Aurora

Kartanomainen Aurora lumosi kävijänsä Heinolan asuntomessuilla kesällä 2004. Siitä lähtien Aurora-mallisto on kuulunut Kannustalon ehdottomiin suosikkeihin, jonka arvokas ja ajaton olemus sopii yhtä lailla avaraan maalaismaisemaan kuin kaupunkimiljööseenkin.

Aurora esiteltiin Heinolan asuntomessuilla kesällä 2004. Se meni suoraan suomalaisten sydämiin. Arkkitehtimme Sanna Hautamäki otti Auroran julkisivuihin vaikutteita Heinolan alueen vanhoista puutaloista. Iso, järvelle aukeava takaterassi pylväsrivistöineen on puolestaan tyypillistä Amerikan etelävaltioiden arkkitehtuuria. Sisätilaratkaisuissa mietittiin koko ajan arjen toimivuutta.

Aurora valittiin MTV3-kanavan lifetime-ohjelman yleisöäänestyksessä kesällä 2015 kautta aikojen komeimmaksi asuntomessutaloksi 45 vuoden aikana yleisöäänestyksessä voittaneiden messutalojen joukosta.

Kannustalon Aurora on siis nyt tuplavoittaja, sillä talo sai eniten ääniä sekä MTV3-kanavan järjestämässä kilpailussa, että voitti myös Paras Talo –äänestyksen vuonna 2004.

TILAA ESITE

Asiakkaiden kuvia

Tilaa esite

Esitteitä kasassa

Tilaa ilmaiseksi tai lue verkossa.

Tilaa esite

Kannustalo-myyjät

Havainne kartta Kannuksesta

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään.