Rapattu Rauhala – koti unelmien puutarhassa

Kannustalon asuntomessuvoittaja Rauhala on monen perheen kotiunelma, niin myös tässä perheessä. Lammervuon perhe ihastui Rauhala-mallistoon, jonka pohjalta valmista talomallia räätälöitiin perheen toiveiden ja tontin vaatimusten mukaan.

Rauhala-talomalli edustaa hyvin perinteistä pohjoismaista puutaloarkkitehtuuria. Talomallin esikuvina on käytetty Satakunnan ja Varsinais-Suomen kartanoita. Rauhala-talon ulkopuolen ilme muuttui täysin, kun sen julkisivut rapattiin. (Rapattu julkisivu sopii hyvin myös muihin talomalleihimme, saat lisätietoja alueesi Kannustalo-edustajalta.)

Lammervuon perheen omakotiunelma rakentui Hyvinkään keskustan tuntumaan. Koti on perheelle tärkeä paikka, jossa ollaan yhdessä ja vietetään paljon aikaa lasten kanssa. Perhe halusi panostaa erityisesti myös puutarhaan viihtyisyyteen. Perheenisä Marko on taidemaalari ja työskentelee usein kotona omassa ateljeessaan. Puutarhuri-intonsa isä puskee kasvihuoneessa mm. chilien, yrttien ja tomaattien kasvatukseen.

Hyvin suunniteltu piha vastaa koko perheen toiveita: pojille oma leikkipaikka, isälle kasvihuone ja äidille upea terassi, jolta voi ihailla pihaa ja seurata lasten leikkejä. Ammattilaisten toteuttama, kaunis puutarha on yhtä aikaa sekä harkitun tyylikäs ja kaunis että helppohoitoinen.