Muutto­valmis talo

Kun valitset muuttovalmis-toimituksen, saat yhdellä sopimuksella tarkan budjetin ja valmistumisaikataulun, valmiin kodin ja avaimet käteen!

Kannustalon muuttovalmis-toimitus on helppo, nopea ja turvallinen tapa rakentaa oma koti. Kannustalon ammattilaiset huolehtivat puolestasi rakentamisesta, aikataulusta ja budjetista. Sinä säästät aikaa ja rahaa, sillä sovitut aikataulut ja kustannukset pitävät – tehtäväksesi jää nauttia omannäköisestä, valmiista talosta avaimet käteen -periaatteella!

Muuttovalmis-toimitusten saatavuus

Muuttovalmis-toimituksia on saatavana seuraaville alueille: Uusimaa, Kanta-Häme, Kymenlaakso, Pirkanmaa, Päijät-Häme, Satakunta sekä Varsinais-Suomi.

Muualla Suomessa Talopaketti-toimituksesta muuttovalmiiksi kodiksi rakentaminen on saatavana myyjiemme yhteistyökumppanien avulla.

Mitä Kannustalon muuttovalmis-toimitus sisältää?

Kannustalon ammattilaiset huolehtivat muuttovalmiissa talossa kaikesta: rakentamisesta, aikataulusta ja budjetista.

Talon suurelementit eli talon runko valmistetaan turvallisissa olosuhteissa Kannustalon tehtaalla ja tuodaan pystytettäväksi tontillesi.

Kannustalon valitsemat raken­tajat rakentavat talosi täysin valmiiksi sisältä ja ulkoa (ulkomaalausta lukuunottamatta). Kannustalon työpäälliköt hoitavat laadunvalvonnan ja töiden aikataulutuksen.

Sisustusratkaisuja valitset Kannustalon laajasta sisustuskokoelmasta. Apunasi on sisustussuunnittelijamme, joka myös ohjeistaa tekijät.

Haaveena muuttovalmis Kannustalo? Ota tästä yhteyttä alueesi myyjään, kerro tarpeistasi ja toteutetaan talohaaveesi yhdessä!

Muuttovalmis-toimitus lyhyesti

  • Valitse ja räätälöi mieleisesi talomalli sekä mieluiset pintamateriaalit valmiista vaihtoehdoista.
  • Kannustalon ammattilaiset huolehtivat kaikesta: rakentamisesta, aikataulusta ja budjetista.
  • Saat muuttovalmiin talon 6—8 kuukaudessa.
  • Hintoihin lisättävä mm. tontti, liittymät ja maatyöt. Katso tarkempi toimitussisältö.

Kenelle muuttovalmis-talo sopii?

Suosittelemme Muuttovalmis-toimitusta, jos haluat päästä rakenta­misessa mahdollisimman helpolla. Muuttovalmis-talo sopii erityisesti ensi­rakentajalle, sillä aiempaa rakentamis­kokemusta ei tarvita. Myös monet toista tai kolmatta taloaan rakentavat haluavat muutto­­valmiin kodin sen helppouden vuoksi.

Muuttovalmiin talon hinta - yksi sovittu hinta, joka pitää

Teet talonrakentamisesta vain yhden sopimuksen, jolloin tiedät tarkalleen jo sopimusvaiheessa, mitä kotisi rakentaminen maksaa. Maksu­erät mukailevat talon valmistumista työmaalla. Hinnat vaihtelevat talon koon, muo­don sekä valitun toimitus­sisällön mukaan. Talot on hinnoiteltu nettisivuillamme (päinvastoin kuin monilla muilla toimittajilla). Hintapelin avulla hahmotat myös erikokoisten talojen hintoja.

Kustannusten hallinta on helppoa

Muuttovalmis-toimitukseen sisältyy noin 70–80 prosenttia valmiin talon rakentamiskustannuksista. Loppuosa koostuu mm. tontin maatöistä, lvis-liittymistä, lupa- ja viranomaismaksuista sekä pääsuunnittelijan palkkiosta. Kannustalo-myyjäsi auttaa näiden paikkakuntakohtaisten kustannusten arvioimisessa.

Muuttovalmis on muokattavissa

Kaikki talomallit voidaan räätälöidä perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan. Muuttovalmiissa toimituksessa voit tehdä persoonallisia ja laadukkaita sisustusratkaisuja: valitset itse omaan kotiisi sopivimmat materiaalit laajasta Kannustalon sisustuskokoelmasta.

Vaihtoehtoja on niin edullisesta ja aikaa sekä arkea kestävästä perusvalikoimasta aina kalleimman ryhmän ylellisiin sisustusratkaisuihin. Vaikka sinulla ei olisi mahdollisuutta tai halua osallistua itse talon rakentamiseen, voit jättää oman kädenjälkesi kodin tila- ja sisustusratkaisuihin.

5 syytä valita muuttovalmis Kannustalo

  1. Se on helpoin tapa rakentaa oma koti. Aiempaa rakentamiskokemusta ei tarvita.
  2. Budjetti voidaan määritellä etukäteen. Se pitää, koska ammattilaisemme hoitavat rakentamisen puolestasi ja vastaavat aikataulusta.
  3. Talo valmistuu sovitussa aikataulussa, joka on kaikkien tiedossa. Muuttovalmiin talon rakennusaika on noin 6—8 kuukautta talomallista riippuen.
  4. Saat juuri sinun näköisesi kodin. Muuttovalmis-talomalli voidaan räätälöidä perheesi toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan.
  5. Kannustalo auttaa ja palvelee sinua koko rakentamisen ajan. Voit koota itsesi näköisen sisustuksen ja muut yksityiskohdat valmiiksi mietityistä vaihtoehdoista. Kannustalon ammattilaiset ovat apunasi materiaalivalinnoissa. Asiakaspalvelumme pitää sinut ajan tasalla rakentamisen edistymisestä.

EIKÖ MUUTTOVALMIS OLEKAAN SINUN JUTTUSI? KATSO MYÖS MUUT KANNUSTALON TOIMITUSTAVAT

Sisusta itse

Talopaketti

Löysitkö etsimääsi tietoa?

Kiitos palautteestasi! Voit antaa lisätietoa alapuolella.