Optimi

Kehitämme Kannustalossa jatkuvasti yhä parempia, kustannustehokkaampia ja ekologisempia rakentamisratkaisuja asumisen laadusta tinkimättä. Kaikkiin Optimi-malliston talomalleihin voi Kannustalon tuttuun tapaan tehdä muutoksia perheen toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Optimi-malleissa on huomioitu kaikki asumisen perustarpeet. Lisävalinnoilla on mahdollista saada luksusta arkeen.

Näin säästimme

Julkisuudessa on keskusteltu paljon rakennuskustannusten äkillisestä ja rajusta hinnannoususta. Uusi Optimi-mallisto on vastauksemme nouseville kustannuksille. Optimi-malliston lähtökohtana on luoda Kannustalon suosituimmista pohjaratkaisuista entistä kustannustehokkaampia.

Suunnittelijamme ovat käyneet laskentaosaston kanssa läpi talomallien jokaisen neliön löytääkseen kohdat, joissa voimme tehdä huomattavia säästöjä. Rakentamisen laadusta ei tingitä, vaan rakenteet, käytetyt pintamateriaalit ja työnjälki ovat Kannustalon tunnetusti taattua laatua. Suunnittelu on tehty asiakkaitamme ajatellen entistä kustannuslähtöisemmin. Muuttovalmis-toimituksessa säästö voi olla jopa 30 000 euroa.

– Päivitimme Kannustalon rakastetuimmat pohjaratkaisut tähän aikaan sopiviksi. Kestävällä suunnittelulla haluamme tehdä kustannusten noususta huolimatta saavutettavissa olevia unelmakoteja. Meillä Kannustalossa unelmista ei tarvitse tinkiä, sanoo arkkitehtisuunnittelija Riikka Matilainen.

Kaikkiin Optimi-malliston talomalleihin voi Kannustalon tuttuun tapaan tehdä muutoksia perheen toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Optimi-malleissa on huomioitu kaikki asumisen perustarpeet. Lisävalinnoilla on mahdollista saada luksusta arkeen, joka luonnollisesti vaikuttaa kokonaishintaan. Tarkempaa tietoa alueesi Kannustalo-myyjältä.

Selkeytimme arkkitehtuuria

Talojen muoto on selkeän nelikulmainen, mikä on kustannustehokkain tapa rakentaa. Julkisivut ovat laadukasta pohjoisen tiukkasyistä puuta, joka pyritään sahaamaan sydänpuoli ylöspäin. Seinä pysyy ryhdikkäänä vuosienkin kuluessa. Tehostepaneeli tuo elävyyttä julkisivuun.

Lato modeni 148 oh

Tehostimme tilaratkaisua

Otimme kaikki neliöt hyötykäyttöön. Minimoimme turhan tilan ja maksimoimme samalla asumismukavuuden.

Tarkistimme ikkunoiden määrää

Meille suomalaisille luonnonvalolla on tärkeä merkitys. Optimi-malleissa ikkunoita on käytetty harkitusti, mutta riittävä luonnonvalo on huomioitu jokaisessa huonetilassa.

Muutimme peltikaton tiilikatoksi

Teräksen raju hinnannousu on nostanut kattopeltien hintoja. Asennushinta on perinteisesti ollut tiilikattoa edullisempi. Raaka-aineen hinnannousun myötä kokonaishinta on noussut tiilikaton hintaa korkeammaksi. 

Vaihtoehtoja energiaratkaisuihin

Kaikkien talomallien vakiolämmitysmuoto on poistoilmalämpöpumppu, paitsi Optimi 99 ja siitä pienempien Optimi-mallien, joissa on vakiona sähkölämmitys. Lisähinnasta on saatavissa maalämpö, ja taloissa on myös varaus aurinkopaneeleille.

TUTUSTU OPTIMI-MALLEIHIN

Talomallien julkisivut on muutettu Optimi-tyylisiksi, joissa ulkoverhous on tehty vaakalaudoituksella. Julkisivuissa on käytetty tehostepaneelia tuomaan elävyyttä.

Joissakin talomalleissa kattokulmaa on loivennettu, ja kaikissa katemateriaalina käytetään betonikattotiiltä, mikä alentaa rakentamiskustannuksia. Jokaiseen malliin on mahdollista tehdä halutun kokoisia terasseja ja lisätä ulko-ovia tarpeiden ja ilmansuuntien mukaan.

Löysitkö sopivan talomallin?

10+ vastausta

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.