa Kannustalosi tulee pintamateriaaleja vaille valmiina. Talopaketti-toimituksessa toimitamme rakennusmateriaalit ja asennamme elementit, sinä huolehdit lopuista. Kaikki toimitusvaihtoehdot sopivat niin Kannustalon valmiisiin talomalleihin kuin asiakkaiden toiveiden mukaan suunniteltuihin talomalleihin.

Muuttovalmis

Kannustalon muuttovalmis-toimitus on helppo, nopea ja turvallinen tapa rakentaa oma koti. Kannustalon ammattilaiset huolehtivat puolestasi rakentamisesta, aikataulusta ja budjetista. Sinä säästät aikaa ja rahaa, sillä sovitut aikataulut ja kustannukset pitävät – tehtäväksesi jää nauttia omannäköisestä, valmiista talosta avaimet käteen -periaatteella!

Muuttovalmis-toimituksia on saatavana seuraaville alueille: Uusimaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Satakunta sekä Varsinais-Suomi.

Saatavilla myös muualla Suomessa myyjiemme yhteistyökumppanien avulla Talopaketti-toimituksena.

MITÄ KANNUSTALON MUUTTOVALMIISEEN TOIMITUKSEEN KUULUU?

Kannustalon ammattilaiset huolehtivat muuttovalmiissa talossa kaikesta: rakentamisesta, aikataulusta ja budjetista.

Talon suurelementit eli talon runko valmistetaan turvallisissa olosuhteissa Kannustalon tehtaalla ja tuodaan pystytettäväksi tontillesi. Kannustalon valitsemat rakentajat rakentavat talon täysin valmiiksi paikan päällä, omalla tontillasi. Kannustalon työpäälliköt hoitavat myös laadunvalvonnan ja töiden aikataulutuksen.

Sisustusratkaisuja pääset tekemään itse Kannustalon laajasta sisustuskokoelmasta. Näin voit jättää oman kädenjälkesi kodin tila- ja sisustusratkaisuihin.

Haaveena muuttovalmis Kannustalo? Ota tästä yhteyttä alueesi myyjään, kerro tarpeistasi ja toteutetaan talohaaveesi yhdessä!

MUUTTOVALMIS-TOIMITUS LYHYESTI

 • Valitse ja räätälöi mieleisesi talomalli sekä mieluiset pintamateriaalit valmiista vaihtoehdoista.
 • Kannustalon ammattilaiset huolehtivat kaikesta: rakentamisesta, aikataulusta ja budjetista.
 • Saat muuttovalmiin talon 6—8 kuukaudessa.
 • Hintoihin lisättävä mm. rahtikulut, tontti, liittymät ja maatyöt. Katso tarkempi toimitussisältö.

KENELLE MUUTTOVALMIS-TALO SOPII?

Suosittelemme muuttovalmista toimitusta, jos haluat päästä rakentamisessa mahdollisimman helpolla. Muuttovalmis-talo sopii erityisesti ensirakentajalle, sillä aiempaa rakentamiskokemusta ei tarvita. Myös monet toista tai kolmatta taloaan rakentavat asiakkaamme haluavat muuttovalmiin kodin sen helppouden vuoksi.

Lue lisää

Sisusta itse

Kannustalon sisusta itse -toimitustapa on paras vaihtoehto sinulle, joka haluat sisustaa talosi itse ja osallistua jonkin verran rakentamiseen. Kannustalon kokeneet ammattilaiset hoitavat puolestasi raskaimmat työt, valmistavat kodin pinnat levyvalmiiksi ja huolehtivat talotekniikasta. Sen jälkeen jatkat rakentamista ja sisustamista oman makusi mukaan.

Sisusta itse -toimituksia on saatavana seuraaville alueille: Uusimaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Satakunta sekä Varsinais-Suomi.

Saatavilla myös muualla Suomessa myyjiemme yhteistyökumppanien avulla Talopaketti-toimituksena.

MITÄ KANNUSTALON SISUSTA ITSE -TOIMITUKSEEN KUULUU?

