PASADENA 145 B

4h + k, huoneistoala 145,5 m2, kerrosala 181,0 m2, (172,0 m2)

Eteisestä pääsee suoraan isolle katetulle terassille. Tässä versiossa alakerrassa on keittiö-olohuoneen lisäksi yksi erillinen makuuhuone. Märkätilat on sijoitettu yläkertaan.

Muuttovalmis

Muuttovalmis Kannustalo tuo tullessaan omakotirakentajalle ainutlaatuisen helppouden. Saat yhdellä sopimuksella koko Kodin, jonka valmiusaste on alan korkeimpia ja rakennusaika alan nopeimpia. Työmaa-aika on vain noin 3 viikkoa asennuksen alkamisesta. Säästät rakennusaikaisissa asumiskustannuksissa. Budjetti on tarkasti tiedossa ja aikataulu pitää. Monet rahoittajat sanovat arvostavansa muuttovalmisrakentamista, koska hankkeen kokonaiskustannustannukset ovat hallinnassa, mikä helpottaa rahoituspäätöksen myöntämistä. Rakentamisen nopeutta kuvaa hyvin se, että parhaimmillaan kauppakirjojen allekirjoituksesta tupaantuliaisiin on aikaa alle puoli vuotta!

Lue lisää Ekorakenne

Tutustu myös Muuttovalmis Kannusplus -toimitustapaan.

Hinta sisältää asennuskustannukset pääkaupunkiseudulle. Hintaan lisätään toimituskulut, jotka ovat 2500-14500 € talon koosta ja kuljetusetäisyydestä riippuen. Ahvenanmaa tapauskohtaisesti.

Pyydä asiakaskohtainen tarjous ja toimituserittely lähimmältä edustajaltamme.

19.01.2018
Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin.

Ota yhteyttä ja kerromme lisää

Ota yhteyttä Kannustalo-edustajaasi.