Aurora

Uljasta Auroraa ympäröivät isot ruutuikkunat ja tyylikkäät terassiparvekkeet. Sisällä ihastuttavat käytännöllisyys, avaruus ja valo, joka pääsee virtaamaan kaikkialle. Aurora-mallistosta löydät kodin yhtä hyvin pienelle kuin isolle perheelle.

kuvassa aurora sisältä kuvattuna

PARASTA SUUNNITTELUA ALUSTA LOPPUUN

Kuten kaikki Kannustalot Auroran voi rakentaa yksi- tai kaksikerroksisena. Perinnetalo on moderni koti, jonka pohjaratkaisu, toiminnot ja sisustusmateriaalit tarjoavat parasta modernia asumista. Kaikki on viimeisteltyä ja loppuun harkittua.

aurora talomalli sisältä

YLEISÖN SUOSIKKI

Aurora on tuplavoittaja! Kun se esiteltiin yleisölle Heinolan Asuntomessuilla 2004, se voitti ylivoimaisesti messujen paras talo -äänestyksen. 11 vuotta myöhemmin järjestettiin yleisöäänestys Asuntomessujen kautta aikojen komeimmasta talosta. Voittajaksi nousi Kannustalon Aurora. Edelleen sen tyyli kestää ja ihastuttaa.

kannustalo aurora keittiö

IHANTEELLINEN POHJA

Auroran pohjaratkaisu on ihanteellinen, kun haluat erillisen keittiön, josta kokki voi osallistua helposti talon tapahtumiin. Keittiö aputiloineen on juuri sopivasti omassa rauhassaan, ruokailutila ja olohuone ovat heti keittiön läheisyydessä. Kauniit, ruudutetut ikkunat ja lasiovet aukeavat terasseille. Lasiset sisäovet erottavat huoneet toisistaan.

aurora kuvattuna kesällä

AINUTLAATUISET TERASSIT

Aurora-malliston suunnittelija on arkkitehti Sanna Hautamäki. Hän on ollut mukana Kannustalon monen suosikkitalomallin suunnittelussa. Auroraan hän sai vaikutteita sekä vanhasta suomalaisesta puuarkkitehtuurista että Amerikan etelävaltioiden talotyyleistä. Jälkimmäisestä muistuttavat koko taloa kiertävät, komeat terassiparvekkeet.

kuvassa kannustalon aurora harmaan värisenä

VOIT VALITA MIELEISESI KORISTEET

Jokainen Aurora on ainutlaatuinen, sillä suunnittelemme talomme aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Kun rakennat kodiksesi Auroran, voit vaikuttaa talosi ulkonäköön valitsemalla Kannustalon kahdesta tyylikkäästä koristemallivaihtoehdosta toisen. Kumpikin vaihtoehto on kaunis ja tyylikäs. Sinä päätät, miltä talosi näyttää.

aurora

KANNUSTALOSTA KOKO PIHA

Tutustu muuntautumiskykyiseen Aurora-mallistoon, josta löydät kodin niin isolle kuin pienelle perheelle. Pitkä katettu terassi kruunaa Auroran upean ulkoasun ja tuo mukavaa lisätilaa kesällä. Tyyliin sopivat piharakennukset löydät myös Kannustalon valmisvalikoimasta.

kuvassa valkoinen sohva

SISUSTUSPALVELUMME AUTTAA KOTISI VIIMEISTELYSSÄ

Sisustuspalvelumme palvelee Rauhalan rakentajaa. Saat kauttamme kaikki kiintokalusteet ja sisustusmateriaalit. Niiden valitsemisessa sinua auttavat kokeneet sisustussuunnittelijamme. Kysy sisustuspalvelusta Kannustalon myyjältäsi.

Löysitkö sopivan talomallin?

10+ vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.

Suomen kauneimmat kodit

Ihastu upeisiin koteihin ja tutustu asiakkaidemme tarinoihin.

Tutustu

Uusi Vapaus-mallisto nyt tilattavissa!

Tilaa esite