Kannustalo rakentaa kotisi perustuksista lähtien sisustusta vaille valmiiksi. Me Kannustalolla teemme vaativimmat ja raskaimmat työvaiheet puolestasi ja vastaamme talotekniikasta, kuten sähkö- ja lvi-asennuksista.

Sisusta itse -vaihtoehdossa talosi on tehty sisäpuolelta valmiiksi levytetyille seinille ja valetulle lattialle. Pääset tekemään sen jälkeen pinta- ja sisustustyöt täysin oman mielesi mukaisesti ja omassa aikataulussasi. Hankit ja asennat hankit kaikki kalusteet, kodinkoneet ja sisustusmateriaalit itse sieltä, mistä haluat.

Ulkopuolelta kotisi on yhtä valmis kuin Kannustalon muuttovalmiissa toimituksessa.

Haaveena oma Kannustalo? Ota tästä yhteyttä alueesi myyjään, kerro tarpeistasi ja toteutetaan talohaaveesi yhdessä!

SISUSTA ITSE -TOIMITUS LYHYESTI

 • Valitse ja räätälöi mieleisesi talomalli.
 • Rakennamme talosi sisäpinnat levyvalmiiksi ja valamme lattiat. Ulkopinnoilta rakennamme talon valmiiksi.
 • Huolehdimme talotekniikasta.
 • Teet itse talon pinta- ja sisustustyöt sekä kalustehankinnat.
 • Hintoihin lisättävä mm. rahtikulut, tontti, liittymät ja maatyöt. Katso tarkempi toimitussisältö.

KENELLE SISUSTA ITSE -TOIMITUS SOPII?

Sisusta itse -talotoimitus on paras vaihtoehto rakentajille, jotka haluavat osallistua talon sisäpintojen rakentamiseen ja tehdä talon pintavalinnat itse oman maun ja aikataulun mukaan.

Lue lisää

Talopaketti

Kannustalon talopaketti on paras toimitustapa sinulle, joka haluat rakentaa talosi itse valmiista elementeistä. Talopaketti on hinnaltaan edullinen vaihtoehto, sillä voit vaikuttaa talobudjettiin paljon omilla valinnoillasi. Kannustalon kokeneiden ammattilaisten avulla teet oman talon rakentamisesta helppoa.

Saatavilla koko Suomeen.

Talopaketti-toimituksen voit saada myös Muuttovalmis- tai Sisusta itse -toimituksena myyjiemme yhteistyökumppanien avulla.

MITÄ KANNUSTALON TALOPAKETTIIN KUULUU?

Talopakettiin kuuluvat talon tärkeimmät elementit: toimitamme työmaallesi ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit.

Kannustalon ammattilaiset rakentavat elementit ja kattokannattajat sisätiloissa valvotussa tehdasympäristössä. Asennamme talopaketin vähintään säältä suojaan, pisimmillään ulkoapäin valmiiksi. Pitkän rakentamiskokemuksen ansiosta asennustyömme tontilla on tehokasta.

Tämän jälkeen huolehdit itse talon rakentamisesta valmiiksi. Pintamateriaalit, sähkö- ja lvi-materiaalit tai -työt eivät sisälly toimitukseen.

Haaveena oma Kannustalon talopaketti? Ota tästä yhteyttä alueesi myyjään, kerro tarpeistasi ja toteutetaan talohaaveesi yhdessä!

KANNUSTALON TALOPAKETTI LYHYESTI

 • Valitse ja räätälöi mieleisesi talomalli.
 • Toimitamme sinulle talon elementit: ulkoseinäelementit, kattokannattajat ja valitsemasi rakennusmateriaalit.
 • Asennamme talopaketin valitsemasi laajuuden mukaan.
 • Vastaat itse talon rakentamisesta loppuun sekä talotekniikasta ja pintamateriaaleista.

KENELLE TALOPAKETTI SOPII?

Suosittelemme talopakettia, jos olet itse rakennustaitoinen tai jos tuttavapiiristäsi löytyy rakennustaitoa. Kannustalo-myyjiemme asennusverkostot ovat myös käytössäsi, mikäli tarvitset ammattitaitoista rakennusapua.

Lue lisää