Mittatilaus­palvelu

Tuntuuko sinusta siltä, että valmiista talomallistostamme ei löydy sellaisenaan sinulle sopivaa talomallia? Ei hätää, Kannustalon mittatilauspalvelu voi suunnitella talosi alusta lähtien perheesi toiveiden ja tonttisi vaatimusten mukaan.

Kannustalon suunnittelijat räätälöivät valmiita talomalleja aina toiveittesi mukaan. Tämä on varmasti yksi syy siihen, että Kannustalo-rakentajat ovat tyytyväisimpiä talovalintaansa. Talomallia voidaan pidentää tai lyhentää, leventää tai kaventaa. Huonetilojen sekä ikkunoiden ja ovien kokoja ja paikkoja voidaan muuttaa niin, että kokonaisuus sopii parhaalla mahdollisella tavalla tontille ja toimii arjessa.

Suunnittelijamme suosittelevat valitsemaan aina ensin sopivan pohjaratkaisun. Vasta sen jälkeen kannattaa miettiä julkisivuja, koska lähes kaikkien talomallien pohjaratkaisuihin on mahdollista suunnitella hyvin erityylinen – sekä moderni että klassinen – julkisivu.

Monesti useassa valmiissa talomallissa saattaa olla yksittäisiä sopivia yksityiskohtia. Näitä yhdistelemällä voidaan suunnitella toiveittesi koti. Tosinaan koti suunnitellaan ihan puhtaasti tontin ehdoilla. Mitä enemmän sinulla on ennakkotietoa toiveistasi, sitä paremmin osaamme suunnitella toiveittesi mukaisen kodin. Ideakansiot, kuvat, leikkeet yms. helpottavat työtä. Suunnittelijamme ovat keränneet sinulle vinkkejä, mitä kannattaa ottaa huomioon, kun aletaan suunnitella omaa kotia.

case-vihervaara-molemmat

Case Vihervaara

Eräs asiakasperheemme ihastui messuvoittaja Vihervaaran pohjaratkaisuun, mutta piti enemmän Harmajan modernista arkkitehtuurista. Mittatilauspalvelumme toteutti toiveen. Talon tilaratkaisun lähtökohtana käytettiin Vihervaaran pohjapiirustusta. Sitä kuitenkin selkeytettiin jonkun verran. Julkisivut suunniteltiin Harmajan hengessä: ikkunoita suurennettiin ja ristikot poistettiin. Kattoratkaisu muutettiin modernimmaksi, pulpettikatoksi.

Tämä on tyypillinen esimerkki asiakasperheen ja mittatilauspalvelumme yhteistyöstä.

Ota yhteyttä Kannustalo-myyjään

Suomi-mallisto laajenee!

Tilaa esite suoraan kotiisi

Tilaa esite