Muutto­valmis-toimitus

Kannustalon muuttovalmis-toimitus on helppo, nopea ja turvallinen tapa rakentaa oma koti. Kannustalon ammattilaiset huolehtivat puolestasi rakentamisesta, aikataulusta ja budjetista. Sinä säästät aikaa ja rahaa, sillä sovitut aikataulut ja kustannukset pitävät – tehtäväksesi jää nauttia omannäköisestä, valmiista talosta avaimet käteen -periaatteella!

Muuttovalmis-toimituksia on saatavana seuraaville alueille: Uusimaa, Kanta-Häme, Pirkanmaa, Satakunta sekä Varsinais-Suomi. Saatavilla myös muualla Suomessa myyjiemme yhteistyökumppanien avulla Talopaketti-toimituksena.

Mitä Kannustalon muuttovalmiiseen toimitukseen kuuluu?

Kannustalon ammattilaiset huolehtivat muuttovalmiissa talossa kaikesta: rakentamisesta, aikataulusta ja budjetista.

Talon suurelementit eli talon runko valmistetaan turvallisissa olosuhteissa Kannustalon tehtaalla ja tuodaan pystytettäväksi tontillesi. Kannustalon valitsemat rakentajat rakentavat talon täysin valmiiksi paikan päällä, omalla tontillasi. Kannustalon työpäälliköt hoitavat myös laadunvalvonnan ja töiden aikataulutuksen.

Sisustusratkaisuja pääset tekemään itse Kannustalon laajasta sisustuskokoelmasta. Näin voit jättää oman kädenjälkesi kodin tila- ja sisustusratkaisuihin.

Haaveena muuttovalmis Kannustalo? Ota tästä yhteyttä alueesi myyjään, kerro tarpeistasi ja toteutetaan talohaaveesi yhdessä!

Muuttovalmis-toimitus lyhyesti

  • Valitse ja räätälöi mieleisesi talomalli sekä mieluiset pintamateriaalit valmiista vaihtoehdoista.
  • Kannustalon ammattilaiset huolehtivat kaikesta: rakentamisesta, aikataulusta ja budjetista.
  • Saat muuttovalmiin talon 6—8 kuukaudessa.
  • Hintoihin lisättävä mm. rahtikulut, tontti, liittymät ja maatyöt. Katso tarkempi toimitussisältö.

Kenelle muuttovalmis-talo sopii?

Suosittelemme muuttovalmista toimitusta, jos haluat päästä rakentamisessa mahdollisimman helpolla. Muuttovalmis-talo sopii erityisesti ensirakentajalle, sillä aiempaa rakentamiskokemusta ei tarvita. Myös monet toista tai kolmatta taloaan rakentavat asiakkaamme haluavat muuttovalmiin kodin sen helppouden vuoksi.

Muuttovalmiin talon hinta – yksi sovittu hinta, joka pitää

Teet talon rakentamisesta (tontilla tehtävien maatöiden jälkeen) vain yhden sopimuksen, jolloin tiedät tarkalleen jo sopimusvaiheessa, mitä kotisi rakentaminen Kannustalon kanssa maksaa. Muuttovalmiiden Kannustalojen hinnat lähtevät 177 340 eurosta (Optimi 99). Maksuerät mukailevat talon valmistumista työmaalla.

Muuttovalmiissa talossa säästät aikaa ja usein myös rahaa: muuttovalmiissa talossa sovitut kustannukset ja aikataulut pitävät, eikä yllätyksiä tule.

Tutustu Kannustalon muuttovalmiisiin talomalleihin tästä.

Kustannusten hallinta on helppoa

Muuttovalmiiseen talotoimitukseen sisältyy noin 70—80 prosenttia valmiin talon rakentamiskustannuksista. Loppuosa kustannuksista koostuu esimerkiksi vastaavan työnjohtajan ja pääsuunnittelijan palkoista, tontin sähkö- ja lvi-liittymien sekä maansiirto- ja pihatöiden ja viranomaisten maksuista. Ne ovat tontti- ja paikkakuntakohtaisia. Kannustalo-myyjäsi on apunasi kustannusten arvioimisessa.

Muuttovalmis on muokattavissa

Muuttovalmis-talomalli voidaan räätälöidä perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Muuttovalmiissa toimituksessa voit tehdä persoonallisia ja laadukkaita sisustusratkaisuja: valitset itse omaan kotiisi sopivimmat materiaalit laajasta Kannustalon sisustuskokoelmasta.

Sisustuskokoelmassamme on neljä eri hintaryhmää. Vaihtoehtoja on niin edullisesta ja aikaa sekä arkea kestävästä perusvalikoimasta aina kalleimman ryhmän ylellisiin sisustusratkaisuihin. Vaikka sinulla ei olisi mahdollisuutta tai halua osallistua itse talon rakentamiseen, voit jättää oman kädenjälkesi kodin tila- ja sisustusratkaisuihin.

5 syytä valita muuttovalmis Kannustalo

  1. Se on helpoin tapa rakentaa oma koti. Aiempaa rakentamiskokemusta ei tarvita.
  2. Budjetti voidaan määritellä etukäteen. Se pitää, koska ammattilaisemme hoitavat rakentamisen puolestasi ja vastaavat aikataulusta.
  3. Talo valmistuu sovitussa aikataulussa, joka on kaikkien tiedossa. Muuttovalmiin talon rakennusaika on noin 6—8 kuukautta talomallista riippuen.
  4. Saat juuri sinun näköisesi kodin. Muuttovalmis-talomalli voidaan räätälöidä perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan.
  5. Kannustalo auttaa ja palvelee sinua koko rakentamisen ajan. Voit koota itsesi näköisen sisustuksen ja muut yksityiskohdat valmiiksi mietityistä vaihtoehdoista. Kannustalon ammattilaiset ovat apunasi materiaalivalinnoissa. Asiakaspalvelumme pitää sinut ajan tasalla rakentamisen edistymisestä.

Löysitkö etsimääsi tietoa?

77 vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.